Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Normaal laat ik niet snel een review achter maar voor deze service maak ik een uitzondering. Ik had van een item per ongeluk 1 te weinig besteld. En op mijn mailtje werd binnen een dag gereageerd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een leuke winkel! Duidelijke site en spulletjes snel geleverd (zondag besteld, dinsdag binnen). En wat een ontzettend leuke extra verrassing kreeg ik net bij mn bestelde artikelen. Extra feestve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wou jullie graag bedanken voor alle artikelen die wij van coco hadden besteld voor onze dochters verjaardag! Ook al die kados die jullie erbij hadden gezet van haar waren echt geweldig! Super super bl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Welkom bij de gezelligste feestwinkel van Nederland: Feestwinkel Altijd Feest. Online feestartikelen bestellen? Dat kan gemakkelijk bij ons. Uiteraard tegen lage prijzen en altijd met een snelle bezorging van uw feestartikelen! Klant is hier koning. Wij hebben vele leuke feestartikelen op voorraad voor vrijwel elk feest. Voor kinderen hebben we leuke versiering op leeftijd, maar ook vele thema feestartikelen van zijn of haar tv helden. Voor volwassenen hebben we te gekke feestversiering voor een verjaardag, themafeest, seizoensfeest, geboortefeest of bruiloft. Onze feestwinkel doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Ons doel is uiteindelijk gewoon dat wij met onze feestartikelen u de eerste aanzet geven tot een geslaagd feest!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Top service!

Ik had van een item per ongeluk 1 te weinig besteld. En op mijn mailtje werd binnen een dag gereageerd dat ze het gratis zouden toevoegen aan de bestelling. Top service!

8 avril 2026

Goed opgelost

Er was een fout, ik had een mailtje gestuurd en alles opgelost zelfs mijn geld terug gekregen. Top communicatie

14 novembre 2025

Oplichterij

Je kunt beter zelf naar action gaan, het zijn spullen verzameld van goedkope winkels zoals Rossman, op 2 artikelen was een stukje van het karton afgeknipt. Iets te verbergen lijkt me. Maar je betaald wel het vierdubbele bedrag. Amateuristisch met uitgeprint blaadje op de doos geplakt.

10 septembre 2025

Beste Cs,
Jammer dat u ons zo hebt ervaren. Had u ons even gebeld of gemaild, dan hadden we dit direct voor u opgelost – wij houden niet van geheimzinnigheid, maar van feest! Wij lossen altijd eventuele problemen op, dan had u gewoon uw geld teruggekregen; wij willen tevreden klanten. Jammer dat u helaas ook niet gecharmeerd bent van onze clown mascotte op de verpakking. 🎉

Met feestelijke groet,
Ralph– Feestwinkel Altijd Feest

Goede webshop

Wij hebben al meerdere keren bij deze webshop besteld. Kinderen waren blij met de versiering. Tot nu toe altijd goede kwaliteit.

14 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service en geweldige mensen!

Super service en geweldige mensen!
Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! Alles was netjes en snel ingepakt en verzonden. Echt top geregeld. Wat me ook opviel: super lieve en behulpzame mensen die daar werken – je merkt dat ze plezier hebben in wat ze doen. Daarnaast hebben ze zóveel leuke dingen op voorraad, ik kon bijna niet kiezen! Zeker een aanrader, ik bestel hier zeker vaker.

27 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een foto ballon laten maken

Een foto ballon laten maken. En wow...het is echt prachtig geworden!!! En wat een geweldige service. Mijn foto was niet scherp genoeg en het lukte me ook niet om het via het foto programma het door te sturen. Nou Ralph heeft er voor gezorgd dat mijn ballon er perfect uit kwam te zien. Het is zo mooi geworden en de ballon is ook nog eens van zeer goede kwaliteit!!!
Een volgende keer kom ik zeker hier weer terug.
Hartstikke bedankt voor het mooie werk dat jullie afleveren.

12 juin 2025

Snelle verzending, vriendelijke klantenservice

Snelle verzending, dag erna in huis. Snelle en vriendelijke communicatie met de klantenservice.
Een kaarsje was bij het transport stuk gegaan, contacteerde hiervoor de klantenservice. Ik kreeg heel snel antwoord en het nieuwe kaarsje werd meteen opgestuurd. Aanrader!

23 octobre 2024

Helemaal top

Leuke website, leuke spullen. Snelle bezorging. Goede communicatie. Ik ben tevreden!

16 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dropshipper met slecht bereikbare klantenservice!

Klantenservices is zeer slecht bereikbaar en als je ze dan eindelijk te pakken krijgt is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Blijkt ook nog eens zijn spullen bij een ander te hebben besteld die hij door hen direct bij mij heeft laten afleveren. Als ik dat had geweten had ik het daar wel direct besteld want daar waren de artikelen achteraf gezien veel goedkoper!

12 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top service van de feestwinkel !!

Had een helium ballon voor mn kleinzoon besteld maar kreeg een berichtje van DHL dat hij grote schade had opgelopen en terug gestuurd werd naar de afzender.. snel met de feestwinkel gemaild.. ze hebben direct een nieuwe gestuurd die dag erna heel bezorgt werd door DPD... top service !!!

13 février 2024

Prima Service

Helaas was de bestelling niet aangekomen. Maar dit is keurig opgelost en heb ik precies optijd mijn bestelling ontvagen deze was nog maals opgestuurd.
Dat noem ik top service

7 février 2024

Réponse de Feestwinkel Altijd Feest

Bedankt voor je review! Wij hebben het graag voor je nogmaals opgestuurd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed contact en top service

Goed contact en top service! Ze denken met je mee! Producten van goede kwaliteit

7 février 2024

Réponse de Feestwinkel Altijd Feest

Bedankt voor je review! En natuurlijk alvast een mooi feest gewenst!

Hele leuke feestartikelen!

Hele leuke feestartikelen. Veel keus en snelle service. Het pakket werd vlot verzonden en kwam mooi ingepakt aan. Er zat zelfs nog een feestelijke verrassing bij voor bij ons Peppa Big feestje! Wij zijn heel tevreden. Zeker een aanrader!

14 août 2023

Goede afhandeling!

Goede communicatie, snelle reactie en keurige afhandeling. Ben zeer tevreden, echt een aanrader!!

10 août 2023

Topp

Snelle levering en goede service.
Ben geholpen door een aardige medewerker.
Top winkel.

2 août 2023

Uitstekend service

Supersnelle levering, ruil van de artikelen heel snel afgehandeld en verloren retourpakketje alsnog vergoed!! Bedankt voor jullie service, ik ben een heel erg tevreden klant!

12 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer Goede service en zeer goede kwaliteit

Zeer Goede service en zeer goede kwaliteit. Ook snelle levertijd.
Ik heb Barbie feestartikelen besteld voor onze dochter die binnenkort jarig is en ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit en de levertijd. Kan niet wachten om haar blij gezichtje te zien die dag. Ik zou familie en vrienden zeker aanraden om een kijkje te nemen op jullie website. Thank you

15 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb deze website minder dan een week voor het verjaardagsfeest van mijn dochter gevonden en bestelde enkele K3-spullen. Ik had wat schrik omdat de leveringstermijn erg nipt was, maar alles werd netjes binnen tijd geleverd.

12 octobre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus