Alva Avis 1 033

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Bästa lakanen jag haft och att det är hållbart producerat är en av de viktigaste anledningarna att handla från Alva. Den midnattsblå färgen är min favorit. Men om ni ska utveckla nya färval i framti... Voir plus

Gillar omtanken om miljön i hela tillverkningskedjan av era varor och att det gagnar bönder, som har har vettiga arbets-/levnadsvillkor. Rättvisa löner är också bra. Dessutom skickar ni varorna så va... Voir plus

Snabb leverans. Fint förpackat. Kvaliteten kändes skön innan tvätt, men tunnare än jag trodde. Efter tvätt såg jag att påslakanen är lite ”felsydda” sömmen i övre kanten går inte ihop när lakanet... Voir plus

Bra hemsida, lätt att hitta och beställa. Fantastiska färger att välja mellan. Man väljer det utförande och textil man själv tycker bäst om. Hög kvalitet. Håller färg och form länge. Schysst pr... Voir plus

1. Magasin de literie
  2. Magasin d'articles de salle de bains
  3. Magasin de lits
  4. Magasin de design et de décor intérieur
  5. Magasin d'ameublement et de décoration
  6. Magasin de rénovation

À propos de Alva

Alva grundare
Ekologiska sängkläder och handdukar av bästa kvalitet, skapade med omtanke om både människa och miljö.
Vi startade Alva för att vi saknade sängkläder av finaste kvalitet som var schysst tillverkade. Vår bomull odlas helt utan kemikalier, med naturligt regnvatten och med rättvist betalt till bönderna. Våra sängkläder består av 100% ekologisk bomull som är både Fairtrade och GOTS certifierad. Den höga trådtätheten och tyg i satin gör sängkläderna mjuka och följsamma med en fjäderlätt känsla mot huden. Våra handdukar och morgonrockar består av 100% ekologisk bomullsfrotté som är Fairtrade och GOTS-märkt. Den tjocka bomullsfrottén gör handdukarna och morgonrockar mjuka och följsamma med god absorptionsförmåga.

Att kontrollera hela kedjan är inte lätt. Men det är rätt.
När du handlar från Alva får du inte bara de skönaste sängkläderna och handdukarna du kan hitta, du får också en produkt som är skapad av människor med vettiga arbets- och levnadsvillkor. Du bidrar till att bomullsodlare och fabriksarbetare kan investera i sociala projekt som skapar en bättre tillvaro – och vi kan alla sova lite godare om natten.

En produkt vi är stolta över
Vi har jobbat med varje liten detalj för att skapa sängkläder och handdukar som känns bra både mot huden och i hjärtat. Vi köper den finaste ekologiska bomullen från fält vi själva har besökt. Tyget vävs av skickliga hantverkare för att få rätt lyster och följsamhet. Form, färger, kollektioner - vi har gett alla beslut och processer tid. Det tror vi att du kommer känna.

Fri frakt från 500 kr och fria returer. Prova i 60 nätter och är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka. Välkommen att upptäcka de mjukaste sängkläderna du kan hitta!

Besök oss

Nöjd kund garanti

Öppet köp i 60 nätter
Du kan testa att sova i våra sängkläder i 60 nätter, är det något som du inte gillar? Returnera och få pengarna tillbaka.
Fria returer
Använd returfraktsedel som medföljer i paketet eller kontakta oss för att få en ny.
Fri frakt från 500 kr
Vi erbjuder alltid ett fraktfritt alternativ vid köp över 500 kr.

Sov gott-garanti

60 dagars öppet köp

Sov i våra sängkläder i 60 nätter. Är det något som du inte gillar? Då får du pengarna tillbaka.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fantastiska sängkläder

Fantastiska sängkläder, krispiga i en härlig färg. Snabb leverans och proffsig kundtjänst. Kan inte bli bättre.

Stort tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Alexander

Knappar föll av efter tvätt

Köpte ett påslakan för ungefär en månad sedan. Efter första tvätten, som gjordes enligt instruktionerna, började knapparna tyvärr falla av.

16 avril 2026
Avis spontané

Réponse : Alva

Hej! Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva.
Vi beklagar, knapparna ska självklart hålla även efter tvätt enligt våra instruktioner. Hör gärna av dig till oss på info@alvalinen.se så löser vi det här åt dig så snabbt som möjligt.
Tack igen och trevlig helg! ☀️

Bästa sängkläderna!

Bästa sängkläderna!! Underbara mot huden och att sova med!!

2 avril 2026

Hej Maria, stort tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Alexander

Snabb leverans. Bra med ekologiskt. Riktigt skönt och bra. Supernöjd

9 avril 2026

Stort tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Alexander

Har köpt flera lakan och stora…

Har köpt flera lakan och stora påslakanset. Supernöjd. Min enda kritik är att storleken är märklig. Svårt att få tag i täcken.

1 avril 2026

Réponse : Alva

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi tar tills oss din feedback och ser hur vi kan förbättra storleken framöver. Med vänlig hälsning, Alexander

Bästa sängkläderna

Bästa sängkläderna. Önskar fler färger

Réponse : Alva

Stor tack för att du väljer Alva och får din önskan om fler färger. Med vänlig hälsning, Alexander

Mycket nöjd!

Mycket nöjd!
Mjuka sköna lakan. Att de är tillverkade av 100% organisk och Fairtrade certifierad bomull är en avgörande faktor.

Réponse : Alva

Vad glada vi blir av att höra detta - stort tack! Med vänlig hälsning, Alexander

Snabb leverans, snyggt påslakan och mjuk kvalite.

Tack för att du väljer Alva! Med vänlig hälsning, Alexander

Snabbt levererat

Snabbt levererat. Otroligt fint paketerat. Allt i pappersväg låg så fint i ett kuvert inne i kartongen och så fick man en liten chokladbit på köpet 😍

3 avril 2026

Kanonkvalitet på sänglakanen

Kanonkvalitet på sänglakanen, även materialet gör att kroppen känner en svalkande känsla av avkoppling.

30 mars 2026

Réponse : Alva

Vad glada vi blir av att höra detta! Med vänlig hälsning, Alexander

Perfekt

Den midnattsblå färgen är min favorit. Men om ni ska utveckla nya färval i framtiden skulle jag jätte gärna vilja ha mörkt vinröda och riktigt mörk lila 😊

Réponse : Alva

Tack så mycket Sara! Och tack för tipset på utveckling av färgsortimentet. Med vänlig hälsning, Alexander

Bra kvalitet

Bra kvalitet. Vidd är härligt mjuka och sköna.

Tack så mycket! Med vänlig hälsning, Alexander

Bästa lakanen

Bästa lakanen, sköna och extra stora, lätt att bädda med.

13 novembre 2025

Tack för att du väljer Alva! Med vänlig hälsning, Alexander

Underbar filt jag köpte

Underbar filt jag köpte, precis som jag önskade. Ni värnar på alla sätt om människan, djuren och jordklotet Finfin servise, snabb leverans. Tack

30 mars 2026

Réponse : Alva

Tack för att du uppskattar det vi gör! Med vänlig hälsning, Alexander