Alles lægehus Aalborg 0 stjerner! Mega dårlig og ubehagelig oplevelse. Lægen ønskede slet ikke at lytte og var afvisende overfor ønskede hjælp. Lægen siger direkte under besøg at han allerede ved... Voir plus
Lisez les avis des autres
En af de mest skuffende lægeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Ikke alene oplever man manglende hjælp og engagement fra personalet, men telefonisk kontakt er nærmest umulig. Efter op til 45 minut... Voir plus
Skulle have udfyldt en funktions attest vedrørende en arbejdsskade. Mødtes op og lægen Christoffer, var så arrogant, og gad ikke høre på hvad jeg sagde, selvom det udtrykkelige står at han skal skrive... Voir plus
Alles Lægehus Ringsted. Sygeplejerske Tina og læge Allan, er 2 dejlige mennesker, de eneste som virkelig giver sig tid til at lytte og finde en løsning/behandling hos Alles Lægehus i Ringsted. 1000 10... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi skriver denne henvendelse for at gøre andre opmærksomme på at Alles lægehus i Vejen, burde man gå udenom
ALLES LÆGEHUS VEJEN
Vi skriver denne henvendelse for at beskrive en oplevelse, der fandt sted fredag den 3. januar, vedrørende vores søn. Vi mistænkte, at han kunne have en mellemørebetændelse. Jeg (mor) kontaktede lægehuset telefonisk kl. 08:00 og fik besked om, at vi skulle afvente udviklingen. Hvis han udviklede feber eller blev dårligere, skulle vi ringe igen.
Senere, omkring kl. 13:00, ringede jeg på akuttelefonen, da min søn havde fået feber, 38,8 om formiddagen og fortsat klagede over smerter i ørerne. Han var desuden meget utilpas, sløv, ømskindet og havde ingen appetit. Hans symptomer afveg markant fra de typiske tegn på sygdom, som vi ellers plejer at se, når han er syg. Jeg kom i kontakt med en medarbejder, som diskuteret vores situation med en kollega. De var blevet enige om, at vores søn ikke var syg nok til at blive undersøgt. Ifølge deres vurdering skulle han blot have tørre bleer, være sløv og uden appetit, før en læge kunne involveres.
Jeg gjorde opmærksom på, at det ikke burde være nødvendigt for vores søn at være helt u kontaktbar, før han blev set af en læge. Jeg blev derefter viderestillet til kollegaen, som begyndte at udtale sig meget kontant. Hun meddelte mig, at jeg ikke havde nogen faglig viden om sundhedsvæsenet og burde følge lægens råd. Jeg påpegede, at vi allerede havde fulgt lægens råd, og at hans tilstand kun blev værre. Jeg blev både vred og frustreret over hendes udtalelse, hvor hun konkluderede, at jeg ikke havde nogen faglig viden uden at spørge om min egen faglige baggrund. Min mand og jeg besidder den mest præcise viden om vores søns tilstand, både i den pågældende situation og til daglig. Af den grund finder vi det uforståeligt, at telefonpersonalet ikke er i stand til at anerkende vores bekymring og følge op med en vurdering og undersøgelse fra en læge, som det blev aftalt i forbindelse med vores henvendelse tidligere.
Kollegaen oplyste mig om, at jeg kunne kontakte lægevagten efter kl. 16:00 for at se, om de ville tage os ind. Hun tilføjede, med en lettere grinende tone, at hun ikke mente, de ville tage os ind. Jeg blev rystet over hendes bemærkning og kraftige opfordring til at overveje at skifte læge, hvilket jeg nu ser som en nødvendighed. Jeg har tidligere haft negative oplevelser med lægehuset, herunder fejldiagnosticeringer, som f.eks. forkert medicin mod lungebetændelse i stedet for halsbetændelse, samt gentagne fejlvurderinger af vores søns astmatiske bronkitis, der blev betragtet som en virus i flere måneder, før han modtog behandling.
Vi vil afslutte med at fremhæve, at vores mavefornemmelse som forælder desværre viste sig at være korrekt. Da vores søns tilstand forværredes yderligere i løbet af eftermiddagen, kontaktede vi lægevagten. Vi blev mødt af en kompetent og venlig læge, som hurtigt gav os en tid til at blive tilset. Lægevagten udtrykte stor undren over, at vores søn ikke var blevet vurderet af vores praktiserende læge, og en kort undersøgelse afslørede mellemørebetændelse, som blev behandlet omgående. Vores søn var så påvirket af smerterne, at han måtte behandles med både Panodil og Bonyl for at lindre smerten om natten.
Vi håber nu, at vi i fremtiden vil blive mødt med større respekt og opmærksomhed på vores bekymringer i vores nye lægehus, så vi som forældre kan føle os trygge ved, at vores søn bliver taget alvorligt, når vi oplever symptomer, der kræver lægelig opmærksomhed. De erfaringer, vi har haft i jeres lægehus, har været helt uacceptable.
Jeg er rystet
Jeg er rystet. Den 3.1.25 hører jeg i nyhederne, at Alles Lægehus opdagede en omfattende datalæk den 9. december, men at patienterne stadig ikke er gjort opmærksom på dette- det bliver jeg først i dag, hvor jeg modtager en mail fra dem. Jeg har været tilknyttet klinikken i 27 år og har altid følt mig tryg ved personalet på klinikken, det er jeg stadig, men denne tilsidesættelse af information til patienterne, er under al kritik. Min tillid til Alles Lægehus er ikke eksisterende og jeg har derfor skiftet læge fra dags dato.
utroligt uprofessionelle folk med…
utroligt uprofessionelle folk med dårlige manerer, både læger og sygeplejesker men især ekspedienterne. tager ikke alvorlige ting seriøst. leger med folks liv.
Alleslægehus i Brønshøj
Alleslægehus i Brønshøj, “lægen” Thomas er direkte racistisk og indrømmer, at han ikke vil give vise folkegrupper hånd men en f.uck finger på vej ud af døren. Håber jeg får samme dialog med ham, når jeg skal til konsultation.
Utroligt dårlig lægehus i Fjerritslev
Utroligt dårlig lægehus i Fjerritslev. For mange læger der ikke kan eller ved noget overhovedet.
Min mand der blev opereret fik elendig service her... utrolig
Nogle sygeplejerske gør det godt men læger dårligt også at de tit skifter.
Så man aldrig ved hvad man kommer ind til.
Ikke særligt troværdig og sikkert
Kan ikke anbefales
Utrolig ubehagelig og uprofessionel…
Utrolig ubehagelig og uprofessionel behandling af patienter. Først en e konsultation (Penge fra region), her var svaret, ring til vores læge i telefontiden, det gjorde jeg ikke, så bokkede de en tid til mig på deres interne system, så jeg dukkede ikke op, (Penge fra region), så bokkede jeg en tid kl. 8 og var allerede forsinkede. "lægen" taler ikke dansk, havde ikke forberedt i forhold til hvad jeg havde skrevet i bookningen, var dum og arrogant og jeg bad om en tid hos en ny læge, (Penge fra region), det fik jeg ikke. Så ringede lægehuset til mig, kunne ikke tage telefonen, så ringede jeg tilbage og var i kø som nr, 7 ventede, så da det blev min tur så lagede de på. Så ringede chefen mig om og skældte mig ud, jeg fik ikke et ord indført og jeg bad om at hun ikke afbrød mig, hvorefter hun lagde på. fy for den lede
Alles lægehus
Alles lægehus, Hurup Thy
Jeg har haft forskellige læger, dog to har jeg haft gennem længere periode.
Kunne jeg give flere stjerne gjorde jeg det.
Selv telefonpassere og sygeplejerske er fantastiske her. Kæmpe ros ..
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de…
Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fortjent det!
