a Piece of Nature Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Produkterne er simpelthen fantastiske, jeg kan se og mærke en klar forberedning af mine planter! Alt er pakket super godt ind, og levering er super hurtig! Jeg bestiller helt klart alt mit plantepleje... Voir plus

Mega hurtig og swift service. Bestilte ordren onsdag og modtog den lørdag. Fik også en lille ekstra gave med, hvilket er mega fedt!

Flot og brugbar hjemmeside og super godt udvalg. Fandt lige det jeg ønskede, selvom det er hjemmehørende i New Zealand ! Rigtig hurtig levering, og en lille ekstra frøpose i pakken, som gave :-)og så... Voir plus

Har handlet her et par gange og er yderst tilfreds med de planter jeg modtager. Har endda fået små frø med som gave. Så der skal dyrkes passsionsblomster. Er meget Har købt mig en ficus pumila qu... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de plantes d'intérieur

Écrit par l'entreprise

Eksotisk stemning til dit hjem. Her deler vi vores passion for eksotiske og sjældne planter og dyr i håbet om, at du får lysten til at bringe lidt eksotisk stemning ind i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af eksotiske og spændende plantefrø, eksotiske planter, dyr til terrarier, boligindretning med eksotisk anstrøg og meget meget mere. Vi er uddannede som hhv biolog og geograf, og står altid tilrådighed for spørgsmål.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

339 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabbt svar när man frågar något via…

Snabbt svar när man frågar något via mail.
Ganska snabb leverans även fast paketet skickades från Danmark till norra Sverige.
Paketerat jättebra och priset helt ok.

Väldigt bra upplevelse.

26 janvier 2025

Réponse de a Piece of Nature

Tusind tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at forsendelser fungerer godt til Sverige og du er altid velkommen til at skrive og stille spørgsmål :-)
Kh Birgitte

Alles wunderbar...

Hallo
Es hat alles wunderbar geklappt, sauber und ordentlich Verpackt...
Saatgut im gepolsterten Umschlag u. nochmals in einem kl. Plastik Beutel verpackt.
Preis angemessen gerne wieder....Ich glaube das die Übersetzung nicht so gut ist

22 janvier 2025

Ordre behandlingen var ikke det…

Ordre behandlingen var ikke det hurtigste, planterne jeg købte kunne god have været pakket bedre ind, de havde lidt under transporten. Der var en del udsolgte varer i webshoppen. Jeg fik dog de varer jeg kunne bestille, og må så bare finde de resterende planter jeg skal bruge et andet sted, hvilket betyder dobbelt porto.

14 janvier 2025

Hurtig levering og høj kvalitet

Jeg har købt her et par gange og er hver gang blevet positivt overrasket over hvor hurtigt det er gået, også selv når jeg har fået leveret ret store pakker. Alt bliver forsvarligt pakket ind og alt jeg har fået har været i rigtig høj kvalitet.

3 janvier 2025

Gode varer

Gode varer, blev sendt hurtigt.

9 janvier 2025

Réponse de a Piece of Nature

Tak for din anmeldelse :) Vi er glade for at det kom hurtigt frem

Skønt at modtage brev fra jer og uden…

Skønt at modtage brev fra jer og uden plastik. Tak for at i skriver med pen på poserne…altså håndskrift.😄.
Tak for gaven.

1 janvier 2025

Kære Jytte,
Tusind tak for din fine anmeldelse :) Vi er glade for at du er tilfreds,
kh Birgitte

Dejligt sted at handle ❤️

Dejligt sted at handle ❤️ Fine priser og hurtig levering 👍

1 janvier 2025

Kære Kirsten,
Tusind tak for din søde anmeldelse af vores lille webshop :)
Vi er glade for at du er tilfreds,
kh BIrgitte

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds, Intet at klage over.

15 décembre 2024

Kære Judith,
Tusind tak for din gode anmeldelse :)
kh Birgitte

Behageligt personale

Behageligt personale - hurtig forsendelse

12 décembre 2024

Kære Kirsten,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds :)
Kh Birgitte

God vejledning om produktet og…

God vejledning om produktet og imødekommende personale

7 décembre 2024

Kære Peter,
Tak for din gode anmeldelse af vores lille webshop :)

Tyvärr, väldigt dåliga fröer

Snabb leverans, många spännande frö sorter, beställde slutet på september:
- Thomsons banan
- Stjärnfrukt
- Dvärggranatäpple
- Vit drakfrukt
- Gul drakfrukt
Fick som gratis fröna till Mountain Papaya.

Planterade alla fröer den 1 oktober, idag den 16 december, hela 2.5 månad senare, fick upp bara 3 plantor, en vit drakfrukt, en Mountain Papaya och en stjärnfrukt, av alla påsar och alla fröer grodde endast 3 stackars frö 😖, jag vet inte vad man ska tänka om det, riktigt dålig grobarhet på fröer!!!

16 décembre 2024

Kära Zaneta,

Först och främst är vi ledsna över att du inte har kontaktat oss personligen innan du lämnar ett så dåligt omdöme :( Vi vill självklart att alla ska få en bra upplevelse hos oss.

Vi är också mycket ledsna över din dåliga upplevelse med våra frön. Hade du skrivit till oss hade vi kanske kunnat hjälpa dig. De frön du har köpt är svåra att få att gro, så det är faktiskt positivt att du ändå fått plantor från dem. Tänk också på att vid den här tiden på året är det mindre ljus och torrare luft, vilket kan påverka många frön. Dessutom kan frön vara mycket olika – vissa gror snabbt, andra långsamt, några kräver värme och andra kyla, och så vidare. Men det har du säkert redan läst om på vår hemsida.

De frön som ännu inte har grott – du kan försöka gräva upp dem och se om de fortfarande ser fina ut. Om de gör det kan du kanske prova att lägga dem i kylskåpet och försöka igen till våren. Du kan också testa att placera dem extra varmt och se om det hjälper. Många exotiska frön kräver tyvärr lite tålamod. Vi kan dessvärre inte ge någon garanti på våra frön, eftersom vi inte vet hur de hanteras efter mottagandet.

Lycka till med de sista fröna, och vi önskar dig en riktigt god jul 🎅

Vänliga hälsningar,
Martin

Biolog | www.apieceofnature.dk

Wasabi Samen pünklich und zahlreich

Ich bin sehr zufrieden mit dem Shop. Die Wasabi Samen wurde schnell geschickt.

Jetzt bleibt zu hoffen, dass sie zahlreich sprießen und gedeihen!

Danke!

7 décembre 2024

Réponse de a Piece of Nature

Vielen Dank für deine nette Bewertung :)