A.L Books & Merchandise Avis

2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Boutique de cadeaux
  5. Magasin de matériel de cuisine

Välkommen till A.L Books & Merchandise – en personlig webbutik för dig som uppskattar böcker, personliga produkter och produkter med karaktär. I butiken hittar du bland annat böcker skrivna av Amy Ljunggren, samt ett varierat sortiment av merchandise och andra produkter. Vårt mål är att erbjuda ett enkelt och tryggt sätt att handla online, med tydlig produktinformation och personlig service. Vi värdesätter våra kunder och strävar efter att varje beställning ska ge en positiv köpupplevelse – från det att du lägger din beställning tills dess att produkten levereras. A.L Books & Merchandise är en svensk webbutik där personlig service, tydlighet och kundupplevelse står i fokus. Har du frågor, synpunkter eller behöver hjälp med en beställning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar också ärlig feedback från våra kunder – både positiv och negativ – eftersom den hjälper oss att utvecklas och bli bättre.

Bien

TrustScore 4 sur 5

11 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Mycket nöjd kund

Mycket nöjd kund! Köpte första boken och fick strålande hjälp när jag själv krånglade till det. Ser framemot att handla fler gånger.
Rekommenderas verkligen!

27 mai 2026

Réponse de A.L Books & Merchandise

Tack för fina ord och vad roligt att du är nöjd!

Super nöjd kund.

Köpte boken ur betragarens synvinkel. Snabb leverans och fick även besked att den var på väg och de kallar jag service. Det har kommit in flera fina varor. Så jag kommer gladeligen beställa flera gånger.

26 mai 2026

Réponse de A.L Books & Merchandise

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Du är så välkommen åter!

JÄTTE BRA BOK

JÄTTE BRA BOK! Rekommenderar alla att köpa den! Finns falska omdömen här inne skrivet i mitt namn (Fatosh Ibrahim) det är inte jag!!! Bästa boken någonsin! Köp till er, era grannar och även en extra till er husdjur!

Réponse de A.L Books & Merchandise

Tack så mycket för dina fina ord!

Fängslande berättelse i välskriven bok

Köpte boken Ur bedragarens synvinkel. Köpet gick smidigt, hemsidan var lätt att navigera och betalningen var enkel och bra. Boken är otroligt välskriven och man fastnar lätt i den, väldigt svår att lägga ifrån sig! Boken fångade intresset redan från första sidorna vilket är ett väldigt stort plus!

Réponse de A.L Books & Merchandise

Vad roligt att du gillade den! Hoppas du gillar nästa också 😊

Jag rekommenderar INTE detta företaget

Jag rekommenderar verkligen inte detta företaget,
Ägaren är otrevlig och hotfull mot sina kunder. Jag är tydligen inte den enda som känner mig hotade av ägaren.
Ägaren gillar INTE returer hon ger bara sina vänner gott bemötande men oss andra skiter hon I.

Köpte en bok

Köpte en bok, det var snabb leverans och till och med återkoppling så att den kommit fram som den skulle. Rekommenderas!

17 avril 2026

Réponse de A.L Books & Merchandise

Vad glad jag blir att du blev nöjd!

Nöjd kund

Så fort jag beställt fick jag svar om när mitt pkt förväntades komma. Jag var väldigt nöjd med produkten. Kommer gladeligen beställa fler gånger.

Réponse de A.L Books & Merchandise

Vad roligt att du är nöjd med både produkt och service!

Jättefina varor och bra kundbemötande

Jag har vid tre olika tillfällen beställt från butiken och varit nöjd alla tre gångerna. Varorna har kommit när de har sagts att de ska komma och det har varit fina varor.
Är en nöjd kund som kommer att återkomma.

Réponse de A.L Books & Merchandise

Vad kul att du är nöjd och vad glad jag blir att du ville återkomma!

Trustpilot examine cet avis conformément à notre procédure de signalement.

Det här är ett oseröst företag Amy Ljunggren

Detta är ett oseröst företag Amy Ljunggren
Detta är ett oseröst företag: Amys Ljunggren Makulerar order pga TikTok-konflikter och ljuger om samarbetet – Oprofessionellt!
Jag beställde merchandise via den här butiken (Emoemy / Amy Ljunggren). Ordern bekräftades och betalades helt korrekt, men makulerades och återbetalades efter två dagar utan någon som helst förklaring – detta trots att varan fortfarande står som "i lager" på hemsidan.
När jag kontaktade supporten och krävde att få veta orsaken vägrade de helt att svara på min fråga. Istället skickade de ett iskallt standardsvar och bad mig ta det till ARN. Sannolikheten är mycket stor att detta handlar om en personlig bojkott, då Amy samtidigt har blockerat mig på TikTok på grund av vilka jag är vän med privat.
Det blir ännu mer oseriöst när Tryckdrottningen i efterhand ljuger för mig och påstår att de inte har med Amy Ljunggrens merch att göra. Detta trots att butiken ligger direkt på deras egen domän och de själva har lagt ut videor på sin Instagram där de gör reklam för just hennes kollektion.
Det är extremt oprofessionellt av både tryckeriet och influencern Amy att ta privata konflikter från sociala medier, ljuga för kunderna och använda det som grund för att bryta giltiga köpeavtal med betalande kunder. Mycket dålig kundservice och ett oacceptabelt bemötande. Jag rekommenderar ingen att handla där mvh missnöjd kund

7 août 2026