Jeg ønsker at dele min skuffende oplevelse med min praktiserende læge i tåstrup. Ved mit seneste besøg havde lægen (unavngiven) betydelige sproglige vanskeligheder, hvilket gjorde det næsten umuligt for mig at forklare mine symptomer og få den nødvendige behandling. Hans dansk var svært at forstå, og jeg oplevede, at han ikke lyttede for at forstå mig, men kun lyttede for at svare igen. Dette førte til gentagne misforståelser og en følelse af at blive tilsidesat.
Min søn fungerede som tolk, men selv med hans hjælp var kommunikationen utilstrækkelig. Lægen viste ingen interesse for at lytte til mine bekymringer og nægtede at oplyse mig om, hvordan jeg kunne klage over behandlingen. Det blev tydeligt, at han ikke tog mine problemer alvorligt, da han i første omgang nægtede at henvise mig til en nødvendig røntgen- eller scanning af lungerne, på trods af at en udenlandsk læge (professor) havde anbefalet det. Først efter at han havde talt med en kollega, indvilligede han i at sende mig til røntgen, men det burde have været håndteret meget tidligere i konsultationen.
Jeg gik grædende og dybt påvirket hjem, efterladt uden den nødvendige hjælp. Efterfølgende har jeg læst anmeldelser af lægehuset på Google og Trustpilot og det er tydeligt, at mange andre også har haft dårlige oplevelser. Det forklarer, hvorfor anmeldelserne for dette lægehus ligger blandt de laveste.
Jeg forventer, at en praktiserende læge kan kommunikere tydeligt og professionelt, og at patientens rettigheder bliver respekteret. Desværre blev disse krav ikke opfyldt! Dette er blot min erfaring efter konsultation hos dette lægehus. Jeg skiftede læge 2 dage efter!
Tagensvej Nørrebro
Tagensvej Nørrebro
Min læge gennem 18 år gik ned i tid og blev desværre tilknyttet Alles lægehus på Nørrebro. Det er totalt umuligt at komme i kontakt med dem. Hvis det så sker så er de komplet ligeglade med dig som patient. Samme dag min læge går på fuld pension er jeg den der har fundet anden læge. Det er komplet til grin!!
Alles lægehus, Vejen
Hver eneste konsultation foregår hos endnu en ny vikar. Jeg og min familie har netop skiftet praktiserende læge, da vi dags dato havde behov for to konsultationer. Mindre end 20 minutter før aftalte tid modtog vi en SMS om, at tiden var rykket. Vi tog følgende telefonisk kontakt og blev oplyst, at det ikke er muligt at have 2 konsultationer hos en læge samme dag, så nu skulle vi vælge hvilken behandling vi ønskede.
Det var nu op til os om vi ønskede den planlagte opfølgning 8 uger efter en fødsel, eller om vi ville foretrække konsultation, så vi kunne få en henvisning til psykolog!
At betragte mennesker som mad billetter, og at sætte mennesker under pres til at skulle beslutte sig mellem fysisk eller psykisk aflastning, og så 20 minutter før den aftalte tid.
Kære "Alles Lægehus" i Vejen, I burde skamme jer grusomt og oparbejde en højere respekt og empati, hvis I ønsker at begive jer som sundhedsvæsenet.
Jeg vil kraftigt fraråde dig, at vælge Alles Lægehus - i al fald hvis du ønsker personlig og empatisk behandling.
Alles lægehus Ringsted
Føj en uhøflig sekretær!
Du forstod da virkelig at gøre min dag endnu værre end den så var i forvejen. Du burde virkelig overveje at skifte dit job for du er da på ingen måde god til at snakke med mennesker. Hvilken sekretær i et lægehus tager telefonen og siger højlydt JA og derefter virker utrolig ligeglad med forklaringen på hvorfor jeg gerne vil have en lægetid.
