Halverwege Februari in winkel geweest Breda; prima contact met manager, geen overbodige verkooppraat, goed luisterend en uiteindelijk goed passend aanbod gedaan voor verkoop en installatie thuis. Begi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zondag in de zaak in Breda geweest. Super geholpen en duidelijke informatie over de haarden. Hierdoor ook een sfeerhaard gekocht. Bij thuiskomst en bij de doos opengemaakt miste wij een onderdeel. Hie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na een vakkundig advies in de showroom, heeft Ambiance Haarden in maart 2024 een tv meubel met elektrische haard en een bureau geleverd en gemonteerd. We zijn erg blij met het mooie eindresultaat en... Voir plus
L'entreprise a répondu
In het begin van dit jaar op zoek gegaan naar een bio-ethanol brander. Na vakkundig en non-commerciele service een hele goed en met name op onze wensen aan sluitende keuze gemaakt. Zeer klantvriendeli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Elektrische sfeerhaarden zijn hot. Ambiance Haarden zag haar kans schoon om dromen van velen waar te maken: een prachtig interieur met een elektrische haard!
Nieuwe Haagdijk 8, 4811TD, Breda, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Een aanrader, super behulpzame medewerker en adviezen zijn onrecht en eerlijk. Goedkope prijzen voor een goede kwaliteit. Kort samengevat een TOP zaak!
Zaterdag in de shop geweest en ben goed behandeld en voorzien van alle informatie door de verkoper.
Zaterdagavond online besteld en me bestelling binnen 2 werkdagen geleverd gekregen. Bezorger heeft zelfs de haard naar binnen gebracht. Top!!
Snelle reactie op alle vragen! Heel snel bezorgd en erg goed geholpen bij het uitzoeken van de sfeerhaard (telefonisch)
Zondag geweest om diverse haarden te bekijken.
Uitstekend geholpen en geadviseerd. Na thuis een haard hebben gekozen deze online besteld. En de volgende werkdag keurig bezorgd.
Mooie sfeerhaarden voor een betaalbare prijs. Alleen levering communicatie wat minder helaas.
In de winkel langs geweest om Sfeerhaard Valerio Deluxe te bekijken, goede uitleg gekregen. Online de bestelling geplaatst op dinsdag 25-01 en nagevraagd of de order zaterdag geleverd kon worden. Dit was geen probleem. Je ontvangt netjes een track en trace en kunt de rit van de chauffeur volgen. Chauffeur Kamil belde toen hij voor de deur stond en hij heeft de sfeerhaard van 40kg in zijn eentje naar boven gebracht, wij wonen in een flat op de 4e etage. Kortom, een top service van begin tot eind! Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Wat een service!
Om 16:30 besteld en de volgende dag al in huis, helaas deed de haard het niet helemaal goed maar na een belletje de volgende dag kreeg ik een aardige werknemer aan de lijn die de zelfde dag nog regelde dat er nieuwe werd geleverd en ja de volgende dag ook gelijk bezorgd en omgeruild 👍🏻
Top bedrijf!! Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren!
Wat een service!
Top bedrijf!! Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren!
vandaag bestelt morgen in huis
Beleeft Vriendelijk TOP service
Eiwitten hoog papa