zarobiłem już powyżej 80,- może to niedużo ale jak to nic to wyślij mi taką kwotę na konto. Kupuję kody podarunkowe, płacę kartą kredytową np. ING, Citi,(SCB nie działa!) a na allegro (nie tylko) m... Voir plus
jestem zadowolony z wyników! Dzięki tej stronie udało mi się zaoszczędzić na wielu zakupach online, szybko znajdując kody rabatowe i oferty cashback. Interfejs jest intuicyjny i łatwy w obsłudze, a d... Voir plus
Aplikacja i wtyczka działają poprawnie, dostaję cashback za większość zakupów i często dostępne są rabaty. Szkoda, że wszystkie sklepy nie są dostępne w aplikacji, bo czasami mi jakiegoś brakuje, ale... Voir plus
Korzystam od dawna, zaoszczędziłem sporo pieniędzy na kuponach allegro i do biedronki. Niestety ostatnio jest jakiś problem z pośrednikiem. Kilka razy podczas kupowania kuponów, dział bezpieczeństwa w... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Oszczędzaj przy każdych zakupach! Z alerabat.com odzyskasz część pieniędzy wydanych podczas zakupów w ponad 3500 sklepach. Zaufało nam już 3 miliony użytkowników w Polsce – dołącz i przekonaj się, ile możesz zyskać.
Coordonnées de contact
Fabryczna 22, 40611, Katowice, Pologne
- support@alerabat.com
- alerabat.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Zakup w Allegro 69 zl To oznacza
Zakup w Allegro 69 zl To oznacza, że Twoje konto cashback powiększyło się o kwotę 0,40 zł. Oj jaka duza kwota nawet nie jeden procent ,nie robcie zartow i nie ośmieszajcie sie przekazcie na pomoc chorym dzieciac , w odpowiedzi jest 2,5 % z czego ?Allegro nie ma nic z tym wspolnego mam pismo . wiec kto klamie i pisze nieprawde ??od 69 zl jest 0,40 zl to ile % jest ? daje to 2,5 % rezygnuje z Allerabat

Super wtyczka
Super wtyczka. Automatycznie się włącza a nie jak przy innej. Prosta w obsłudze.
Bardzo uczciwa aplikacja
Bardzo uczciwa aplikacja Nawet jak jakaś transakcja nie była widoczna w dokonanych zakupach po zgłoszeniu reklamacji była bez problemu dodana. Uzyskałam już pierwszy raz zwrot z dokonanych zakupów i jestem miło zaskoczona że zaoszczędziłam dodatkową gotówkę Serdecznie polecam.
Fake cashbak
Dostałam powiadomienie o przyznaniu cashbacku, którego tak naprawdę nie było w aplikacji. Czas oczekiwania jest śmiesznie długi.

Réponse de alerabat.com
Problem z kodami rabatowymi!
Nie wiem dla czego nie dostaje już kodów rabatowych i w czym jest problem, że nie dostaję? Myślałem, że chodzi o wpłatę lub coś innego! Zastanawiam się czy nie zrezygnować z alerabat.com, bo po co mi coś z czego nie mam korzyści?
Opłaca się kupować z alerabat
Opłaca się kupować z alerabat.
Wypłata środków bardzo szybko.
Świetna akcją robisz zakupy a pie iase…
Świetna akcją robisz zakupy a pie iase i tak do ciebie wracają
Super.warto też pochwalić dogodność w kontakcie z pracownikami.
Extra aplikacja
Extra aplikacja, trzeba tylko pamiętać aby z niej korzystać :) Używam ją od ponad dwóch lat. Jedyny minus to długi czas realizacji.
Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za…
Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za zaproszenie dwóch osób.
wszystkie warunki zostały spełnione, ale zaproszenie nie otrzymało zwrotu pieniędzy

Robisz zakupy
Robisz zakupy, a mimo to wracają do Ciebie pieniądze: świetna sprawa. Kontakt z pracownikami szybki i miły. Polecam każdemu korzystanie z alerabat!
Blokują wypłatę pod byle pretekstem
Blokują wypłatę pod byle pretekstem. Regularnie zmniejszają cashback za karty podarunkowe.

Réponse de alerabat.com
Świetna strona z naprawdę dużymi rabatami. Można naprawdę sporo zaoszczędzić.
Naprawdę bardzo polecam tą stronę
Naprawdę bardzo polecam tą stronę. Mają dużo kodów rabatowych do sklepów internetowych oraz można skorzystać z funkcji cashbask.
Super działa