Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service, snelle levering. De aquawaterfilter past in menig interieur. Bij ons staat de aquawaterfilter namelijk in de woonkamer, op een leuk tafeltje met een zestal glazen. Ook al behoort o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nooit meer zonder. Geen kalk in het koffiezetapparaat. Lekkerder zachter water. Aanrader wanneer je een gezonde switch wilt maken.

Noté 3 sur 5 étoiles

Mijn bestelling was in de backorder terecht gekomen waardoor ik meer dan een week op mijn filter heb moeten wachten. Voor de rest perfect!

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de filtres à eau
  2. Société d'eau minérale
  3. Vente en gros d'eau minérale
  4. Entreprise de traitement de l'eau
  5. Usine de traitement des eaux
  6. Compagnie des eaux

Écrit par l'entreprise

Aquawaterfilter.nl levert hoogwaardige waterfilters voor zowel thuis als op de werkvloer. Als importeur van waterfilters uit Zuid-Korea introduceren wij de AquaPROwaterfiltesr in Nederland, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze missie is helder: het beschikbaar stellen van effectieve waterfilters die zorgen voor gezuiverd en schoon drinkwater, zowel voor huishoudens als bedrijven. We geloven dat toegang tot veilig drinkwater een fundamenteel recht en zetten ons in om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Met een focus op duurzaamheid en gezondheid, bieden de AquaPRO waterfilters een betrouwbare oplossing voor iedereen die waarde hecht aan puur en veilig water.

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Nooit meer zonder

7 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Absolute aanrader om meerdere redenen

Het waterfilter is kwalitatief en ook nog eens prachtig om te zien. Iedereen die bij ons thuis komt is er nieuwsgierig naar. Het voelt ook echt zoveel beter om dit water te drinken dan het water uit de kraan. En het smaakt ook zoveel lekkerder! Iedereen in ons gezin is fan en drinkt hierdoor ook meer water. De klantenservice is ook super snel met reageren als je een vraag hebt. Alle lof voor dit do good bedrijf. Als je een waterfilter wilt kopen niet twijfelen, kies deze. Ik heb er ook gelijk een bijbesteld voor in mijn praktijk!

Elke Euro waard!!

Soms doe je best wel een flinke uitgave en hoop je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Toen ik vanochtend mijn filter installeerde en mijn eerste glas water dronk was ik zo blij: echt heerlijk water!!! Klinkt misschien stom maar ik denk dat water zo hoort te smaken. Naar helemaal niets, het drinkt gewoon lekker weg. Hele goede, duidelijke uitleg via de telefoon ontvangen en de filter ziet er echt prachtig uit. Ik ga jullie zeker aanraden bij mijn vrienden en familie.

14 avril 2026

Geweldige service

Geweldige service, snelle levering.
De aquawaterfilter past in menig interieur. Bij ons staat de aquawaterfilter namelijk in de woonkamer, op een leuk tafeltje met een zestal glazen. Ook al behoort ons kraanwater tot een van de beste ter wereld, vind ik het toch een fijne gedachte dat we het nog een keertje extra filteren en daardoor is het water zacht van smaak. Ik raad het aan en het is een snelle oplossing, zonder dat je dure filtersystemen moet gaan monteren. Zeker als je een woning/chalet huurt. Je zult niet teleurgesteld worden.

7 avril 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Wat een sterke review, dank daarvoor!

Mooi om te horen dat de Aquawaterfilter niet alleen functioneel is, maar ook echt een plek krijgt in jullie interieur. Daar is hij uiteindelijk ook voor ontworpen: praktisch én stijlvol.

Je benoemt precies waar veel klanten naar op zoek zijn — een eenvoudige oplossing zonder gedoe met installaties, maar wél met extra zekerheid en een zachtere smaak van het water.

Fijn dat je dit zo ervaart en bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Aquawayerfilter 9 liter

Goeie informatie over het bestelde artikel (waterfilter) en prima afgeleverd!

30 mars 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat zowel de informatievoorziening als de levering goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is vóórdat je het product in huis hebt.

Bedankt voor je vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

De bestelde levering was fout

De bestelde levering was fout, maar werd ruimschoots goedgemaakt - na het versturen van de mail - door een supersnelle nieuwe levering met wat extra's. Een duidelijk zeer efficiënte klanteopvolging.

Réponse : Aquawaterfilter

Bedankt voor je eerlijke review!

Vervelend dat de eerste levering niet correct was — dat hoort natuurlijk niet. Fijn om te lezen dat we het daarna snel hebben kunnen oplossen en het goed hebben rechtgezet.

