Geen ster waardig. Late levering van twee Lumi lampen. Verkeerde kleur. Geen reactie op diverse retourverzoeken. Pas na het noemen van het doen van aangifte van oplichting reactie gehad. Moeizaam mail... Voir plus

Een security wallet besteld op 3 januari. Volgens de track&trace op 5 januari is de bestelling gereed gemaakt. .maar tot heden niks ontvangen. Gemaild met de klantenservice. Een mail ontvangen van... Voir plus

Heb een winterjas besteld en betaald die moest komen uit China in plaats van vandaag besteld morgen in huis kon. die mooi opvolgen tot van op het scherm verscheen u kunt deze pagina niet meer zien als... Voir plus

De bestelde producten zijn nooit aangekomen. Ik heb iets dat erop lijkt opgestuurd gekregen. Made in China. Pure brol dus en dus in t zak gezet.. Wat ik echter niet begrijp is waarom die klotehandel... Voir plus

1,4

Mauvais

Amsterdamy.....niet bij bestellen

dit bedrijf is goed in nep mails en dan zeggen dat ze het bestelde wilden leveren maar dat ik niet thuis was en ook het niet had opgehaald bij het afhaalpunt.
treurig treurig
niets gehoord dat ik het zou kunnen ophalen bij service punt!!
Dus ik ben gewoon bedonderd en wat voelt dat naar!!
Machteloos sta je.

17 janvier 2024

Nou als ik alle reviews een beetje lees…

Nou als ik alle reviews een beetje lees dan huiver ik ben ben ik bang dat ik mijn €21,90.- kwijt ben voor een k** telefoonhoesje.
Waarom bestaat dit nog als online winkel … om je zo te kunnen laten oplichten ook ! Hoe dom ben ik ook . 😂
Man man man gelukkig een goedkope maar wijze les … die bestaan dus ook 😅

21 décembre 2023

Jammer dat je geen 0 sterren kan geven

Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Na anderhalve maand binnen gekregen en te klein. Mailcontact onmogelijk, geen telefoonnr. Zo blij dat ik voor achteraf betalen heb gekozen. Nu een verlies van 25 euro ipv 55

8 décembre 2023

De bestelde producten zijn nooit…

Wat ik echter niet begrijp is waarom die klotehandel dan kan blijven bestaan.. waarom wordt die pagina niet offline gehaald?

5 septembre 2023

Begin augustus 2023 bestelling…

Begin augustus 2023 bestelling geplaatst niets meer gehoord daarna. E-mailadres is ongeldig. Ik lees dat verschillende mensen dit is overkomen. Wat hieraan te doen?

20 août 2023

SCAM !

Ordered more tha a month ago. They dont respond .... whatever you do. Don't buy its a SCAM !!

3 mai 2023

4 mei besteld en betaald

4 mei besteld en betaald, betaald aan een Duitsebank ???
Amsterdam-nl schiet eens op, of stort geld terug.
En jullie zouden bereikbaar zijn, REAGEER dan ook.
Ben zo Fatsoenlijk en beantwoord de mail.

3 juin 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit