Alvora Oslo er ren svindel. Det er bilder som lurer oss til å tro at dette er en fysisk butikk i Oslo.Jeg bestilte en sommerkjole i lin, og det jeg fikk etter langt om lenge, var en simpel etterlignin... Voir plus
Dette er svindel. Jeg var uoppmerksom og gikk rett på, sjekket ikke ordentlig, feks om butikken faktisk finnes fysisk - noe den ikke gjør. Adressen til firmaet er en bolig i et villastrøk, og varene... Voir plus
Første gang jeg har gått på en smell på nettkjøp! Kjøpte flere kjoler som de oppga skulle være av lett, myk og pustende materiale. Dette var bare bullshit- alle var i 100% polyester og verken farge el... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Forferdelig kvalitet på kjolene
Forferdelig kvalitet på kjolene, ikke som på bildene i det hele tatt. Ser ut som om nettsiden og butikken er Norsk, men det er den absolutt ikke! Har kontaktet kundeservice, men ikke fått svar. Bare lureri, så styr unna!!
Penger trukket fra mastercard - ingen varer tilsendt eller på vei.
Jeg bestilte 3 kjoler for en uke siden, fikk ingen ordrebekreftelse. Beløpet ble trukket fra konto dagen etter at jeg bestilte, men fortsatt ingen melding fra transportør om at varene er på vei. Når jeg forøsker å kontakte firmaet på epostadressen de har på nettsiden, så kommer epostene i retur. Det er ikke telfonnummer tilgjengelig.
OBS, styr unna!!!!!!!!!
OBS! Til dere som vurderer å handle her:
Jeg har bestilt kjoler fra denne nettbutikken, og kan bekrefte at kvaliteten er svært dårlig og samsvarer ikke med bildene på nettsiden. Når jeg forsøkte å returnere varene, fikk jeg beskjed om at jeg selv måtte sende dem til Kina – til tross for at butikken profilerer seg som norsk og lover gratis retur.
Flere slike «norske» nettbutikker – som Alvora Oslo, Lise Oslo, Maison Trondheim, Vialo Oslo og Lunovia Norge – bruker samme type bilder, rabatter og annonser. Dette kan være en organisert form for dropshipping med villedende markedsføring.
Jeg har tatt saken videre til Klarna og vurderer å kontakte Forbrukertilsynet. Del gjerne videre for å advare andre. ✋
Virker som en noe useriøst firma
Virker som en noe useriøst firma. Jeg har etterspurt om hvorvidt firmaet virkelig er et norsk firma, men ikke fått svar enda. Jeg er spent på varene, kommer kanskje fra Kina? Kommer med videre anmeldelse