Jeg er ALDRIG gået utilfreds fra Aletas. Meget professionel udførelse af alle former for behandlinger. Højt fagligt niveau og super behagelig stemning undervejs - selvom jeg siger AAAV!
L'entreprise a répondu
Altid dejlig og rolig atmosfære. Er kommet hos Aletas siden hun startede egen klinik - og endda før det. Meget professionelt arbejde - og man kan altid få en tid. Kan varmt anbefale Aletas.
L'entreprise a répondu
Den mest effektive behandling af en dum lænd jeg har fået var hos Aletas. Hyggelige lokalert så roen i kroppen kommer når hun kyndigt går i gang. Kan kun anfales med
L'entreprise a répondu
Hyggelig lille klinik i Silkeborg centrum, med skønne produkter og behandlinger. Stor ekspertise, tidligere spachef på Hotel Vejleford
Tværgade 7c, 8600, Silkeborg, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Jeg er ALDRIG gået utilfreds fra Aletas.

Réponse de Aletas
Altid en fantastisk oplevelse.. Aleta er super dygtig, professionel og man er altid sikret den bedste behandling hos hende.. Kan kun give mine varmeste anbefalinger ❤️❤️❤️

Réponse de Aletas
Som altid en fornøjelse at være forbi Aletas. Hun er både sød og dygtig og altid et besøg værd.

Réponse de Aletas
Det bedste sted med velvære mm i Silkeborg :-)

Réponse de Aletas
Sød og virkelig dygtig. Hun er god til at vejlede og man er altid i trygge hænder.
Kan kun anbefale Aleta👍🏻

Réponse de Aletas
hotstonemassage og ansiktsbehandling kan varmt anbefales

Réponse de Aletas
Meget fin og hurtig service, da pakken ikke ankom pga. DAOs fejl.

Réponse de Aletas
Dejlig massage i hyggelige omgivelser. Meget behagelig og dygtig behandler. Kommer gerne igen :-)

Réponse de Aletas
Kan varmt anbefale Aletas.

Réponse de Aletas
Uovertruffen professionalisme med tilhørende verdensklasse kundeservice.
Aleta er dygtig, veludannet og et helt igennem fantastisk menneske.

Réponse de Aletas
Fantastiks massage. Og udover at være rigtig dygtig er Aleta altid sød og imødekommende. Kan klart anbefales.

Réponse de Aletas
Den mest effektive behandling af en dum lænd jeg har fået var hos Aletas.
Hyggelige lokalert så roen i kroppen kommer når hun kyndigt går i gang.
Kan kun anfales med

Réponse de Aletas
Kan kun anbefale en tur forbi Aleta’s hyggelige lokaler. Hun er effiktiv uanset hvor man har ondt. Man bliver budt velkommen med et smil. Det er den gave til en man holder af, at sende dem en tur ind til Aleta

Réponse de Aletas
Aleta er så sød og behagelig det er altid en fornøjelse

Réponse de Aletas
Fantastisk massør❤️ Aleta er altid nærværende og dygtigt til at tilgodese det behov man kommer med. Man føler sig forkælet på alle måder🙏🏻

Réponse de Aletas
Fantastisk arbejde. Jeg har ca. hver 6. uge fået voksbehandling med Lycon - resultatet bærer præg af godt arbejde, erfaring og omhyggelighed. Har aldrig gået derfra med en dårlig oplevelse eller utilfredstillende behandling. Resultatet har holdt længere end ved andre behandlere, dette tror jeg skyldes at der bliver brugt tid og de rigtige produkter. Min hud forbliver pæn til næste voksbehandling og jeg slår ikke ud - dette oplever jeg igen har noget med de korrekte produkter at gøre og en omhyggelighed omkring rens og hygiejne mv.
Kan varmt anbefales. Jeg har hvert fald ikke én dårlig ting at sige, til trods for besøg hver 6. uge de sidste 2 år.

Réponse de Aletas
Jeg kan kun give min bedste anbefalinger til Aletas, hun er så dygtig. Det er altid en fornøjelse at få en behandling hos hende.

Réponse de Aletas
Dejlig stemning og fantastisk ro, super behandlinger :-) mine varmeste anbefalinger