Hverken goddag eller farvel blev der sagt og følte mig på intet tidspunkt fortrolig med dig i vores meget korte samtale som Iøvrigt fra din side af bestod mest af Uhm, Uhm, Uhm….
Du kunne ligeså godt have sagt jeg er da hamrende ligeglad med dig læg nu bare på!
Alles lægehus Tårnby
Alles lægehus Tårnby
Forstår ikke at de får lov at eksistere. 0 stjerner. 1 læge om tirsdagen og onsdagen som man ikke kan få lov at tale med om verserende sager. Det ordner sygeplejerskerne der “tror” de er læger og er enormt nedladende, de glemmer at fortælle halvdelen af hvad de skulle, så det er jo fantastisk at vi har doktor Google, der kan man læse hvad der egentlig står på den Røngten / ultralyd man har fået taget. Skift ALDRIG til Alleslægehus uanset hvad. Selve lægen har heller ikke telefontid ml 8 og 9 .
Alles lægehus i Kalundborg
Alles lægehus i Kalundborg
De er stærkt uprofessionelle , sørger ikke for at "samle trådene", når patienter har været til skanninger , eller indlagt på sygehus . Har en veninde der har været tæt på at blive slået ihjel , pga. deres uvilje, til at tjekke hendes tarme , som hun har haft stærke smerter i , omk 1 1/2 år, jeg har gang på gang sagt, at de tarme SKAL tjekkes, men nej, INTET SKETE , de ville meget hellere stille en NY diagnose , nemlig rygelunger , som kvinden har haft i 20 år, men som IKKE er årsagen til hendes smerter . Fredag d. 15 august , stod jeg ved kvindens syge seng , igen igen ,sammen med en hjemmehjælper , vi var begge enige om at det her går ikke længere , kvinden vejede da kun 48 kilo,( normalvægt 68 kg. ) og var helt væk i perioder . der blev så tilkaldt 2 sygeplejersker fra kommunen, som også godt kunne se at det her var alvorligt .Langt om længe, blev der tilkaldt en ambulance , der kørte kvinden til Holbæk sygehus , hvor det konstateres at Tyktarmen er revnet , med risiko for udsivning af afføring i bughulen. Kvinden bliver øjeblikkeligt opereret, hele tyktarm fjernet + stomi udført ( knivtid 155 min.) Da jeg efter operationen , lørdag morgen, snakkede med kirurgen , fik jeg at vide at det var i allersidste øjeblik at den operation blev udført, det burde være sket for et år siden. Jeg kunne bare fortælle om min kamp, i Alles lægehus igennem 1 1/2 år , hvor jeg har tryglet dem om at tjekke tarmene igen , men uden held . Efter min mening lever Alles lægehus slet ikke op til det man forventer , det er en pengemaskine, der i dette tilfælde har bragt patienten i en unødig livsfare . Der vil selvfølgelig blive iværksat et efterspil her
Aalborg
Jeg ringede for at bestille mere protopic, men lægen fortæller mig, at jeg ikke kan få mere udleveret før jeg kommer til kontrol… øhh jeg har brugt protopic i årevis uden nogensinde at blive kaldt til kontrol… Så jeg spørger hvorfor? Fordi, får jeg at vide, at protopic er en hormoncreme som man skal tage meget alvorligt… så jeg informere hende om at protopic IKKE er en hormoncreme… Der opstår nu en længere diskussion om hvorvidt cremen er en hormoncreme eller ej???!??! Seriøst, altså hvorfor skal jeg komme til kontrol lige pludseligt; oven i købet hos en læge der ingenting ved om medicinen jeg får??
Føj Helsinge
Jeg kom ned til lægen for at få lavet vandre journal, men den kunne jeg ikke få udleveret og da hun hørte at jeg har ADHA sagde hun at jeg skulle have særligt opsyn for kommunen. Samt blev jeg spurgt om jeg kunne klare det
Det skal nævnes at jeg har fast arbejde og klare mig i hverdagen uden problemer og min kæreste og familie støtter mig også.
