Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oplichters eerste klas

Oplichters eerste klas!
Dikke middelvinger en inderdaad hoe heb je het lef om je een bedrijf te noemen.
Kan niemand bereiken. Ik ga er werk van maken!!!

Mijn ervaring met Annuleren.com was verwarrend. Ik wilde een verzekering opzeggen en heb tijdens het proces vinkjes aangezet, maar zodra ik merkte dat er kosten aan verbonden waren, heb ik het proces afgebroken en geen IBAN ingevuld. Toch kreeg ik daarna direct een betalingsverzoek van €34,95.

De communicatie daarna voelde erg juridisch en intimiderend, met verwijzingen naar IP-adres, klikgedrag en sessieduur. Houd er dus rekening mee dat het invullen van gegevens en aanvinken van vakjes volgens hen al voldoende is om een betaalde overeenkomst aan te gaan.

Lees alles dus heel goed voordat je verder klikt.

29 mai 2026

Vuile vieze oplichters

Vuile vieze oplichters. Ik dacht dat zo mijn LINDA abbonment op te zeggen. Krijg gewoon een rekening van €29,95. Wat een idioten!!!!
Nooit gebruiken dus want je denkt dat je direct oozegt bij LINDA zelf.
Gelijk gemaild maar ik had aantal keren geklikt en te snel verstuurd. Zat met iPad in het zonnetje in de tuin.
Ook stom van mijzelf maar dit is echt dikke vette oplichting. Bah bah

28 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit was de eerste link die ik kreeg bij…

Dit was de eerste link die ik kreeg bij het opzeggen van iets, te snel gekeken en verzonden, zijn niet bereikbaar per telefoon en je krijgt wel een dikke rekening opgestuurd, hoe heeft een bedrijf zoals dit een KVK-nummer?

27 mai 2026

Annuleren.com

Annuleren.com cq Anouk is een groot
_plichters bende....kijk goed uit met deze _plichtersbende...
Betaal je niet dan komen er extra kosten en of incassobureau kosten op jou rekening....
Zeer onmenselijk bedrijf alleen per email te bereiken geen adres of telefoonnummer bekend....
Goed bedrijf voor het progamma On recht...

27 mai 2026

Crimineel gewoon

Crimineel gewoon! Je denkt je abonnement op te zeggen bij je verzekering en vervolgens krijg je een rekening gepresenteerd van €69. Dit staat nergens vermeld.

26 mai 2026

Never nooit doen

Never nooit doen! Ga kijken bij het bedrijf zelf wat je wilt annuleren. Je hebt GEEN herroepingsrecht dan de 2 uurtjes uit coulance. Had formulier ingevuld maar bedacht me en opende andere tabblad. niet op verzenden geklikt! Kreeg toch de rekening. ik zou 8x geklikt hebben?! Dit klopt echt NIET! Me zoon heeft het betaald. Maar serieus GA NOOIT IN ZEE MET DIT BEDRIJF!

22 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Oplichters

Oplichters! Zeggen dat ze een reminder hebben gestuurd om een openstaande betaling te voldoen, maar hebben dat feitelijk nooit gedaan. Brengen wel € 40 extra in rekening en reageren niet op e-mails. Duister bedrijf. De KvK vermeldt dat het om een taxibedrijf gaat dat tevens kleding verkoopt en ‘overige diensten’ verleent. Vermijd dit bedrijf!!!

11 mai 2026

Bizar slecht bedrijf

Bizar slecht bedrijf. Echte oplichters! Dat ze 1 ster krijgen is al te veel. Dat dit soort bedrijven überhaupt mogen bestaan is echt een wonder

8 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geld aftroggelen is hun hoogste…

Geld aftroggelen is hun hoogste prioriteit. Ze staan bovenaan bij google en voor je het weet denk je dat dat van de postcodeloterij is. Vult alles in en nadat je op akkkoord hebt gedrukt ben je 30.00 euro lichter.
Waarom viert criminaliteit altijd hoogtij? Google doet er geen moer aan en de overheid al helemaal niet.

6 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen gebruik van maken!!!

Ik wou een abbonement annuleren en kwam op hun site uit, doordat hun bovenaan stonden. Echter dacht ik dat ik bij de originele site van de organisatie aan het annuleren was. Je vult je gegevens in, vinkt de vakjes aan van algemene voorwaarde (dit doe je bijna automatisch, want dat moet altijd) en daar staat in het klein bij vermeld dat het €30 kost. Dit valt helemaal niet op en nadat je akkoord bent gegaan krijg je een factuur opgestuurd en zie je dus dat het geld kost.
Je wordt niet naar ideal gestuurd en kan dus ook niet meer terug.
Ik heb toen als nog via de originele organisatie zelf geannuleerd en heb het bedrijf van Annuleren.com een mail gestuurd dat het een fout was en dat er niks meer te annuleren viel.

Ze laten niks van zich horen en het bedrag wordt gewoon afgeschreven terwijl ze niks gedaan hebben.
Schandalig!

21 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Er staat inderdaag aangegeven dat je 30…

Er staat inderdaag aangegeven dat je 30 euro moet betalen, echter is dit een vakje net als de algemene voorwaarden waar naar mijn idee iedereen altjd gewoon op klikt. Dit vind ik jammer en ik kon daarna ook niet meer terug omdat je een factuur krijgt en niet naar je iban wordt verwezen.

31 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus