1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Jardin
  3. Boutique de cadeaux
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Magasin de cartes et de plans

In onze webshop vind je toffe Woon en Lifestyle producten, chique en betaalbaar. De basiskleuren zijn Goud, Zilver, Zwart en Wit en per seizoen voegen wij hier trendkleuren aan toe. Enkele merken die bij ons verkrijgbaar zijn: HouseVitamin, Light & Living, Rustik Lys, Gusta, Pineut, Home Society etc. Wij houden van persoonlijke service dus, bij vragen, aarzel niet om ons te contacten via de mail of WhatsApp.

4,2

Bien

Snelle bezorging en goed contact

Snelle bezorging en goed contact, bedankt!

30 avril 2025

Réponse de Anita's Choice

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk, dank je wel voor je review Amélie

Super leuke wijnplankjes besteld

Super leuke wijnplankjes besteld, voor verjaardag vriendin.
Helaas duurde het bezorgen lang door dhl.
Dat vond Anita zo rot, dat ze zelf 2 nieuwe plankjes thuis kwam brengen.
Wat een TOP service !!!
Ze zien er super uit..dank je wel 😍

13 novembre 2023

Super mooie kerstboompjes

Super mooie kerstboompjes en kaarsen gekocht. Heel snel verstuurd en TE leuk ingepakt. De boompjes staan met de kerst erg leuk. Bedankt!

9 décembre 2022

Réponse de Anita's Choice

Dank je wel voor je mooie review, ik heb de foto gezien en de boompjes staan super gezellig 🤗

Leuke webshop!

Leuke webshop, heb er al een aantal dingen besteld! Snelle levering en prima service, omruilen was geen probleem!

18 novembre 2022

Réponse de Anita's Choice

En wat was je foto leuk! Die ga ik vaker gebruiken, dank je wel 🤗

Superleuke en stijlvolle assecoires…

Superleuke en stijlvolle assecoires voor in huis. En je krijgt het ook nog mooi ingepakt en snel thuis gestuurd. Leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander. Ik ben iig blij met mijn mooie kaarsen.

8 février 2023

Réponse de Anita's Choice

Ook een cadeautje voor jezelf is altijd leuk als het ingepakt is toch, dank je wel voor je review 🤗

Super mooie spullen

Super mooie spullen. Weet je niet wat je cadeau moet doen, heeft ze altijd leuke ideeën. Snelle levering en mogelijkheid om het op te halen.

18 janvier 2023

Réponse de Anita's Choice

Zeker weten, even bellen of appen en we vinden samen een leuk cadeau. Dank je wel voor je mooie review 🤗