Aqua Genix Avis 7

3,1

3,1

Moyen

Geen aanrader.

We kochten met 4 buren de waterontharders bij Aquasensor. Toen dit werd overgenomen door Aqua Genix werd er niets gecommuniceerd en de zoutblokken die we nodig hebben voor ons toestel bleken niet meer te passen. De nieuwe blokken zijn te groot voor ons toestel. De service is zeer traag en de telefoongesprekken verlopen niet vriendelijk, eerder arrogant. Geen aanrader, echt niet.

4 mars 2026

Ontevreden over dienst na verkoop!!!!

Ontevreden over dienst na verkoop!!!!
Wij hebben onze waterontharder sedert januari 2025.
Sinds november werkt deze niet meer. Sedert dan bellen we regelmatig om een technieker langs te sturen. Er wordt telkens gezegd dat ze het gaan doorgeven. TOT OP HEDEN NOG NIEMAND GEZIEN!!!!

22 janvier 2026

Waterontharder bij aqua sensor…

Waterontharder bij aqua sensor aangekocht in juli 2022 voor de prijs van 1825€,met levenslange garantie. Firma is overgenomen door aquagenix, blijkbaar met overname garantie! Nu blijkt er een lek te zijn, waarvoor we 3 maaanden gewacht hebben op een technieker. Vandaag gekomen en wat blijkt, vervangstuk niet meer te verkrijgen......we hebben een nieuw toestel moeten aankopen voor de prijs van 900 € .....(zogezegd eenmalige aanbieding en moest onmiddellijk betaald worden.....). Waar blijft de overname van levenslange garantie!!!!!

1 octobre 2025

Komen contract niet na bij technische problemen!

We hebben 13 september 2022 2 water ontharders gekocht bij de firma Aqua Sensor. Deze firma ging over in de firma Aqua Genix. Er werd ons gegarandeerd dat deze nieuwe firma alle bestaande contracten en voorwaarden over nam van Aqua Sensor. De werkwijze bestaat er in dat zolang je zout aankoopt via hun, er levenslange garantie bestaat op de waterontharder.
Echter na terugkomst van onze vakantie blijkt dat de ontharder stuk is. Het geregenereerde water wordt niet meer afgevoerd waardoor het water overstroomt in de garage. Ik heb zojuist een 3de keer geprobeerd een afspraak te maken, maar de dame zegt steeds opnieuw dat de persoon die de afspraken regelt voor de techniekers niet beschikbaar is en dat ze bericht achter laat om ons later terug te bellen. Dat gebeurt echter niet! Men laat je gewoon in de kou staan.
Verder kan ik zeggen dat de zoutblokken die deze nieuwe firma verkoopt niet goed passen in de ontharder, tenzij de ontharder volledig zonder zout zit. Dus de enige oplossing is dat je de blokken in 2 zaagt.

Ik kan iedereen alleen maar afraden om met deze firma in zee te gaan!

26 août 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit