Allectra Computer AB Avis 45

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

FANTASTISK kundeservice fra venligt, hjælpsomt og vidende personale. Produkterne er af god kvalitet, gode garantier og hurtig levering. Har handlet her i mange mange år og vil helt sikkert fortsætt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Så elendig service skal man lede længe efter Bestilte en pande 28/9 og de lovede levering i løbet af 5-7 dage Intet sket efter 2 uger Kontakt til kundeservice uden held 2 gange Opgav og m... Voir plus

Aufgrund der gemachten Erfahrungen muss ich von diesem Shop dringend abraten! Nach 25 Jahren Onlineshopping war dies der erste Onlinekauf, bei dem ich in meiner Wahrnehmung "betrogen" wurde!... Voir plus

1. Service e-commerce
  2. Magasin d'électroménager
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Magasin d'informatique
  5. Magasin d'électronique
  6. Horlogerie

Écrit par l'entreprise

LÆSER DU DENNE SIDE OM ALLECTRA SOM SELSKAB? Mere end 85% af dem, der besøger denne side, læser ikke hele indholdet (en person, der tilsyneladende formåede at lave statistikker om det)! Men du er muligvis en af ​​de 15%, der gør det. Vores søgen At give dig som kunde produkter til konkurrencedygtige priser samt den bedste og hurtigste service, der kun gælder. Uanset om det er leverancer, returneringer, forespørgsler, serviceproblemer eller andet, arbejder vi for at blive det firma, som vores kunder kan sige håndterer disse ting. Hvornår begyndte vi at sælge online? Allectra startede i begyndelsen af ​​2016. Vi var dengang en lille virksomhed med fokus på et stort sortiment. Vi arbejder hårdt for at sikre, at du som kunde er tilfreds. Nogle gange har vi muligvis ikke tid til at besvare dine spørgsmål hurtigt nok, eller det er som om en levering kan tage en eller to dage længere end planlagt. Men jeg lover dig, vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre det så godt som muligt. Allectra.dk Er onlinebutikken, der har alt. Vi har et stort udvalg af innovative produkter og praktiske gadgets. Allectra startede sine aktiviteter i foråret 2016 med det mål at foretage online shopping for forbrugere og virksomheder, hvor vi kan tilbyde et bredt udvalg af innovative og praktiske produkter, der ikke findes i fysiske butikker til markedets mest konkurrencedygtige priser. Derudover har vi et stort udvalg, hvor vi tilbyder alt fra hus og have, computere og elektronik, køkken og gourmet, sundhed og skønhed, parfume og kosmetik, mode og tilbehør, legetøj og kostumer, sport og hobbyer. Med over 300.000 produkter på lager fra over 1.300 førende mærker er vi sikre på, at vi har noget, der er lige til dig. Vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment, høj kvalitet og den bedst mulige service. Vi, der arbejder hos Allectra.se, kommer fra mindre virksomheder som Ica, Pressbyrån. Det, vi alle har til fælles, er vores konstante stræben efter kundetilfredshed i alle dens former. Mange mærker og leverandører med store lagermængder har fundet ud af, at Allectra.se er den perfekte onlinebutik. Takket være den store indkøbsmængde tilbyder Allectra.se sine kunder et omfattende katalog og konkurrencedygtige priser. Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende!

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

45 avis

LANGT mindre en lovet!

Jeg har bestilt en STOR cafetera (mokkakande), som ifølge beskrivelsen er på 1 liter.
Jeg har ventet og ventet på den i 2-3 uger og endelig kom den idag!, MEN skuffelsen var langt større end kanden! Den var mikro lille, ca 200 ml :(
og IKKE som lovet 1000 ml.
Jeg har intet, at bruge den til i den størrelse.

9 mars 2025

Ich wurde abgezockt

Aufgrund der gemachten Erfahrungen muss ich von diesem Shop dringend abraten!

Durch Instagram bin ich auf den Shop und die angebotene Powerbank aufmerksam geworden.
1. Auf der Webseite steht, dass die Ware innerhalb weniger Werktage versendet wird. Das mag stimmen, allerdings kommt die Ware nicht aus der Schweiz (ich habe in einem Schweizer Shop gekauft), sondern aus China (in meinem Fall in einer TEMU-Verpackung). Die Lieferzeit betrug bei mir 4 Wochen.
2. Die gelieferte Powerbank entsprach nicht dem beworbenen Produkt was die Ladeleistung betrifft. Verabreitung ist sehr schlecht, Geruch der Powerpank war äusserst unangenehm, auch bei Hautkontakt.

Verschiedene Nachrichten, sowohl über den Shop als auch per E-Mail blieben unbeantwortet. Daher fühle ich mich betrogen.

16 août 2024

Ikke helt i orden

Lidt utilfreds med at man ikke kunne se nogle steder på hjemmesiden at pakken skulle hele vejen fra Spanien. Så det tog sin tid. Ellers var det købte som jeg forventede. Så vær opmærksom på, at selv om firmaet har adresse i Sverige, så er det altså ikke der varen bliver sendt fra

19 janvier 2024

Beställde en ipad pro

Beställde en ipad pro, utan anledning och utan att jag fick besked hade de avbrutit min beställning. De svarade inte på mina mejl. Jag kan inte på något sätt rekommendera Allectra computer AB

13 janvier 2024

Bra sevice

Supersnabba med att svara på mail med en fråga jag hade.
God service och trevligt bemötande.

2 novembre 2023
Logo de Allectra Computer AB

Réponse : Allectra Computer AB

Tusen tack för ditt betyg. Välkommen åter // Allectra

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit