Alarmsysteemexpert.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat laat begonnen aan de installatie, dat is door mijn agenda mijn fout. Jammer want binnen 2 maand heb je ondersteuning. Neemt niet weg dat de oplossing die ik na zoeken en zoeken maar niet kon vinde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas werking van de camera’s niet naar wens. Enigste wat de technische dienst je wijs probeert te maken om ervan af te geraken is, zeggen dat er netwerk problemen zijn… Alle andere machine’s die ook... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn Ajax hub was kapot gegaan door een software update. De helpdesk van alarmsysteemexpert was bij ieder contact hulpvaardig en vriendelijk. Toen bleek dat deze niet te repareren was hebben ze zelfs... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hier een compleet camerasysteem besteld en zelf aangelegd. Klantenservice is erg goed. Kunnen je goed adviseren en na installatie nog wat vragen over meer geavanceerde onderwerpen word serieus opge... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de surveillance
  2. Magasin de photo

Écrit par l'entreprise

AlarmsysteemExpert is een professioneel bedrijf dat ruim 20 jaar ervaring heeft met beveiligingssystemen en kwalitatieve hoogstaande producten levert. Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem, maar weet u niet wat u precies nodig heeft? U kunt vrijblijvend contact op nemen voor advies of langskomen in onze prachtige showroom in Gorinchem. Naast kwalitatieve producten bieden wij ook professionele installatie en houden we heldere prijsafspraken aan. Zo werken wij met eigen monteurs die jaren ervaring hebben, zodat uw beveiligingssysteem vlekkeloos geïnstalleerd kan worden. Zo maken wij beveiliging toegankelijk voor iedereen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goede service en levering

Goede service, snelle levering. En kwaliteitsspullen. Voor de beveiliging van mijn woning gebruik ik de website alarmsysteemexpert.nl

5 avril 2024

Top bedrijf

Top bedrijf! Heb ze voor mijn koop heel vaak gemaild met allerlei vragen maar nooit was dat een probleem altijd even geduldig en vriendelijk behandeld.

Denken ook echt mee met je situatie en adviseren de juiste apparaten!

Echt een aanrader! Bedankt mannen

25 janvier 2024

Korte lijnen!!

Korte lijnen!!! goede en duidelijke communicatie en gewoon altijd een scherp tarief!!!
gewoon niet verder zoeken, maar hier kopen!!!!!

17 janvier 2024

Prima

Kwaliteitsproducten en zeer behulpzame klantenservice. Ik had een probleem met het gebruik van de camera, maar kreeg meteen behulpzame ondersteuning van de klantenservice. Ik zal deze winkel zeker weer bezoeken en aanbevelen aan anderen!

17 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bedrijf om alarminstallatie en…

Goed bedrijf om alarminstallatie en bewakingscamera te kopen. Bij aankoop krijg je duidelijke handleiding/instructiefilm voor de installatie van je producten. Medewerkers staan je netjes te woord aan telefoon voor informatie en uitleg. Alles wordt netjes thuisbezorgd. Top bedrijf

2 janvier 2024

Aanrader!!

Erg fijn bedrijf. Nemen alle tijd, zijn scherp geprijsd en hebben een prima aftersale. Mocht je onverhoopt toch tegen een probleem aanlopen, helpen ze je daar mee.

Mooie showroom, vriendelijk en kundig personeel.

3 décembre 2023

Top bedrijf

Uitstekende service van alarmsysteemexpert.nl
De medewerkers hebben echt verstand van zaken en lossen problemen ook op, zijn behulpzaam en duidelijk in hun uitleg.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

8 novembre 2023

Goede service!

Duidelijke website, goede begeleiding bij de aankoop, snelle contacten, goede installatie service en ook tijdje na aankoop nog goede service bij vragen!

1 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede support, mooi assortiment

Hier een compleet camerasysteem besteld en zelf aangelegd. Klantenservice is erg goed. Kunnen je goed adviseren en na installatie nog wat vragen over meer geavanceerde onderwerpen word serieus opgepakt.
Ik koop de volgende keer hier zeker weer.
Verder mooi aanbod en nieuwste technieken beschikbaar in het aanbod.
Prijzen zijn ook goed!

8 novembre 2023

Super zaak

Super zaak! Afgelopen week een hikvision systeem erbij aangeschaft wederom weer super geholpen door Michel! Telkens weer top advies en super service.

29 septembre 2023

Super klantenservice

De rookmelders die ik had besteld kon ik niet verbinden met de WiFi. De klantenservice heeft mij super goed geholpen en toen het niet lukte een goede oplossing geboden

28 août 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus