À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de vêtements pour hommes
  4. Magasin de chaussures

Informations provenant de diverses sources externes

Legerstock in Belsele en Vreren sinds 1967. Outdoor - Leger - Kampeermatertiaal - Doe-het-zelf Goedkoper? dat kan niet!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Today in the store the man who was…

Today in the store the man who was working the cash register cheated me out of 16 euros!!!! I regret that I didn't check the bill at the cash register but only at home!!! Be careful when shopping, especially small and large quantities

27 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was al een tijd op zoek naar een Highlander Forces 88 rugzak

Ik was al een tijd op zoek naar een bepaalde rugzak. Bij minstens 5 webshops besteld. Steeds melding dat ie op voorraad was. Besteld en betaald maar kort er op bericht dat hij niet leverbaar was. In 1 geval nog flink moeite moeten doen om geld terug te krijgen. Toen op site van ‘tAmerikaantje.be gekomen. Ook hier stond de rugzak op voorraad. Mail gestuurd of het specifieke merk én model werkelijk op voorraad was. Zeer snelle reactie dat ze hem daadwerkelijk hadden. Nogmaals gevraagd of het écht die rugzak betrof. Weer zeer snelle reactie. Met enige scepsis afgelopen vrijdag einde dag besteld en betaald. Zeer snel bevestiging gekregen van boost dat er een pakket mijn kant op ging komen. Nu op dinsdag staat er keurig een pakket op mijn logeeradres in Duitsland. En het mooiste is dat het exact de rugzak is die ik wilde hebben. Een Highlander Forces 88 voor een nette prijs. Top kwaliteit. Kortom, goede en snelle communicatie en wat beloofd werd is ook nagekomen! Meer dan blij met ‘tAmerikaantje.be

9 juillet 2024

Zeer slechte klantenservice

Ik had een lamellenhor van Cando gekocht. Op de verpakking stond ´grijs´ maar bij het openen ervan zag ik dat er een witte rail in zat en dat er een onderdeel ontbrak. Onmiddellijk een mail gestuurd met de vraag of het onderdeel en de grijze rail konden opgestuurd worden. Ik kreeg een arrogante mail terug met als antwoord ´wij zijn volgens de wet niet verplicht om het artikel terug te nemen omdat de verpakking geopend werd´.
Echt onprofessioneel, klantenservice 0/10.

5 juillet 2024

Onprofessioneel t Amerkaantje Belsele

Ter verduidelijking... dit gaat over de winkel van Belsele...Mijn man man heeft laarzen van Haix aangekocht ( laarzen van 130€). Na thuiskomst de laarzen aangedaan en na nog geen uur komt de zool los van de schoen en is ook gescheurd.
Ik bel en mijn man mag gaan wisselen... Zo ver zo goed.

Naar huis met het nieuwe paar. Na 3 dagen exact hetzelfde probleem, gebeld, we mogen gaan wisselen. Staat er een arrogante meneer achter de balie ( blijkt de eigenaar Frederik zelf te zijn). Weigert nog maar te kijken naar het probleem en zegt geen garantie te geven. En zelfs nog maar op een vriendelijke manier iets te zeggen.

De wetgeving is bij meneer ook niet goed gekend, 2 jaar wettelijke garantie op alles en al zeker als het blijkt om een fabricage fout te gaan.

Hier ga ik duidelijk verder mee. Klacht al neergelegd bij Haix zelf (Deze nemen de zaak verder op) en via meerdere kanalen mag de zaak hetzelfde verwachten. Als je zo zaken moet doen kom je ver in t leven. Proficiat.

13 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Leuke winkel op outdoor gebeuren

Leuke winkel op outdoor gebeuren
Niet duur goede service De categorie leger vind ik zelf wat klein maar .verder is er veel verkrijgbaar op gebied van vissen jacht kamperen gadgets en nog veel meer Vroeger had je in Den Haag Lou lap een dumpzaak die van alles en nog wat verkocht .Deze webwinkel is net zoiets je vind hier van alles van wandelschoenen tot tenten van actie en survival tot watersport .Alles van goede kwaliteit en zeer voordelig .Zeker de moeite om een kijkje te nemen bij deze webwinkel de verzendkosten bedragen slechts vijf euro
Verzendkosten: België & Nederland – tegen een vast tarief van 5 Euro BTW inclusief 't Amerikaantje is super en dat is geen belgen mop

Een 10

4 août 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus