Het is een daadwerkelijk Nederlands bedrijf dat echter claims maakt die niet te verifieren zijn. Ik heb de brillen besteld en de prijs wisselt per dag. Ik heb dus veel te veel betaald. Ik krijg geen e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle verzending, kwamen in zeer nette verpakking inclusief brillenkoker. Enige minpunt/teleurstelling van mijn kant was dat ik de avond bril roder had verwacht.
Echt een topbedrijf! Mijn eerste ledmasker was binnen een half jaar kapot. Dus ik had een mailtje gestuurd, met de vraag of ik geld terug kon krijgen of een nieuw ledmasker. Super snel kreeg ik... Voir plus
Mooi product, netjes verpakt, strak brillendoosje. Vriendelijke, snelle service. Met product ruilen ook alles prima geregeld. Alles goed te volgen met track&trace.
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastische ervaring
Fantastische ervaring, Geweldige producten. Ik heb de Gaia blue light bril en de AP60 roodlichttherapie, en beide doen precies wat ze beloven, Daarnaast is de klantenservice buitengewoon, snel, vriendelijk en behulpzaam, Het voelde echt alsof ze om me gaven. Zeker een aanrader.
effectief product, snelle levering, geweldige klantenservice
Ik heb het roodlichtpaneel gekocht, eenvoudig te installeren en met uitstekende resultaten! Ik merk een egalere huidtint en een sneller herstel.
De levering was snel en de klantenservice was geweldig, Zeker een aanrader!
Geweldige producten!
Geweldige producten, mooi brillenetui, fijn dat er ook brillen met blauwlicht-filter voor kinderen zijn!
Mooi product, netjes verpakt, strak brillendoosje
Mooi product, netjes verpakt, strak brillendoosje.
Vriendelijke, snelle service.
Paar dagen geleden is me blauwlicht…
Paar dagen geleden is me blauwlicht bril
Binnen gekomen. Moet zeggen dat ik al veel en veel beter slaap als voorheen. Veel minder prikkels voor ik ga slapen nadat ik achter het scherm heb gezeten. Kortom top product!

Réponse de Amarapure
Snelle levering en top product
Snelle levering en top product. Goede kwaliteit!

Réponse de Amarapure
Verbetering voor je ogen en lichaam!
Ik heb de Midnight Nona Crystal Grey besteld. ‘s avonds voor het slapen voelen mij ogen veel minder vermoeid aan als ik op mijn telefoon nog even wil scrollen of tv kijk. Fijn licht montuurtje ook. En het was een investering maar het rood licht paneel AP1000 ben ik Super blij mee! Ben benieuwd wat het resultaat geeft na lang gebruik, ook bij mijn vader met vaak rugklachten die nu al verschil merkt!

Réponse de Amarapure
Doe je ogen een plezier koop de blauwlicht brillen.
Ik raad de blauwlichtbrillen iedereen aan! Ik heb er eentje voor overdag en eentje voor de avond. Die voor de avond gebruik ik ook als zonnebril overdag. Ik ben oprecht heel blij met deze brillen. Mijn gevoelige ogen prikken minder zijn minder droog en ik heb vooral met autorijden minder last van vermoeidheid en felle licht. Ik vind het ook echt geen geld.

Réponse de Amarapure
Rood licht paneel werkt echt goed
Rood licht paneel werkt echt goed, voel me meteen energiek en merk ook dat ik beter slaap! Life changing!