Vi var et lille selskab hos Allegade i dag.. Der var lidt udfordring med at vores mad ikke blev serveret på samme tid, men sikke en service vi fik!! Fantastisk betjening og kompensationen var.. Inge... Voir plus
Lisez les avis des autres
N'a pas répondu aux avis négatifs
Værste brunchoplevelse
Er netop kommet hjem efter brunch med min mand og vores to teenagedrenge. Buffeten manglede konstant mad og opfyldning. Det så rodet og plukket ud det meste af tiden. Vi spurgte om opfyldning ligesom flere andre gæster gjorde. Der kom lidt ekstra bacon og ost, men måtte det meste af tiden klare os uden pandekager, uden frisk frugt og med tørt og krøllet pålæg, manglende drikkevarer. Personalet så ud til at være beklemt ved situationen og undveg så vidt muligt kontakt ved bordene.
Virkelig en trist oplevelse. Intet “vi beklager”, men et forsøg på at se overrasket ud hos tjenerne, da vi sagde, at det slet ikke var i orden. Vi bad om et nedslag. I første omgang kom en regning på fuld pris, så gentog vi, at det ikke har været i orden. Uden ord eller venlig kontakt fik vi en regning med 15 procent fratrukket.
Her kommer vi ikke igen!!
Vi har gennem mange år været glade for…
Vi har gennem mange år været glade for at komme på Alle Gade 10 på Frederiksberg, hvor både maden og servicen tidligere har været rigtig god. Derfor var det ekstra skuffende at opleve, hvor meget stedet desværre har ændret sig.
Ved vores seneste besøg måtte jeg selv gå ind og hente menukortet, fordi der ikke kom nogen betjening. Endnu værre var maden. Jeg fik den dårligste Pariserbøf, jeg nogensinde har fået serveret. Bøffen var meget lille, kødet virkede billigt og uden kvalitet, og hele retten manglede fuldstændig smag.
Det var ærligt talt en rigtig trist oplevelse sammenlignet med det niveau, stedet tidligere har haft. Vi håber, at de finder tilbage til den kvalitet og service, som gjorde, at vi kom der i så mange år.
Vi kommer desværre ikke igen.
Det gør næsten ekstra ondt at skrive…
Det gør næsten ekstra ondt at skrive denne anmeldelse, fordi vi har været næsten stamgæster her i mange år. Derfor var dagens oplevelse ikke bare skuffende – den føltes ærligt talt som at blive gjort til grin for vores egne penge.
Maden var virkelig dårlig. Retterne virkede sjusket lavet, kvaliteten var langt under det niveau restauranten tidligere stod for, og flere ting smagte som om de bare var varmet op uden nogen form for omtanke. Når man samtidig betaler restaurantpriser, forventer man trods alt noget bedre end det her.
Det mest triste er næsten følelsen af, at stedet fuldstændig har mistet respekten for sine faste kunder. Vi gik derfra irriterede, skuffede og med følelsen af, at loyalitet åbenbart ikke betyder noget længere.
Efter mange års besøg bliver dette sandsynligvis vores sidste.
Dejlig beliggenhed MEN..
Dejlig beliggenhed. Men hvad nytter det når der er længere end de oplyser mellem retterne i en tre retters menu . Vi startede kl 16 og fik dessert kl 19.30 - vi var ude flere gange for at hente tjenere, til at rydde borde. Vi havde forudbestilt selskabs lokale i god tid men selv der havde de overbooket og måtte placere os i buffetrestauranten, men ugen inden ændret de også det. Kødet var knapt nok færdig da det blev serveret og børnene måtte vente 20 min på ketchup til pomfritter. Mens vi var færdige med forretten. Og regningen forstår vi ik og vi har forsøgt at få fat i dem i en uge. Uden de svare pr mail og tlf. synd da Fam igennem generationer har fejret konfirmation der. Det var tydeligt de var underbemandet og havde taget alt for meget ind.
Er kommet gennem stedet i årevis og har…
Er kommet gennem stedet i årevis og har afholdt flere arrangementer, og har indtil dato altid været yderst tilfredse med både mad og service. Men sikke dog en trist oplevelse vi fik ved sidste besøg for nogle dage siden. Maden var uspiselig smørrebrød serveret på tykt ristet rugbrød. Gammel kørvel ovenpå, havde intet med traditionel dannsk smørrebrød at gøre. Ventede desuden næsten en time på mad og drikke. Synd for det dejlige gamle sted. Vi kommer ikke igen.
Suuper service!!
Vi var et lille selskab hos Allegade i dag.. Der var lidt udfordring med at vores mad ikke blev serveret på samme tid, men sikke en service vi fik!! Fantastisk betjening og kompensationen var.. Ingen regning!!
Maden var fantastisk og vi kan kun anbefale dette spisested!! Helt igennem fantastisk velsmagende mad!!
Og en ekstra stjerne til Alexander!
Der er kommet ny ejer siden mit sidste…
Der er kommet ny ejer siden mit sidste besøg, og det kan desværre tydeligt mærkes. Maden er blevet markant dårligere og er slet ikke pengene værd længere.
Jeg har tidligere fået en rigtig god steg med bearnaisesauce, men det er nu fjernet fra menuen. I stedet bestilte jeg en wienerschnitzel, som overhovedet ikke levede op til forventningerne – det virkede som et stykke billigt kød og slet ikke en klassisk schnitzel.
Tilbehøret var heller ikke bedre: overkogte ærter og helt udkogte gulerødder, som virkede til at komme fra en billig grøntsagsblanding.
Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse. Niveauet er faldet markant, og jeg kommer desværre ikke igen.
Madservice
Jeg er utilfreds med madservice, det smager ikke af noget og kommer aldrig mere.
"stegt" flæsk m. persillesovs
Vi er kommet på allegade 10 i mange år.Der kunne man i sin tid få bl.a den bedste stegt flæsk med persillesovs jeg nogensinde har smagt. I det hele taget var det skøn mad man fik,og stedet var altid velbesøgt.
Nu er der imidlertid kommet nye ejere,og også en ny "kok". Og så knækkede filmen. Vi var der til aftensmad d. 7.April.Der var meget få mennesker,så det lovede ikke godt.Vi bestilte stegt flæsk med persillesovs.Efter at have ventet i 40 minutter kom det så.Og vi var de eneste der på det tidspunkt havde bestilt mad.Det stegte flæsk var elendigt.Kun lidt sprødt her og der,det meste blødt og gummiagtigt,ikke særlig lækkert.Jeg levnede det meste.Vi fik så tilbudt at vi ikke skulle betale for vores fadøl. Ok fint nok. Men en gratis fadøl for at kompensere for et elendigt måltid.Hmm hvad kan man bruge det til ?Prisen for stegt flæsk er forøvrigt steget fra 189 kr. til 225 kr for en portion,ikke ad libitum. En stigning på næsten 20%.Det er lige heftigt nok.I forbindelse med nyt ejerskab,har man også skilt sig af med det dejlige personale der var der tidligere.De var altid meget venlige og man kunne altid få sig en lille snak med dem. Men det er jo et mere og mere stresset samfund vi lever i ,hvor der ikke er tid til venlighed mere. Det kommer til at gøre ondt,at se en så god og gammel tradisionel restaurant nu skal køres i sænk.
Frokost på Alegade 10 med 5 venner
Var på Alegade 10 med 5 venner til frokost. Herlig mad og supersød betjening, som talte dansk, det er man jo ikke forvænt med. Har været der for mange år siden og forstår ikke dem der skriver det er ringe. Måske lige i overkanten med 95,-kr for en crumblekage, men den smagte himmelsk. Kommer der absolut igen.
Jeg holdt min søns konfirmation på…
Jeg holdt min søns konfirmation på Allegade10 og er dybt skuffet!!!
De aftalte retter i buffeten kunne ikke leveres på dagen, så som kogt laks, rejer og mørbrad bøffer.
Fadene på buffeten var små, der var ikke nok til alle, og fadene blev ikke fyldt op.
En gæst skulle have en vegansk kuvert, hvilket var en skive blomkål med revet rødbede. Bestemt ikke på niveau med prisen!!!
Der var ingen chokolade til kaffen trods aftale og en pris der afspejlede det.
En skuffelse! Har forsøgt dialog med restauranten efterfølgende men de var ikke lydhøre.
Nu har jeg kommet på allegade 10 i 15…
Nu har jeg kommet på allegade 10 i 15 år og har altid været glad og tilfreds og anbefalet det til rigtig mange, men det er slut. Var til brunch og der var så skrabet at der ikke var løg til silden. Ingen italienske salat til skinken og ingen peberfrugt til osten. Og meget tørt rugbrød. Spurgte pæn og der ikke var noget tilbehør til pålægget og jeg fik et svar at jeg kunne da komme syltetøj på. Personalet er bestemt ikke det samme. Det er sidste gang jeg kommer på allegade 10.
Så trist men skrabet pålæg kan jeg spise der hjemme.
Jeg skal gøre det kort
Jeg skal gøre det kort. Sjældent har jeg oplevet noget så ringe . . . Det bedste var saucen. En tjener til et selskab på 35 personer . . .
Mørdejs, tartelet (kogt kyllingebryst med asparges)
Til frokost, med damerne.
Som bestilte tarteletter, høns i asparges.
OK, tarteletter i E N T A L, som ikke var butterdej,
men mørdej, som bliver brugt til desserter, ØV
Er kommet i Allegade 10 i mange år
Er kommet i Allegade 10 i mange år, og har været glad for maden , og det søde personale.
Men hold nu op en forandring der er sket, og det er bestemt ikke til det bedre.
Menukortet er meget indsnævret, og priserne sat en del op. Bestilte et stykke smørrebrød med fiskefilet , som kom ind på en tør Skive rugbrød uden fedtstof , en klat remoulade og en dusk dild.
Dessert kortet er også blevet så ringe og mega dyrt, så vi har aflyst 2 planlagte besøg, og må finde noget bedre.
Det eneste positive var den yderst behagelige tjener, og derfor den 3. stjerne.
Hvad er der sket??
Hvad er der sket??? Har tidligere været en hyppig gæst på stedet i en dejlig atmosfære. Savner de gamle medarbejdere og det gamle menukort. Maden lever ikke op til det tidligere niveau, en peberbøf til 295- manglede sovs og tilbehør og ikke specielt mør, portionen af Helleflyndre svarede til en forret i størrelse. 50 kr. for en lille flaske postevand, før fik man et glas vand når man bestilte et glas vin. I skal oppe jer gevaldigt!!! kommer ikke igen, desværre, det er ellers nogle fine rammer.
Min mand og jeg havde bestilt bord på…
Min mand og jeg havde bestilt bord på Restaurant Allégade 10.
Vi fik en Teater Menu, der bestod af Jordskokkesuppe og Gammeldags Oksesteg.
Det smagte rigtig godt.
Betjeningen var også rigtig god.
Men I må meget gerne opdatere jeres Menukort :-)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.