a Piece of Nature Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Produkterne er simpelthen fantastiske, jeg kan se og mærke en klar forberedning af mine planter! Alt er pakket super godt ind, og levering er super hurtig! Jeg bestiller helt klart alt mit plantepleje... Voir plus

Mega hurtig og swift service. Bestilte ordren onsdag og modtog den lørdag. Fik også en lille ekstra gave med, hvilket er mega fedt!

Flot og brugbar hjemmeside og super godt udvalg. Fandt lige det jeg ønskede, selvom det er hjemmehørende i New Zealand ! Rigtig hurtig levering, og en lille ekstra frøpose i pakken, som gave :-)og så... Voir plus

Har handlet her et par gange og er yderst tilfreds med de planter jeg modtager. Har endda fået små frø med som gave. Så der skal dyrkes passsionsblomster. Er meget Har købt mig en ficus pumila qu... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de plantes d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Eksotisk stemning til dit hjem. Her deler vi vores passion for eksotiske og sjældne planter og dyr i håbet om, at du får lysten til at bringe lidt eksotisk stemning ind i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af eksotiske og spændende plantefrø, eksotiske planter, dyr til terrarier, boligindretning med eksotisk anstrøg og meget meget mere. Vi er uddannede som hhv biolog og geograf, og står altid tilrådighed for spørgsmål.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb leverans och omsorgsfullt…

Snabb leverans och omsorgsfullt paketerat. Väldigt fina blommor och potenta frön som germinatade direkt. Ska rekommendera alla jag känner att beställa härifrån. Privat företag med fin familjär känsla och god moral dessutom.

27 mai 2025

God kundeservice

2 hverdage efter bestilling fik jeg mail om at den var afsendt, samt tracking nummer.
Men PostNord for ikke afleveret pakken, Denmark står stille i Køge i 7 dage så jeg ringer til a Piece of Nature som med det samme tager affære og PostNord sender min pakke videre med det samme.

5 mai 2025

Hurtig levering og gode frø med stor…

Hurtig levering og gode frø med stor spire kvalitet. Helt klart en anbefaling.

4 mai 2025

Hej Jakob,
Det er godt at høre, at der allerede er en masse spirer på vej :-) Tak for din anmeldelse, kh Birgitte

God købsoplevelse

Godt produkt, som ankom i en pose med håndskrevet hilsen og et postkort fra stedet. Kan klart anbefales.

24 avril 2025

Kære Per,
Tak for din anmeldelse :-) Vi står klar til at hjælpe dig en anden god gang,
Kh Birgitte

Snabb leverans och otroligt fina och…

Snabb leverans och otroligt fina och välmående plantor! Omsorgsfullt packade.
Tack!

5 mai 2025

Réponse de a Piece of Nature

Det er vi bare glade for at høre :-) Fortsat god fornøjelse med planterne

Supernöjd!

Glad att jag hittade denna sida att beställa ifrån. Jättenöjd och precis fått min andra leverans🤩

27 avril 2025

Kære Caroline,
Tak for din anmeldelse 😊 Det er vi glade for! Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang,

The seed aren't taking =(

The seed aren't taking =(
But in general I'm happy

11 avril 2025

Hej Quintin

Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att dina frön ännu inte har grott.
Gäller det alla olika sorter du beställde? Jag kan se att din beställning gjordes i april.

Exotiska frön kräver ofta tålamod, och vissa arter kan ta flera månader på sig att gro. Flera av dem har också särskilda krav på temperatur, fukt och ljus – det har vi beskrivit under varje enskild art på vår hemsida.

Vi uppmuntrar alltid till att skriva till oss direkt, så att vi har möjlighet att hjälpa och guida.

Tveka inte att höra av dig om du vill ha mer specifik hjälp – vi hjälper gärna!

(Svaret är översatt från danska – hör gärna av dig om något är oklart!)

Vänliga hälsningar
a Piece of Nature

Fik fint og hurtigt leveret “for lidt”

Fik fint og hurtigt leveret “for lidt”, så venter nu tålmodigt på resten.

8 avril 2025

Réponse de a Piece of Nature

Kære Dorrit. Tak for din anmeldelse. Og ja, du har helt ret, vi fik lavet en fejl og sendt dig den forkerte størrelse sepiaskaller :( den rigtige, og større kasse, er sendt afsted og du skulle gerne modtage snarligt.

Vi beklager meget fejlen, men håber du bliver glade for dem. Tak fordi du fandt os og støttende os.

Mvh

Biolog | www.apieceofnature.dk

Taktak

Tak, glæder mig til at plante mine bananfrø. Dejligt med et alternativ til de gængse planskoler. God påske herfra ♥️🥳

10 avril 2025

Kære Doris,
Tak, det er vi glade for at høre 😊 Vi bestræber os netop på at have andet end de gængse planteskoler,

frø ikke spirer

De frø jeg have købte gav ikke spirer i de to omgange jeg købte dem

9 mars 2025

Kære Allan
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre dine frø endnu ikke er spirede.

Desværre kan vi ikke give garanti på frø. Men vi anbefaler altid at række ud til os, så vi kan forsøge at hjælpe så godt vi kan. Mange af vores frø kræver forskellige tilgange. Eksempelvis, for dine kødædende plantefrø, der er det vigtigt at man ikke bruger vand fra vandhanen, da de ikke kan tåle kalk. Dertil, så er frøplanter fra kødædende planter meget små og vokser meget langsomt i starten. Så det skal man også være opmærksom på. Generelt, så handler det også om tålmodighed. Det er først nu dagene bliver længere og solen får fat. Så spirer man i vindueskarmen, så er det også først nu tingene rigtigt begynder at spire. Så dine frø fra marts må du endelig ikke give op på endnu.

Vi krydser fingre og ellers er du altid velkommen til at række ud til os.

Mvh

Biolog | a Piece of Nature