Ongelooflijk wat een waardeloos bedrijf. Bestel daar niet !!! Strandtas besteld. Nooit gekomen. Zelfs 2 mails ontvangen met excuses Ik dacht ok nu zullen ze het alsnog versturen, maar nee hoo... Voir plus
Op 2 juni een bestelling geplaatst. Daarna keurig een mail dat een gedeelte niet voorradig is en wat ik er mee wilde. Gemaild dat ik nog best even wil wachten. Inmiddels meerdere mails gestuurd... Voir plus
28 mei een bestelling geplaatst, 6 juni een update gekregen dat het helaas niet meer voorradig was. We hebben aangegeven wel 1-2 weken te willen wachten gezien we het de 26e nodig hadden. Sindsdie... Voir plus
Ik vrees dat deze zaak afstevent op faillissement. Bestelling geplaatst maar voordien reviews niet gelezen. Ik heb onmiddellijk een Melding gekregen betaling ontvangen, deze gaat nu in productie (#111... Voir plus
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
SCAM!
Jammer dat het niet lager als 1 ster kan. Helaas de reviews te laat gelezen en besteld op deze site. Wacht al te lang op een pakketje wat waarschijnlijk nooit gaat komen. Reageren nergens op. NOOIT BESTELLEN HIER!!
Niks bestellen bij deze site
Niks bestellen bij deze site. Ik heb 6 maanden geleden een product besteld waar ik nog steeds op wacht. Het telefoonnummer op de site is niet in gebruik, op mails wordt niet gereageerd. Ook via Facebook krijg je geen reactie.
SCAM: Niet kopen van deze winkel!
Niet kopen van deze winkel!
ik heb onlangs hier iets besteld, na 2 weken zeiden ze dat de levering vertraging had opgelopen wegens douane controles. Hierdoor ging de levering de week erop gebeuren. Na 2 maanden wachten nog steeds niets te zien. Ik heb ondertussen al minstens 5 mails gestuurd en proberen bellen. Ze namen niet op en de voicemail zat vol.