BEDSTE BURGER HELE MIT LIV . Jeg har ALDRIG spist sådan en Vidunderlig velsmagende Burger nogensinde før Alt er bare Fantastisk - Hel frisk bolle - velkrydret bøf - salaten sprød og knasende og l... Voir plus
Bliver modtaget med store smil og et velkommen Dejlig burger. Serveret flot med Pommesfrites sprøde og dejlige. Dejlig hygge. Besøg stedet og spis der, eller tage det med hjem,
Virkelig lækker burger og pommes fritter! Tilpas snasket 🤩 Ville dog ønske at burgeren var pakket i varmepose, da jeg skulle køre et lille stykke og den var kold, da jeg kom hjem... Derfor 4 stjer... Voir plus
Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad. En burger ud over alt forventning, klart en anbefaling herfra, dertil en rigtig god betjening.
Bliver modtaget med store smil og et…Velkommen
Bliver modtaget med store smil og et velkommen
Dejlig burger. Serveret flot med Pommesfrites sprøde og dejlige.
Dejlig hygge.
Besøg stedet og spis der, eller tage det med hjem,
Det er det bedste burger sted her i…
Det er det bedste burger sted her i Faaborg med de bedste burger og pomfritter og lækre milkshake 👏👏👏
Hurtig og god service
Hurtig og god service, venter kun 10 min efter bestilling, og smagte fremragende!!!
Virkelig lækre burgere
Virkelig lækre burgere! Og ok i fht ventetid!
Kæmpe anbefaling herfra!
BEDSTE BURGER HELE MIT LIV .
BEDSTE BURGER HELE MIT LIV .
Jeg har ALDRIG spist sådan en Vidunderlig velsmagende Burger nogensinde før
Alt er bare Fantastisk - Hel frisk bolle - velkrydret bøf - salaten sprød og knasende og lige den rette mængde dressing .
Jeg tager rutebilen fra Odense til Fåborg for art spise burger der
Til dato den bedste burger jeg nogensinde har smagt .
Bedste burger vi nogensinde har fået
Bedste burger vi nogensinde har fået! Vores nye favoritsted🤩
Nem bestilling og Burger til aftalt tid…
Nem bestilling og Burger til aftalt tid.
Sød og venlig betjening, og ikke mindst 2 SKØNNE kylling burgere - ALT til UG.
Virkelig god oplevelse…
Veltilberedt kyllingeburger med friske råvarer.
Leverer hvad de lover og mere til.
Og maden var klar til aftalt tid.
Kvalitets mad og friske råvarer…
Kvalitets mad og friske råvarer tilberedt med omhu. Det har manglet i faaborg tak for mad ❤️
Langsom betjening
Jeg havde bestilt mad til kl 18.30, og fin det først kl 19.10, så stod og ventede 40 minutter.
18/6 Havde reserveret plads til 8…
18/6 Havde reserveret plads til 8 personer var ikke opmærksom på at det var uden for normal åbnings tid;men alligevel fik vi lov til at komme. Super dejligt og burgerne var i topklasse og blev rost af alle mand.
Personalet var smilende og venlig sådet var en oplevelse jeg kun kan anbefale.
Nils fra Vejle
Virkelig lækker burger og pommes…
Virkelig lækker burger og pommes fritter! Tilpas snasket 🤩
Ville dog ønske at burgeren var pakket i varmepose, da jeg skulle køre et lille stykke og den var kold, da jeg kom hjem... Derfor 4 stjerner og ikke 5. Men ellers lækkert!
Fantastisk lækker burger og fritter…
Fantastisk lækker burger og fritter 🤤👌
Jeg er kæmpe fan 🤩 kunne ikke engang
spise op 👍
Bedste burger jeg nogensinde har fået💪
Lækker burger bedste jeg har smagt…
Lækker burger bedste jeg har smagt meget længe helt klart besøget værd :)
Kanon lækker burger med god smag og…
Kanon lækker burger med god smag og lækker pomfritter kan kun anbefale man prøver man bliver ikke skuffet og så bliver man mæt virkelig god kvalitet kun +++++++++ herfra 😊
Endelig en kvalitetsburger til…
Endelig en kvalitetsburger til fornuftige priser.
Smagte fantastisk vil helt klart anbefale det til alle.
god burger med smag men alt for dyrt …
god burger med smag men alt for dyrt 300 kr for 3 burger og 2 pomfrit uden dyppelse det holder ikke i Lille faaborg synd for det smagte godt ...
Bedste burgere man kan få i Faaborg
Bedste burgere man kan få i Faaborg. Ikke sidste gang vi bestiller der 👍👍👍