Jeg klare mig uden kommunes hjælp. Så jeg kan ikke se nogen grund til at kommunen skal indblandes i min graviditet, bare fordi jeg har en diagnose
Alles lægehus Helsinge🤬🤬
Alles Lægehus Hjerting
Alles Lægehus Hjerting! Så er de begyndt med endnu en smart fidus. Før kunne jeg få en recept med 4 gange udlevering af medicin. Nu kan jeg kun få en recept på 1 udlevering pr recept. Medicinen holder kun 25 dage. Den er ikke farlig for nogen eller afhængighedsskabende. Der er KUN en grund til det. Alles Lægehus får receptgebyr fra Regionen pr recept. Det har jeg selvfølgelig påtalt. De var totalt ligeglad. Så kontaktede jeg OUH, som mit forløb tidligere var hos og de anbefalede Patientkontoret. Så nu kan parientkontoret kigge på det og så håber jeg, at deres misbrug af offentlige midler bliver stoppet. Det er under al kritik!
Kæmpe ros til klinikken i Hjerting ved Esbjerg
Jeg er skiftet til klinikken Hjerting / Esbjerg.
Hvor er jeg bare blevet mødet af personale som har tid er omhyggelige, undersøgende, høj faglighed, empati og ikke mindst ikke bare sender en ud af døren fordi “ tiden” er slut.
Her gælder det både administrativ medarbejdere, sygeplejersker og læger.
Kolding afd
Kolding afd. Nyansat læge til min mor. 1. Besøg d 15. Juli 2024 hos Jens og aldrig har jeg mødt en Læge med så lidt empati og så stor arrogance. Lyttede nærmest ikke og ville kun høre på sig selv. Det var desværre en meget dårlig oplevelse og min mor og jeg gik derfra med en følelse af ….. ja, ikke den store forståelse for hende, hun er jo gammel så hendes symptomer kan man ikke rigtig gøre noget ved 🤷🏼♂️ Dog kan der da godt følges op med nogle blodpr om 3 mdr men jeg skal selv ringe derind til den tid og bede om at de bliver bestilt …. Og hjemmelab, som normalt vis kommer og tager blodpr dels pga demens, må vurderes til den tid om det kan ordineres “ tager udgangspunkt i hendes øjebliksbillede” OMG hun er 92 år gammel og situationen er da ikke blevet bedre om 3 mdr. Jeg blev
nærmest stoppet hver gang jeg forsøgte at komme til orde…. Nej der skal vi ikke komme igen. Kunne der gives - ( negative) stjerner var det det jeg ville give, så nej kan absolut ikke anbefale alles Lægehus i Kolding.
Inkompetent konsultation.
Jeg kontaktede lægehuset og bad udtrykkeligt om en LÆGEKONSULTATION, pga diverse komplikationer.
Jeg er selv sygeplejerske med knap 50 års erfaring, og ønskes derfor min behandling og symptomer drøftet med en læge.
Det viser sig så at jeg kommer ind til en konsultations sygeplejerske. Der er temmelig uvidende om diverse sygdommes bivirkninger. Hun giver en sludder for en sladder tale om så det ene så det andet. Kvalme, ja det er nok narkosen der stadig sidder i kroppen 8 dage efter. Kvalme pga UVI, nej det får man ikke og du er jo i behandling.
Nu har vi sendt din urin til D+R, så kan du ringe til egen læge om 3 dage
2,5 dages behandling med Selexid(kvalmen kunne skyldes dette,men det nævnte hun ikke). Stadig tp 38,1 -38,5. Smerter ved vandladning, massiv kvalme og masser af bakterier / nitrit i urinen.
Alles lægehus fortjener simpelthen ikke honorar for den konsultation.
Godt jeg er en fornuftig sygeplejerske.
Har konsulteret en læge i omganges kredsen, men det er ikke noget jeg plejer at gøre. Så nu er jeg i professionelle hænder igen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.