Man føler sig mødt og taget alvorligt. Efter både forsøg med naturlig hormonbehandling og forløb hos gynækolog uden lindring, fandt jeg Me & Meno. I mit forløb med Nanna føler jeg for første gang... Voir plus

Før jeg startede i forløbet, sov jeg dårligt, havde næsten intet overskud og følte, at overgangsalderen havde taget styringen - over både min krop og mit svingende humør. Det skete jo gr... Voir plus

Kæmpe anbefaling herfra! Efter at have haft nogle voldsomme og komplekse reaktioner på fald i mit østrogenniveau, henvendte jeg mig til Me & Meno. Her er jeg fra første møde blevet mødt med høj faglig... Voir plus

Jeg kan kun varmt anbefale et forløb hos Me &Meno. De er super professionelle, forstående og lyttende. Udover hormoner, så kigges der også på optimering af kost,motion, ro, energigivende sysler mv. J... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Cabinet médical

Écrit par l'entreprise

Me & Meno er en online lægeklinik til behandling af overgangsalder. Kvinder der oplever gener i forbindelse med perimenopause eller menopause kan hurtigt komme til læge og få vurderet om medicinsk behandling er relevant og sikkert i deres tilfælde. Me & Meno laver en skræddersyet behandling til hver patient.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

24 avis

Tryg, tilfreds og høj faglighed

Tryg, tilfreds og taknemmelig!

Jeg er meget tilfreds med Me & Meno og føler mig altid tryg i deres hænder. Deres service er helt i top – professionel, omsorgsfuld og med stor forståelse for mine behov. Man bliver mødt med varme og respekt, og det skaber en ro og tillid, som betyder meget for mig.

Jeg kan mærke, at de virkelig har hjertet med i det, de laver. Me & Meno får mine varmeste anbefalinger!

1 septembre 2025

Professionalisme og omsorg

Du bliver mødt med professionalisme og omsorg, når du snakker med de dygtige folk hos Me & Meno. Dejligt at blive taget seriøst og lyttet til!

16 juillet 2025

Stor anbefaling til teamet bag

Som en kvinde, der i årevis forgæves har søgt hjælp hos praktiserende læger, specialister og behandlere for symptomer relateret til perimenopausen, har det været en stor lettelse at blive mødt med den ekspertise, imødekommenhed og professionalisme, som Me & Meno tilbyder. Jeg kan varmt anbefale andre kvinder en abonnementsordning, hvor man løbende kan få hjælp og vejledning af teamet bag (coach, læge, gynækolog). Den løbende dialog er essentiel, fordi (peri-)menopausen og dens hormonudsving netop ikke er statiske. Hver uge nye udfordringer ;)

7 août 2025
Logo de Me & Meno

Réponse de Me & Meno

Tusind tak for din feedback!

At stå midt i perimenopausen kan føles…

At stå midt i perimenopausen kan føles både forvirrende og ensomt – især når man går til lægen og enten får at vide, at “det er helt normalt”, eller at ens symptomer slet ikke bliver taget alvorligt.

Derfor var det en stor lettelse at komme til Me & Meno. Her blev jeg mødt med både høj faglighed og menneskelighed. Mine symptomer blev taget alvorligt, og jeg følte mig endelig set og forstået. Kombinationen af en dygtig læge og en coach, der virkelig lytter, gjorde en kæmpe forskel. Jeg kan kun anbefale det.

30 avril 2025