Very disappointing experience from start to finish. We bought a bed and paid extra for delivery. The initial delivery date was changed three times, each time in the middle of the day, after we... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een prachtige travertin tafel gekocht. Helaas kwam deze gebroken aan door een slechte bezorgservice. Hierop contact opgenomen met andligt en fantastisch geholpen Line Davidoff (clame coördinator). Zij... Voir plus
L'entreprise a répondu
We waren via een Google-zoektocht naar de Tolomeo Mega bij AndLight terecht gekomen, hoewel we er nog nooit eerder van hadden gehoord. Toch besteld en tot onze verbazing hadden we enkele dagen later d... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Nelson Mandelas Allé 16, 2450, København SV, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lampjes zien er uit conform foto's, en mooie kwaliteit materiaal. Maar de instelbaarheid werkt niet. Ze wijzen of naar beneden of vooruit, op de schuine stand vallen ze weer naar beneden.

Réponse de AndLight.nl
Helemaal blij met m’n Flowerpots(VP9 en VP3). Ik had ze binnen 3 dagen al in huis. Ze zaten netjes en stevig verpakt. Daarnaast ook nog eens gunstig geprijsd!(originele flowerpot!)

Réponse de AndLight.nl
Bij een ander bedrijf een barkruk besteld, na 21 dagen nog niets gehoord over een verzend datum.
Tot ik Andlight.nl tegen kwam, dezelfde barkruk besteld en 4 dagen later binnen.
Goede fijn service en snel binnen, wacht nu op mijn andere bestelde barkrukken, maar weet dat deze ook weer met zorg thuis bezorgd worden.

Réponse de AndLight.nl
Bellissima lampada ad un prezzo migliore di tutto internet! Consegna rapida.

Réponse de AndLight.nl
Snelle levering, zeer zorgvuldig verpakt , prachtige lamp!
Lamp besteld waarbij van te voren uitvoerig gecommuniceerd is over de juiste versie. Medewerker had aangegeven dat ik de juiste versie had besteld (dimbaar). Bestelling ontvangen en opgehangen. Nu blijkt deze toch niet dimbaar te zijn. Daarom per email om verheldering gevraagd en omruiling naar een dimbare versie.maar uiteindelijk geven ze geen antwoord meer via de mail . Ze reageren gewoon niet, erg onbeschofd. Nu zit ik door hun fout met een verkeerde dure lamp. Ik zou dus niet weer bij dit bedrijf een lamp bestellen gezien de foute voorlichting en een corrupt retourbeleid.

Réponse de AndLight.nl
The lamp we ordered arrived on time in excellent condition.
Very happy with my purchase and great customer service! Julius was super helpful and friendly!

Réponse de AndLight.nl
Er werd direct op mijn mail gereageerd, had een verkeerde postcode aangegeven, werd meteen aangepast en de de bestelling werd snel geleverd, prima verpakt, alles onbeschadigd!

Réponse de AndLight.nl
Snelle levering, lampen helemaal naar wens!

Réponse de AndLight.nl
3 flowerpot lampjes besteld, de levering ging super snel vanuit Denemarken. Netjes verpakt, een aanrader! Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Réponse de AndLight.nl
De lamp in goede conditie ontvangen, was ook goed verpakt gelukkig.
LET OP: nergens staat duidelijk dat de lichtbron niet zit inbegrepen. Vergis je niet, deze lamp is ongeveer eur 35,- los zelf bij te kopen en komt dus bovenop de prijs van deze lamp. Wel beetje scheef in de aanschafprijs!!

Réponse de AndLight.nl
Flowerpot lampen zijn in t echt nog mooier dan op de plaatjes. Prachtige lampen en hoge kwaliteit. Andlight heeft een mooie collectie lampen tegen concurrerende prijzen. Ondanks dat de verzending uit Denemarken gebeurt ontving ik de lampen al na 3 dagen. Bezorgdienst GLS is perfect. Vriendelijke bezorger die na aanbellen wacht tot de deur wordt geopend! Waar vind je dat nog? Kortom zeer positieve ervaring met Andlight!

Réponse de AndLight.nl
Heel erg blij met m’n mooie lampjes! Goed verpakt en nette prijs. Ondanks dat ze uit het buitenland verzonden zijn, toch snel geleverd.

Réponse de AndLight.nl
Duidelijke communicatie via de mail, snelle afhandeling en goed verpakt.
Not only the price was friendly, but the service as well. When the dimmer failed, an email was sufficient to receive a replacement on our doorstep within 3 days.
We'll purchase with them again next time.
Ontzettend snelle en goede bezorging.
Dank daarvoor.