Meget tilfreds med at handle hos jer. Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling på de varer, som desværre ikke passede. Handler helt sikkert hos jer igen.
Lisez les avis des autres
Jeg har allerede fortalt min mening om bukserne fra Amaze. De sidder godt, og jeg har 10 par i forskellige farver, købt over en længere periode. Nu skal I ikke sende mig flere anmodninger og/eller påm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig levering Håndskrevet brev med taknemmelighed fra virksomheden fordi man støtter den ved at købe noget hos dem Mega fede stribede bukser. Købte mit første par i Skagen og nu det næste par i we... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik ved en fejl bestilt mine varer to gange. Da jeg henvendte mig, blev de "ekstra" varer straks aflyst, og jeg fik en bekræftelse på aflysningen pr mail. Yderligere var de hurtige til at informer... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Amaze Cph
Écrit par l'entreprise
Amaze Cph er en unik familiedrevet tøjvirksomhed med fokus på den moderne kvinde.
Designet af deres produkter er inspireret af den moderne kvinde, der søger både komfort og stil i sit tøj. Størstedelen af deres tøj produceres i Italien, men de har også nogle produktionslinjer i Bali og Tyrkiet. Deres mission er at styrke kvinder i alle former og størrelser, med en fast tro på, at tøj skal forbedre komforten, uanset størrelsen på brugeren. De sigter mod at revolutionere den måde, folk opfatter tøj på, og håber, at deres beklædningsgenstande vil hjælpe kvinder med at føle sig både stilfulde og komfortable.
Siden de startede deres rejse, har Amaze Cph oplevet konsekvent vækst år efter år, endda formået at fordoble deres omsætning. Virksomheden er bygget på stærke værdier, med et engagement i at levere produkter af høj kvalitet og fremragende kundeservice. De betragter deres kunder som en forlængelse af deres familie og behandler dem med samme respekt og omsorg.
Amaze Cph er altid på udkig efter innovative måder at udvide deres produktsortiment på for at imødekomme den moderne kvindes udviklende behov. Deres ultimative mål er at blive det førende tøjmærke for den moderne kvinde, og de gør betydelige fremskridt mod at opnå dette mål. De udvider løbende deres online tilstedeværelse og har succes med at nå nye kunder over hele verden.
Kom og bliv en del af Amaze Cph-familien, og oplev komforten og stilen i vores tøj!
Coordonnées de contact
Classensgade 31, kld. tv., 2100, København Ø, Danemark
- +4529730391
- info@amazecph.dk
- amazecph.dk
Lækker buksenederdel i supert lækkert materiale, hurtig levering.
Lækker buksenederdel i super
Schnelle kostenfreie Lieferung
Schnelle kostenfreie Lieferung
Passform und Farbe perfekt
SERVICE :-)
Der var lidt udfordring med mit køb. Men hurtigt og imødekommende blev det løst! Og jeg har fået mig en skøn nederdel :-)
Skøn nederdel i blødt lækkert materiale…
Skøn nederdel i blødt lækkert materiale til både hverdag og særlige fejringer 👌💥🦋
Hurtig levering.
Hurtig bekræftelse bekræftelse.
Hurtig bekræftelse. Hurtig levering. Personlig skriftlig hilsen med tak for bestillingen på følgesedlen.
VH Birgitte
Hurtig levering af de dejligste bukser ☺️
Hurtig nem handel med gode varer
Lækreste bukser
Lækreste bukser, det blødeste stof og super hurtig levering.
Handler gerne igen.
Super skønne bukser og hurtig levering👍
De var mega hurtige til at sende varen
De var mega hurtige til at sende varen. Der var en sød personlig hilsen med. Hyggeligt😉
Hurtig behandling og overraskende…
Hurtig behandling og overraskende kunderabat ved første køb 😊
Hurtig og nemt indkøb. Fuld tilfredshed
Hurtig og nemt indkøb. Nederdelen svarede fuldstændig til al det forventede.
Meget funktionel hjemmesideMeget tilfreds
Meget funktionel hjemmeside. Klar kommunikation. Hurtig levering. God model og god kvalitet.
God service!
Nem og overskuelig hjemmeside,
Hurtig levering og en lille personlig hilsen oveni.
Det er ikke sidste gang jeg køber derfra.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.