Het duurde te lang en mijn hoesje woord niet goed dicht gehouden door de magneet en ze waren me hoesje vergeten tot ik zelf belde
Lisez les avis des autres
Hoesje besteld. Binnen enkele dagen ontving ik daarna een mail, ik ging er van uit dat het een verzendbevestiging zou zijn of een statusupdate. Maar het was de mededeling dat mijn bestelling was terug... Voir plus
Na dat ik het verkeerde hoesje had besteld. Heb ik mijn foute bestelling aan hun doorgegeven. Ze deden hetzelfde maar dan het goede hoesje kosteloos opsturen en mocht ik mijn verkeerd bestelde h... Voir plus
Het bedrijf heeft contact opgenomen. En onderstaande is inmiddels netjes naar tevredenheid opgelost. Goede service. Communicatielijnen kunnen wel wat beter. Het product bleek na een telefoontje nie... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Supersnelle levering!
Een betrouwbare webwinkel met leuke artikelen. Omdat mijn bestelling door de brievenbus past betaal ik géén verzendkosten. Dat is toch een mooie service!!
Ik ben heel blij met het knalrode hoesje met koord voor mijn mobiel.
Snelle levering en naar verwachting
geweldige service
geweldige service, ene dag besteld andere dag in huis.
maak het weleens anders mee, ga zo door top hoor
dank voor snelle levering
corry
Kleur paars is anders dan op…
Let op: kleur paars is niet helder maar eerder een soort aubergine.
All4 gadgets heeft hierover contact met me opgenomen en geprobeerd om tot een oplossing te komen, wat prima is.
Communicatie
Communicatielijnen kunnen wel wat beter. Het product bleek na een telefoontje niet verzonden en dit zou alsnog direct gebeuren met een trackcode. Was niet boos maar wel uitgelegd dat t haast had aangezien t bescherming voor m'n nieuwe telefoon bescherming was. Na een paar dagen nogmaals geprobeerd contact op te nemen middels bellen en mailen. Dat lukte niet en na een week niets binnen daarom per mail maar verzocht de bestelling te cancellen.
Nette klantenservice
Hoesje voor de telefoon besteld. Zou een zwart hoesje zijn, kreeg een grijze binnen. Hierover contact gehad, heb het geld terug gestort gekregen en mocht de grijze houden
Snelle levering.
Verkeerde artikel
Bestelde artikel werd snel geleverd, maar bleek vervolgens niet te voldoen aan de beschrijving op de website waardoor het voor mij niet bruikbaar is. Gewenste artikel blijkt niet leverbaar.
Snelle levering en kleinzoon was er…
Snelle levering en kleinzoon was er super tevreden mee
Product zoals verwacht en snel geleverd.
toppie!!!
zo snel als t besteld was werd het ook geleverd.
zeer tevreden raad t iedereen aan.
Telefoonhoesje
Goed geholpen nadat er een verkeert hoesje was verstuurd.
De volgende dag had ik het juiste hoesje al in huis.
De screen protector van slechte…
Goede service snelle levering vriendelijke personeel goed geholpen
Belofte nagekomen.
Het bedrijf heeft waar gemaakt wat ze beloofde.
Vandaag besteld morgen in huis.
L’expérience Trustpilot