Hey verbaast mijn dat als je bij de ANWB een theorie oefen examen doet, in dit geval twee weken alleen maar gehaald oefen examens en dat de toets doet bij t CBR helemaal niet over heen komen. Hoe is d... Voir plus
Lisez les avis des autres
1e keer examen heb ik het online pakket van de anwb gebruikt. Gezakt omdat er simpelweg theorie ontbrak uit dit pakket, zo kreeg ik vragen op mijn examen die ik nog nooit gezien had…. Tweede keer een... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Benedengemiddelde kwaliteit
Het is redelijk prima, maar daar blijft het dan ook bij. Heel veel onderdelen van de website werken niet. "Klik op het juiste bord" terwijl er geen borden in beeld komen; "mag de vrachtwagen voor?" terwijl er alleen een auto en een fietser getoond worden; vastlopende afbeeldingen bij de gevaarherkenning, waardoor het onmogelijk wordt om binnen 8 seconden op het juiste antwoord te klikken... Daarnaast zitten er heel vaak vragen in de hoofdstuktoets die niet in de langdradige video's vooraf besproken zijn, wat ook niet echt behulpzaam is. Prima om te gebruiken als het bij je lessenpakket in zit, maar ik zou het zeker niet los aanschaffen.
Flikker ANWB
Ik heb 20 keer dat oefenexamen gehaald en alsnog gezakt voor de 2e keer. Pak een andere leermethode.
Slechte communicatie, geen goede methode
Slechte communicatie, reageren niet, andere vragen dan in het theorie examen en andere manier van toetsten. Hier klopt gewoon niets van!
Tragisch
Ik heb 1 woord voor deze leermethode.
Tragisch. Het leren gaat erg soepel, maar dan is het tijd om het theorie examen te maken en weet je niks. De vragen op het theorie examen bevatten dingen die je nooit hebt gezien in de leermethode. In het algemeen mist deze leermethode veel te veel leerstof. Als je jouw geld wil weggooien raad ik je aan om deze leeromgeving te kopen.
Veel foutieve antwoorden!
zeer veel foutieve vragen met duidelijke onwaarheden, inconsistente informatie, en vragen waarvan de afbeelding (waar in de vraag naar verwezen wordt) simpelweg ontbreekt. Zeer duidelijk je geld niet waard!
Slechte theorie ooit!
Ik heb alle lessen en hoofdstukken 2x behandeld, alle examen trainers tot wel 5x gemaakt. De oefen examen 3x gemaakt. Alles met vliegers en vlaggen geslaagd. En dan kom je bij het CBR…
Je ziet vragen die je NOG NOOIT hebt gehad, stof die je NOG NOOIT heb behandeld. Oké, zal vast wel liggen aan mij, misschien heb ik het niet goed genoeg geleerd. Hup, nog maar een keer leren, en je raad het niet!
Nog meer stof dat ik nog nooit heb gezien, vragen die ik nog nooit heb gehad en jawel, voor de 2e x gezakt.
Oplichterij is dit gewoon..
Tip: niet deze onzin kopen, uitleg is slecht en heleboel stof dat je nooit op je theorie gaat krijgen, soms had ik het gevoel dat het reclame was voor de ANWB hoe sommige onderdelen werden uitgelegd. Ga voor theorietoppers! Zelfde prijs, veel beter kwaliteit. Of nog beter, neem een dag cursus!
Dit lijkt wel een grap!
Dit is echt enorm slecht.
Ik kocht dit, denkende dat ik de ANWB wel kon vertrouwen. Echter lijkt dit programma bijna opzettelijk verwarrend en inconsistent.
Bij de verkeersborden legt ze 4 categorieën uit, waarna ze doorgaan alsof het er 3 waren, en vervolgens maken ze er 9 van, waarvan die allemaal overlappen in categorie.
Dit klinkt misschien niet helemaal duidelijk buiten context maar het punt is: Het lijkt er meer op verwarren dan leren onthouden.
De hoeveelheid afwisselende termen die ze zonder verdere uitleg gebruiken, foutieve vragen / antwoorden, en onnodig verwarrende filmpjes etc. is echt belachelijk voor zo'n grote instantie dat zich hoort te focussen op veiligheid op de weg.
Komt precies overeen met examen, in 1 keer geslaagd
Hele fijne leeromgeving: duidelijk, interactief en niet onnodig langdradig. De opzet en vragen waren bijna precies hetzelfde als tijdens mijn theorie-examen, het kwam voor 98% overeen. Ik heb de lesstof op ANWB doorgenomen en daarna 2 dagen geoefend, ik ben daarna in 1 keer voor mijn theorie geslaagd. Aanrader!
betaald maar geen toegang tot leeromgeving
Ik heb betaald maar geen productcode ontvangen. Meerdere emails gestuurd, maar verneem helemaal niks.
Ronduit bagger.
Ronduit bagger.
Een belachelijke hoeveelheid spelfouten, gebroken zinnen en foutieve uitleg wanneer je een vraag in de oefentoets fout beantwoordt. Sommige vragen kloppen ook gewoon niet.
"Welke bestuurder mag hier claxonneren? A, B of allebei?"
Het logische antwoord is "geen van beiden" want het bijgevoegde plaatje schetst geen gevaarlijke situatie. Dat is ook het correcte antwoord dat zij opgooien op het moment dat jij de foute keuze maakt. Het probleem is alleen dat geen van de 3 opties overeen komt met het correcte antwoord. Frustrerende onzin dus.
Ik heb nu tot twee keer toe een klacht/tip ingestuurd via het contactformulier; daar heb ik nooit meer iets van teruggehoord.
Ik heb morgen mijn 5e examenpoging, wish me luck.
Dit platform is je geld niet waard in ieder geval. Én de ANWB-merknaam absoluut niet waardig!
Gebruikt wc-papier is nuttiger.
Ik denk dat er wat vriendjes van het cbr bij de anwb werken. Ik heb het nieuwste theorieboek auto gekocht van de anwb waarbij ook toegang zit voor het online portaal. Gebruikt wc-papier is nuttiger dan deze rotzooi. Elke oefentoets die ik maak kom ik achter meer en meer fouten, in beiden het boek en de oefentoets. Ze zetten niet voor niets in de kleine lettertjes: "Indien de informatie in dit boek onjuistheden blijkt te bevatten kan de uitgever niet aansprakelijk worden gehouden"
De online omgeving is bagger
De online omgeving is bagger. Vragen komen niet overeen en gaan niet genoeg de diepte in. Om alle stof te leren MOET je de toetsen maken, want niet alle stof staat in tekst. Telkens de zelfde vragen en dan soms na dat je 100 keer de zelfde hoofdstuktoets hebt gemaakt, krijg je toch weer een nieuwe vraag. Nu 3 keer gezakt voor mijn autotheorie. Zo nu en dan ook een technische fout waardoor je dus niet verder kan. Verder kloppen de vragen soms niet met de afbeeldingen.
Vragen komen totaal niet overeen
Vandaag theorie-examen gedaan en gezakt. Bij de ANWB zeggen ze: als je 5 keer slaagt voor het proefexamen, kun je erop rekenen dat je ook slaagt voor het echte examen.
Nou, ik ben wel 30 keer ruim geslaagd voor het proefexamen, maar dus gezakt bij het CBR examen. Eerste keer in mijn leven dat ik ergens voor zak, maar dat terzijde.
De vragen komen niet totaal overeen met het echte examen. Wat nog erger was: ik kreeg een hoop vragen waarvan de situaties en onderdelen helemaal niet aan bod zijn gekomen in het lespakket. Dan wordt slagen wel heel erg moeilijk.
Niet doen dus.
Niet doen!
Vragen komen totaal niet overeen met het echte examen. Na 2x gezakt te zijn zijn we overgestapt naar een andere aanbieder. Nu kregen we duidelijke vragen, goede tips en kwam de stof overeen met de vragen van cbr. Ik adviseer zeker geen theorie oefenen via de ANWB
slechte online omgeving
slechte online omgeving, foute vragen etc
foutcodes tijdens de oefen examens waardoor je al je voortgang kwijt bent, onvolledige vragen zoals " je zicht is door mist 250 meter, mag je mist licht voeren, met als antwoord opties ja of nee, en de uitleg van waarom het ja is, is de herhaling van de vraag. en ga zo maar door
De vragen lijken niet op de vragen die…
De vragen lijken niet op de vragen die je tijdens het examen krijgt. Online cursus behandeld slechts een fractie van de zaken waar ze iets over kunnen vragen.
Nu één van Theorie.nl.
Lijkt daadwerkelijk op het examen.
Gekopieerd en geplakt via Wikipedia
Ik heb er 40 euro voor betaald. Ik moet het ermee doen. Erg onprettig theorie. betekenissen van bepalingen gekopieerd van google, zonder het in eigen woorden, makkelijker uit te leggen. Heb al zoveel schrijffouten ontdekt..
ANWB theoriecursus is leren op de oude manier
De online theorie cursus van de ANWB is matig. Tijdens het examen kreeg ik vragen die niet behandeld waren. Er is geprobeerd om de stof op een duidelijke manier aan te bieden maar pas toen ik via NuTheorie een cursus had aangeschaft begreep ik wat het grote verschil is.
Bij de ANWB krijg je de lesstof te horen zonder handige ezelsbruggetjes. Ook is er een groot verschil in het uitbeelden van situaties tussen ANWB en NuTheorie.
Wanneer het leren van droge stof niet jouw ding is raad ik aan om de cursus van NuTheorie te volgen.
Outdated information
Outdated information. Got you second guessing everything their theory tells you.
In other parts they just copy the laws directly. As if you can't just look those up.
Platform is nog niet af!
Is gewoon het leerboek uitgesproken door een google vrouw stem. Gaat vaak te snel om te volgen. De filmpjes zijn geen ondersteunende afbeeldingen, maar gewoon slappe plaatjes. Er komt gerust een verhaal van 5 minuten over allerlei soorten verlichting, terwijl je alleen naar een tekening van een tunnel kijkt. De verkeersborden kunnen niet overzichtelijk worden weergeven, je kan er maar 2 tegelijkertijd zien. De hoofdstuktoetsen zijn maar 5 vragen die niet veranderen, maar geven je totaal geen beeld of je het hoofdstuk beheerst. In het overzicht kan je niet zien welke onderdelen oefening nodig hebben. Het hele platform is gewoon nog niet af, de leerstof is niet af en zelfs het inzien van je examens is niet af.
Ze kunnen dit alleen aanbieden omdat ze de naam al hebben, maar ieder ander zou voor fraudeur worden uitgemaakt. Echt totaal het geld niet waard.
L’expérience Trustpilot