Jeg købte en rygsæk til min nevø og han blev vældigt glad for den. Det gik også både hurtigt effektivt og smertefrit, med at bestille og modtage rygsækken -Og jeg oplever faktisk altid, at være mege... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ingen problemer her. Hurtig levering. Skal dog gøre opmærksom på at den pågældende vare er lille i størrelsen og det ville være dejligt hvis man kunne gøre opmærksom på det ved køb som nogle hjemmesi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fortjener mere end 5 stjerner. Pga en vares længere leveringstid, tilbød Army Star at sende de øvrige varer express, så vi kunne nå at får dem leveret inden vores ferie. Brilliant service. Det er før... Voir plus
L'entreprise a répondu
i forbindelse med levering af et par shorts der ikke passede så har der været en meget fin og hurtig opfølgning. En virkelig god service oplevelse
L'entreprise a répondu
ARMY STAR har Nordens største udvalg af armytøj, -gear, og armyvarer. Shoppen har alt i army-bukser, -jakker, t-shirts og army gear til rigtigt gode priser. Har du smag for army wear, er Army-Star.eu med garanti noget for dig.
Tagensvej 85C, 2200, København, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Nem og overskuelig hjemmeside. Deres leveringstid, som bliver oplyst på varen, passer til punkt og prikke. Kan kun anbefale at handle hos Army star.
Bestilte tøj på hjemmesiden og ordren gik igennem.
Blev kontaktet 8 dage senere at
Varerne ikke var på lager og at de var udgået.
Tror ikke der helt er styr på det.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
God pris og godt behandling tak for godt service.
Nemt at bestille og betale
Varen kom hurtigere end forventet
På varen stod der ved bestilling “små størrelser så bestil nummeret større end du plejer” så det gjorde jeg. Og den passede perfekt.
Så det var god vejledning 👍🏻
Kontaktede Army Star for lidt info om det produkt jeg havde set på. Meget fin kundeservice
Bestilte herefter en MFH Softshell Vest for godt og vel 1 uge siden.
Modtog den som lovet på hjemmesiden en uge efter bestilling.
Meget fin kvalitet med flere lommer med lynlås.
Meget fin service. Kan anbefales.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Ville købe et regnsæt. De ville give mig 10% rabat fordi det er første gang jeg handler der. Jeg indtaster min e-mail og får med det samme en rabatkode som jeg indtaster når jeg er færdig med at handle. Men den virker ikke. Jeg checker min mail hvor de så har sendt mig en anden rabatkode. Men den virker så heller ikke.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
God og hurtig kunderservice, lækre produkter.
Alt i alt en god oplevelse.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
I gør det I skal - leverer til tiden - sende den rigtige vare, så jeg er meget tilfreds. Tak
Rigtig god personlig betjening. Hurtig levering fra bestilling til levering. En varm anbefaling
Meget perfekt levering. En af de hurtigste jeg har oplevet :) Lækre og billige, bløde t-shirts i skønne farver.
Jeg bliver nødt til at tage hatten af for Armystar – og især for medarbejderen Casper, som virkelig gjorde en forskel for mig. Det er sjældent, man møder nogen i kundeservice, der ikke bare gør deres job, men som virkelig tænker på kunden hele vejen igennem.
Casper var utrolig fleksibel og imødekommende. Han lyttede, forstod min situation, og fandt en løsning der passede perfekt til mig – uden bøvl, uden lange ventetider, bare ægte service i topklasse.
Man kunne virkelig mærke, at han ikke bare "passede sit job", men rent faktisk bekymrede sig om, at jeg fik den bedst mulige oplevelse. Det gør en kæmpe forskel, og jeg er SÅ taknemmelig for, at det var lige præcis Casper, der tog min sag.
Hvis alle firmaer havde en Casper, ville verden være et nemmere sted. Tusind tak – jeg handler helt sikkert hos Armystar igen, og det er primært på grund af ham. En kæmpe ros herfra! 💯👏
jeg har nu modtaget pakken, er tilfreds med indholdet, men en temmelig lang leveringstid,og første købs rabat har jeg ikke fdået,rabat code virkede ikke , så jeg er blevet snydt for rabatten
med venlig hilsen Lars Bent Pedersen

Købte på Army Stars hjemmeside:
Rothco, Halsedisse, Varm, ECWCS.
Rothco, Commando Pung.
Gode produkter til lave priser hos Army Star.
Anbefalet.
Jeg kan ikke anbefale folk købe ting på denne hjemmeside.
nogle varer er rigtig god kvalitet andre varer er dårligere end temu.
Og kundeservice forstår ikke, at man fortæller dem at deres varer er dårligere end temu

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Hurtig levering 2 dage. Rigtig flot jakke i god kvalitet . Brandit Performance Outdoor Jakke (Woodland).