Super godt produkt. Havde meget tynd hår tidligere, og efter brug af Premium + Beauty Fucogen i nogen måneder, begyndte der at ske noget. Både på volumen og håret vokser også mere. Er meget tilfreds �... Voir plus

Siden jeg startede på A Pure Mind Marine Collagen er min hud ikke mere så tynd, og erfaringslinjerne er blevet blevet mindre skarpe. A Pure Mind er nemme at kontakte, hvis man har spørgsmål eller bru... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtig levering og helt fantastisk lækker indpakning med flot katalog mm vedlagt. Sikke en oplevelse /service. Det at I også tænker indpakning ved en nedsat vare siger bare alt om jeres standard.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har gennem længere tid brugt Lion’s Mane FucoGen og har kun haft positive oplevelser med produktet. Det har været nemt at integrere i min daglige rutine, og har gjort underværker for både min hud... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté
  2. Boutique de produits diététiques
  3. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

A Pure Mind skaber en meningsfuld forbindelse mellem skønhed og egenomsorg ved at tilbyde transformerende skønhedsritualer og premiumprodukter. Vores sortiment omfatter eksklusive kollagentilskud og luksuriøse hudplejeredskaber, der styrker daglige skønhedsrutiner og fremmer velvære. Vi tror på, at ægte skønhed begynder indefra, og vores produkter er designet til at forbedre hudpleje, berige krop og sind samt inspirere til en dyb følelse af selvkærlighed. Vi er stærkt engagerede i at beskytte vores miljø og bevare den smukke natur, der omgiver os. Derfor er alle vores produkter nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Vi bruger naturlige, smukke og unikke materialer, der respekterer vores planet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg havde spørgsmål til de forskellige collagen og det var et meget kompetent og hurtigt svar jeg fik retur. Tak for det.

25 novembre 2024

Alt i alt super godt

Alt fungerer indtil videre som det skal med mit abonnement. Så det er jeg super godt tilfreds med :)
Eneste minus er, at de rabatkoder de sender ud på mail ikke virker. Men når man skriver til deres kundeservice er der hurtig svar.

1 novembre 2024

Fantastisk service ❤️ Lækre produkter.

Fantastisk service ❤️ Lækre produkter.
Jeg er meget glad for min Gua Sha, og glæder mig til at komme igang med kollagenet 💫

11 janvier 2024

Réponse de A Pure Mind

Kære Hanne! Din anmeldelse betyder utrolig meget! Tak for dig og for at handle hos os. Vi glæder os til at følge med og høre om dine erfaringer ⭐️ Alt det bedste - Anne, A Pure Mind ♥️

En rigtig god service

En rigtig god service. Stedet kan klart anbefales 😊

8 janvier 2024

Réponse de A Pure Mind

Tusind tak for din fine anmeldelse Anabritt, det betyder utrolig meget 🙏 - Anne, A Pure Mind ♥️

Flot produkt

Flot produkt
Hurtig levering
Vi handler gerne hos Jer igen

11 décembre 2023

Kære Lisbeth,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget og tusind tak for de søde ord. 🌱 Vi vil elske at pakke din næste bestilling ✨ Kh Anne & Tove, A Pure Mind ♥️