Animation Agency Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Animation Agency was eerlijk en duidelijk over hoe onze wensen (het bereiken van een groot publiek) en ons idee (een lange video) te ver uit elkaar lagen. Ze dachten goed mee over het vinden van de ju... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Animation Agency is een jong, energiek en ambitieus bedrijf. Dat merkte ik meteen bij de eerste ontmoeting. Van een gerichte briefing, snelle back-up tot de juiste voortgang tijdens het lopende projec... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is heel prettig samenwerken met Thibault en Animation Agency. De kwaliteit van het werk is erg goed en je merkt direct dat ze veel expertise in huis hebben. Ze denken actief mee en helpen om je vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Animation Agency in het bijzonder Thibault heeft ons zeer professioneel geholpen in onze oriëntatie fase naar een bureau wat renders voor ons kon maken. Binnen 48 uur hadden we voorbeelden (schetsen)... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Studio d'animation
  2. Agence de communication
  3. Agence de presse et de marketing
  4. Société de presse

Écrit par l'entreprise

Jouw verhaal, instructie of proces van ingewikkeld naar simpel en visueel. Wij leggen jouw boodschap uit in creatieve en duidelijke animaties van hoge kwaliteit.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een geweldige samenwerking met een fantastisch eindproduct.

Animations Agency heeft de presentatie van ons product naar een hoger niveau getild. We hebben de afgelopen maanden met veel vertrouwen en energie samengewerkt aan een explainer voor SyncBee. Thibault heeft goed aangevoeld wat wij zochten en op onze wensen ingespeeld. Een ware kracht is dat ze ons technische IT product heel helder en met simpele taal wisten uit te leggen in de explainer. Wij zijn niet alleen een filmpje rijker maar ook een nieuwe relatie!

2 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf met jonge ambitieuze mensen

Top bedrijf met jonge ambitieuze mensen waar ik mee heb samengewerkt. Ik heb meerdere illustraties mogen maken voor mooie animaties. Geen poespas, maar directe en snelle communicatie. Een goede basis voor een langere samenwerking!

21 juin 2021

Da Vinci huis video

Animation Agency heeft ons ondersteund bij het creëren van een video van ons woningconcept. Ze hebben ons voorzien van professioneel advies!

21 juin 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Toffe logo animatie

De afgelopen week samen met Animation Agency een logo animatie laten ontwikkelen. Na mijn input, gaven zij de voorzet in de vorm van een paar opties en hoefde ik daarna alleen maar met hen te finetunen. Fijn proces, lekkere communicatie en een top eindresultaat.

16 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig contact en snelle communicatie

Heb voor hen een animatie van een voice-over mogen voorzien. Zeer snelle en prettige communicatie.
Hoop dat er van/ voor beide kanten een vervolg gaat komen wat betreft toekomstige producties.
Dik tevreden!

9 juin 2021

Een top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf om mee te werken. Ze zijn meteen enthousiast en gaan meteen voor je aan de slag. Wanneer je feedback geeft gaan ze hier zo snel mogelijk mee aan de slag en door de vele gesprekken tussendoor komen ze uiteindelijk met een fantastische video! Wij gaan hier zeker nog meerdere video’s laten maken.

9 juin 2021

Toppers

Toppers! Leuke club creatieven, denken goed mee en leveren snel. Ga zo door!

26 mai 2021

Een echte aanrader!

Een fijne samenwerking! Het was een oprecht genot om met Animation Agency te werken. Vakmensen met kennis en een aanstekelijk enthousiasme om het beste resultaat te krijgen. Aanrader.

26 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Animation Agency to the rescue!

Animation Agency to the rescue!

Animation Agency heeft een samenwerkingspartner van mij met een strakke deadline binnen no time weten te voorzien van een mooie, heldere uitleg animatie!

30 avril 2021

Constructieve samenwerking tussen Explose & Animation Agency

Reeds een aantal jaren werkt Explose erg prettig samen met het team van Animation Agency. Waar Explose zich concentreert op Marketing & Communicatie hebben we vaak voor onze totaalprojecten gespecialiseerde animaties nodig. Team Animation Agency begrijpt wat wij willen en welke kwaliteit nodig is om onze opdrachtgevers op het hoogste niveau te bedienen.

Op naar nog vele jaren goede samenwerking!

Bart Koolen
(eigenaar Explose Marketing & Communicatie)

21 avril 2021

Tevreden klant

Fijne club om mee samen te werken, hoge kwaliteit producties, snel schakelen en nooit te beroerd om een stap extra te doen! Aanrader!

19 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ze verwerken feedback direct en naar wens

Voor een marketingcampagne hadden we een animatie nodig om een complex verhaal kinderlijk eenvoudig uit te leggen. Het resultaat was een animatie die voor iedereen te begrijpen is en de spijker op de kop slaat. De samenwerking met Animation Agency was prettig. Ze staan open voor feedback en verwerken dit direct in de animatie. Mooi werk geworden!

19 avril 2021

Belachelijk goed!!!

Super content over de samenwerking met Animation Agency. De communicatie en de persoonlijke aanpak zijn top en precies wat ik, en mijn klanten, enorm waarderen! Het eindresultaat is dan ook altijd belachelijk goed!!

16 avril 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus