Apotekhunden Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Min amstaff kille på 4 år har alltid haft problem med magen och ofta med lös avföring och ätit väldigt mycket gräs. Med Dessa Pre/probiotika tuggisar så har gräsätandet säkert minskat med 95% och a... Voir plus

Min första order, jag hoppas på att uppnå hos mina 2taxar: stabilare mage (färre dagar med lös avföring) och minskad klåda efter mat. Snabb leverans hem till brevlådan vilket är perfekt och uppskatta... Voir plus

Enkelt och smidigt att handla på hemsidan. Tydlig produktinformation ang produkterna som säljs och ett stort plus för den rabatt som ges vid prenumeration av vald produkt. Enkelt att pausa och a... Voir plus

1. Animalerie
  2. aussi dans
  3. Magasin de médicaments
  4. Pharmacie
  5. Pharmacie en ligne
  6. Pharmacie vétérinaire

Apotekhunden.se – Naturlig hälsa för din bästa vän Hos Apotekhunden.se brinner vi för att förbättra hundars livskvalitet – på riktigt. Vi erbjuder noggrant framtagna kosttillskott som stärker magen, lederna, immunförsvaret och den allmänna hälsan, baserade på vetenskap, naturliga ingredienser och erfarenhet från tusentals svenska hundägare. Vi samarbetar med experter inom hundhälsa, nutrition och produktsäkerhet för att utveckla effektiva tuggor och tillskott som både hundar älskar och som ger resultat du kan märka. Oavsett om din hund lider av känslig mage, stela leder eller återkommande obalans – så har vi ett skonsamt och välbeprövat alternativ som stöttar kroppen inifrån. Det som gör oss unika är vårt fokus på förebyggande hälsa. Vi tror inte på tillfälliga lösningar eller symtomlindring – vi vill stärka kroppen där problemen faktiskt börjar. Därför har vi utvecklat produkter med aktiva ämnen som kollagen, grönläppad mussla, probiotika, prebiotika och MSM. ✔️ Svenskt hanterat ✔️ Fri frakt vid köp över 499 kr ✔️ 30 dagars nöjdhetsgaranti ✔️ Leverans direkt från vårt lager i Sverige Vårt mål? Att ge varje hund ett friskare, gladare och mer rörligt liv – ett tugga i taget. Välkommen till Apotekhunden.se – din partner för naturlig hundhälsa. 🐾💚

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

145 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

122 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Enkelt och smidigt att handla på…

Enkelt och smidigt att handla på hemsidan.
Enkelt att pausa och avsluta produkt-prenumeration på hemsidan.

24 septembre 2026

Läste om tillskottet

Läste om tillskottet, köpte och sedan snabb leverans.
Var på hälsokontroll hos vår veterinär och hon gav produkten 👍 Bra grejer för min gamla hund 🐕

Avis spontané

Min amstaff kille på 4 år har alltid…

Med Dessa Pre/probiotika tuggisar så har gräsätandet säkert minskat med 95% och avföringen är nu fast och mjuk.
Funkar att ge som en gottis eller lägga i maten.
Rekommenderar varmt dessa tuggisar.

Avis spontané

Tvekade att försöka men ser nu att jag slösat bort både pengar och tid på felaktiga påståenden från veterinär m.fl.

Tvekade att försöka men ser nu efter en och en halv burk att det fungerar vilket andra likvärdiga produkter inte gjort. Efter en kraftig magsjuka i en månad som förmodligen berodde på ngt han fått i sig, började pälsen mjälla och magen var hela tiden till och från utan anledning. Veterinärerna rekommenderade foder eliminering vilket inte gav ngt resultat eller förbättring till och med dyrt allergi foder gjorde magen dålig?! Hade jag vetat det jag nu vet och ser önskar jag att jag provat tidigare istället för att slösa bort ett och ett halvt år med allt annat!!
Han har en liten bit kvar innan han är i toppform så jag kommer naturligtvis att fortsätta!

Avis spontané

Min hund hade ofta diare vilken gjorde…

Min hund hade ofta diare vilken gjorde att det blev många nattliga utgångar och störd sömn för både matte o hund. Efter att han får Probiotika tuggor 3-1-1 för tarmhälsan är detta ett minne bort. Får 2 st av dessa tuggor varje morgon och de smakar gott lite som godis tycker vår hund.

Avis spontané

Min hund har klåda och är allergisk mot…

Min hund har klåda och är allergisk mot kyckling äter probiotika och den funkar jättebra! Han kliar sig lite då och då men öron och tassar har slutat vara röda och irriterade! Super nöjd!