Jeg har været her 2 gang (for absolute ingen nytte) jeg havde en 3 aftale hos Morten. Finder i mellem tiden ud af at mine gene i alt den tid var kræft. Det rystede naturligvis hele min verden. Den d... Voir plus
Amagerbro Klinik For Fysioterapi ApS Autoriserede
Lisez les avis des autres
Jeg har kun positivt at sige om min oplevelse hos Amager fysioterapi. Jeg har fået både manuel behandling samt fysiske øvelser jeg kunne lave hjemme. Jeg har haft forløb ved anden fys før jeg kom ti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Endelig en effektiv behandling og smart metode der virkede hurtigt. Martin er fantastisk til at guide mig. Super proff og dygtig. Jeg var i gode hænder fra day one - og grundet disse behandlinger har... Voir plus
Har modtaget behandlinger for en hælspore som generede mig voldsomt, begyndende tilbage omkring jul i 24. Jeg kan varmt anbefale Stock Wave terapi, som den behandler Christian “udsatte” mig for ! Før... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fraråder klinikken
Kan være jeg bare var uheldig - men jeg er i dyb harme over de 3 gange jeg kom, inden jeg afbrød forløbet.
1. gang gik mest med at jeg fik massage med en massagepistol på mine baglår. Blev tysset på fra behandlerrummet ved siden af, da der ikke var rigtige skillevægge - man kunne derfor også høre hvilke problemer patienten ved siden af havde.
2. gang fik jeg hjemmeøvelser og skulle ned i dybe squats på et ben ad gangen og træne i benpresse med 15 kg. på.
3. gang blev der ikke samlet op på, hvordan det gik med øvelserne hjemme. Jeg måtte selv sige, de gjorde ondt - men intet blev der spurgt ind til eller tilpasset. Den 3. gang skulle jeg derimod "tæskes igennem" (som behandleren kaldte det) i deres træningscenter - men det var ikke længere en-til-behandling. Jeg blev vist en øvelse, og så gik min træner for at komme tilbage. Jeg skullle lave 3x15 sets af en øvelse, men jeg ventede længere end det på at min behandler (træner?) kom tilbage. En enkelt gang oplevede jeg, at maskinen var indstillet forkert, men han var gået (?). Jeg måtte selv sige efterfølgende, om han ikke lige ville blive og se, om jeg lavede øvelserne rigtigt.
Jeg fortsatte med øvelserne hjemme, men fik blot flere smerter i knæene og måtte sygemelde mig fra mit arbejde, da jeg har et fysisk job. Hele vejen igennem forløbet havde jeg følelsen af at min behandler var træt af sit arbejde, havde stor apati og en manglende interesse for min knæsituation. Jeg var blot en patient på et samlebånd, hvor der ikke blev samlet op på, hvordan ens udvikling gik. Det var utrolig utrygt, og jeg afbrød derfor forløbet. Det har senere vist sig, at jeg har en inflammation i muskelsenerne over knæene - det er ikke noget der skal tæskes igennem med dybe squats.
Behandleren har fået min feedback - men selvfølgelig blev svaret tilbage, at det kun var i hans interesse at alle hans patienter kom godt igennem et forløb hos ham. Det var virkelig ikke min oplevelse. Måske var jeg som sagt bare uheldig - men jeg erfarede senere, at min kæreste også havde haft et skuffende forløb i samme klinik, men med en anden behandler end min - og han skiftede også til en anden klinik. Jeg kan KUN fraråde klinikken og anbefale, at man bruger fx FYSIQ-kæden for seriøs og kompetent behandling.
Gode råd og ler at få tid
Det er den dårligste klinik!!
Det er den dårligste klinik!!! De udnytter for pengene! Har haft 10 behandlinger og ingen resultat fået! Kan klart ikke anbefales!!!!
Hurtig og sjusket behandling
Oplevede behandlingen som meget overfladisk og ukoncentreret. Første konsultation tog 10 minutter så stod jeg ude på gaden igen, med en regning og en ny tid 14 dage senere. Det er en konsultation til samlet pris på 431 kr. Jeg var henvist af egen læge. Jeg fik blot samme forklaring som jeg allerede havde fået hos egen læge, som netop havde videresendt mig for at jeg kunne få bedre hjælp. Det krævede en halv fridag for mig at komme derned og få dette, spild af min tid.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.