We doen er alles aan om dit soort situaties direct op te pakken en netjes af te handelen. Dank voor je begrip en vertrouwen!

Wat een Service!

Sinds eind november '25, ben ik de gelukkige bezitter van de AquaPro 9 liter. Nou dacht ik, dat ik na een half jaar weer 3 filters zou krijgen. Dus gebruikte ik het water niet alleen als drinkwater, maar vulde de waterbakken op de verwarming ermee, gaf er de planten mee water en gebruikte het ook voor mijn koffiezetapparaat. Maar geen nieuwe filters. Hoe kon dat..
Op aquafilter.nl gekeken.
Oeps.
Verkeerd gelezen. Ik kon 4 ipv 2 maanden met een filter doen. Wat nu... Filters bijkopen lukt niet binnen mijn budget.
Ik belde het bedrijf en kreeg een aardige, begripvolle medewerker aan de lijn. Ik hoefde géén filters bij te kopen. Mijn abonnement werd gewijzigd en de filters verekend.
Dat noem ik nog eens service!

Réponse : Aquawaterfilter

Wat een mooi verhaal, dank je wel voor het delen!

Goed dat je even contact hebt opgenomen — dit soort misverstanden kunnen gebeuren. Fijn om te horen dat mijn collega met je mee heeft gedacht en dat we het passend hebben kunnen oplossen zonder dat je extra kosten hoefde te maken.

Zo hoort het wat ons betreft: flexibel omgaan met situaties en zorgen dat het voor jou gewoon klopt.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je AquaPro!

Noté 5 sur 5 étoiles

The contact with the company is really…

The contact with the company is really good and fast :) and I’m also really happy with my water filter. The water taste is great and the look of the product itself is beautiful, gives the kitchen a nice touch :) totally recommend!

18 mars 2026

Thank you so much for your kind words, Karolina! 😊
Great to hear that you’re happy with both the taste of the water and the design of the filter. We really appreciate your support and recommendation!

Enjoy your fresh water

Noté 5 sur 5 étoiles

De kracht van het innerlijke welzijn met gefilterd water en de bijbehorende stenen. Wij hebben door de jaren al heel wat…

Wij hebben door de jaren al heel wat merken en stijlen aan filters gebruikt en getest. Van Berkey tot Weeplow enz enz ook lange tijd Barleduc gedronken. Wij drinken al jaren niet meer gewoon water uit de kraan werden wij altijd ziek van gevoeliger voor. En een groot feit de leidingen onder in de grond na jarennn gewoon vies bacteriën roest etc en voor die uit jou kraan komt nou je wilt niet weten wat daar nog allemaal inzit! Veel mensen worden niet voor niet ziek, ik zeg niet iedereen maar wel velen. Dus voor ons is schoon en gefilterd heel belangrijk voor lichamelijk welzijn en ook spiritueel gezien zeer essentieel. Wij hebben het ervoor over om daar geld voor te betalen ook al is het vrij duur het abonnement. Maarrrr mensen wie dit ook leest het is zeker de moeite waard! Probeer het voor een jaartje en merk lichamelijk het verschil. En oja ik heb veel planten ook die krijgen gefilterd water!

10 mars 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Wat een prachtige review, dank je wel voor het delen! 🙏
Mooi om te horen dat jullie na zoveel ervaring met verschillende filters juist bij ons systeem het verschil echt merken. Dat is precies waar we het voor doen.

Lekkere smaak

Lekkere smaak! Blij dat we geen plastic flessen meer kopen. Het stadswater, bevat veel chloor, en er w aangegeven dat de kwaliteit niet ok is. Ik las iets over algen die zich kunnen vormen op de wand, wel zet de mooie bokaal niet in de zon.

30 janvier 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Dank je wel voor je mooie review! 🤍

Wat betreft de algen: deze kunnen alleen ontstaan wanneer de waterfilter langdurig in direct zonlicht staat. Zonlicht in combinatie met stilstaand water kan namelijk algvorming stimuleren.

Zet je de filter niet in de volle zon, dan is er geen risico op algengroei.

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de smaak en dat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen! 💧✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitzonderlijk goede service en een…

Uitzonderlijk goede service en een geweldig product! Ik ben zo blij met deze prachtige waterfilter. Heb de reminders voor het vervangen van de filter en stenen in mijn agenda gezet en het abonnement werkt vlekkeloos. Ik raad iedereen dit product van harte aan!

27 février 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Wat ontzettend fijn om te lezen, Myra!

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons product. Geweldig dat je de reminders al in je agenda hebt gezet en dat het abonnement vlekkeloos werkt zo hoort het 😊

We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt. Mocht je ooit vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Veel plezier met je prachtige waterfilter! 💧✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben met veel geduld goed geholpen

Ik ben met veel geduld goed geholpen. Het is echt glas en makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijk uitgelegd…

29 janvier 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Bedankt voor uw mooie review en fijne woorden 😊
Super om te horen dat alles duidelijk was en dat u tevreden bent met de glazen waterfilter. Veel plezier ermee en mocht u ooit nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar

Schoon en mineraalrijk water

Geweldige aanbieding om een prachtig glazen waterfilter gratis te ontvangen wanneer jij een abonnement op de filters neemt.
Ik ben hier erg blij mee, check it out :-)

29 janvier 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Bedankt voor uw mooie review 😊
Super om te horen dat u tevreden bent met het schone en mineraalrijke water én de aanbieding. Veel plezier met uw glazen waterfilter! Mocht u ooit vragen hebben, dan helpen we u graag

Prachtig product

Prachtig product. Heerlijk zacht smakend en gezond water. Vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk personeel

21 janvier 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Dank je wel voor je fijne review :). heel veel plezier met uw prachtige waterfilter

Prima service

Oplossingsgericht, vriendelijk, snelle reactie. Water smaakt echt anders dan uit de kraan. De whatsapp service is helemaal top.

6 janvier 2026

Réponse : Aquawaterfilter

Dank je wel voor je fijne review, Cindy! Mooi om te horen dat je de service en het contact via WhatsApp zo prettig ervaart en dat je het verschil in smaak merkt. Daar doen we het voor
Veel plezier met je AquaWaterfilter!

Noté 4 sur 5 étoiles

De nieuwe filters passen niet in de…

De nieuwe filters passen niet in de waterkan.
Contact gehad met Aquawaterfilter, produkt wordt terug genomen en restitutie wordt geregeld.
De snelheid van reactie was uitzonderlijk snel, en de voorgestelde oplossing is prima.
Dat is klantenservice zoals het hoort.

29 décembre 2025

Beste Martin,

Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor de duidelijke terugkoppeling. Jammer dat de nieuwe filters niet pasten in je waterkan, maar fijn om te horen dat het contact en de oplossing als positief zijn ervaren.
We vinden het belangrijk om snel te schakelen en het netjes op te lossen, en doen dat graag op deze manier.

Dank voor het vertrouwen en de prettige communicatie.

Noté 3 sur 5 étoiles

Lekker water zonder metaal smaak

Denk dat het wel een goed product is maar ik vraag me alleen af of de filter bpa vrij is want die hangt wel constant in het gefilterde water. Dus hij filtert de micro plastics eruit maar als het dan de hele tijd in het water hangt is het wel handig om te weten, kan het nergens terugvinden namelijk.
De onderste 4 cm water ofzo krijg je er niet goed uit omdat het kraantje iets hoger zit waardoor je bij het laatste beetje de kan helemaal schuin moet houden om het laatste water eruit te krijgen. Het is best een grote zware kan dus ben bang dat dat een keer mis gaat en ik denk niet dat je de 2e kan ook gratis krijgt dus daar moet je wel voorzichtig mee zijn. Verder wel tevreden.

15 janvier 2026

Beste Nikkie,

Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat je het water als prettig ervaart en over het algemeen tevreden bent.

Graag lichten we een paar punten toe:
• BPA-vrij: onze filters en onderdelen die in contact komen met het water zijn BPA-vrij en getest voor gebruik met drinkwater. Dat de filter in het water hangt, is juist onderdeel van het ontwerp en heeft geen negatieve invloed op de waterkwaliteit.
• Microplastics & filtering: de actieve kool en filterlagen zijn ontworpen om o.a. microplastics, smaak- en geurstoffen te reduceren, terwijl het water veilig blijft om te drinken.
• Laatste beetje water: het klopt dat er onderin een klein restant water kan achterblijven. Dit is een bewuste keuze in het ontwerp om stabiliteit en veiligheid te behouden bij een zwaardere glazen kan.
• Gebruik & veiligheid: we adviseren altijd om de kan stabiel te hanteren. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan denken we uiteraard graag mee over een passende oplossing.

Dank voor het delen van je feedback — dit helpt ons én toekomstige klanten. Mocht je nog vragen hebben of ergens over willen sparren, dan staan we altijd voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi systeem ben er blij mee…

Mooi systeem ben er blij mee uitstraling van de kan op het hout is ook top.

29 décembre 2025

Réponse : Aquawaterfilter

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat zowel het systeem als de uitstraling van de kan je aanspreken. Veel plezier ermee en geniet van het zachte water

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus