Fantastiskt bra produkter, å bra instruktioner om hur, och tillsammans med vad, de ska användas. Kan bli förvirrande i början när de blir många å hålla isär 😅🤗 fimerna ni lägger ut är inspirerande å... Voir plus

Jag handlade precis innan påsk rea och ringde och mailade därför och frågade om jag skulle returnera allt och köpa igen eller om dom fixade med återbetalning. De skulle dom lösa så fort dom hade ti... Voir plus

Bra pris och informativa klipp på youtube som visade hur man använde produkten på ett bra sätt. Att maskinen är egenutvecklad är ett klart plus för mig. Maskinerna känns gedigen och har en bra b... Voir plus

1. Service d'esthétique automobile

Sveriges bästa bilvårdsprodukter kommer från Jämtland 🇸🇪 Du hittar våra produkter på 👉 arcticlean.se

4,7

Kanonbra service

Köpte eran interior & leather foam och när paketet kom hade korken lyckats gänga upp sig och en del medel hade läckt ut. Kontaktade er och inom några få minuter hade ni både svarat och gett mig kompensation. Kommer definitivt beställa från er fler gånger, superbra service

24 février 2026

Fantastisk bra och snabb service !

Fantastisk bra och snabb service !
hade köpt Glas ceramic 10 ml och märkte att det inte kan inte ha varit 10 ml i den flaskan, så mailade på en söndag till dom och fick svar efter några minuter att dom skickar en ny flaska.
Helt otroligt bra produkter och servicen likaså.

7 décembre 2025

Jättebra produkter men servicen?

Jättebra produkter. Lätta att använda, luktar gott, gör otroligt bra jobb.
Synd bara att dem är OTROLIGT dryga i kundservice

3 mai 2025
Logo de Arcticlean

Réponse : Arcticlean

Hej!

Tråkigt att höra att något har upplevts som drygt i konversationen med oss. Vi skulle gärna vilja veta mer och följa upp vad som kan ha gått snett för vi strävar verkligen efter att ha snabb och bra kundservice. Vi har försökt att få kontakt med dig via Trustpilot utan svar. Du får gärna maila oss på support@arcticlean.se så vi kan utreda detta.

Mvh Arcticlean support