1 ster is teveel, maar minder geven was niet mogelijk! Het zijn oplichters die troep uit China doorverkopen voor veel hogere prijzen! Dus heb je behoefte aan goedkope troep uit China, bestel dat dan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wat een retourbeleid..word je onmogelijk gemaakt..terugsturen naar China na een hoop heen en weer gemail. Bijna 14 euro retourkosten? En dan bieden ze zonder retour 20% en dan hoef je t niet terug t... Voir plus
Orthopedische sandalen besteld. Er is werkelijk niets orthopedisch aan. Totaal geen ondersteuning te vinden in de schoen. Was te verwachten voor dat geld....geprobeerd, maar helaas!
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Betreft een dropshipper
Betreft een dropshipper! Koop hier niet! Als je het product wilt retourneren heb je een probleem, ze willen je het product retour laten sturen naar China terwijl dit juridisch gezien niet toegestaan is. Wees gewaarschuwd!
De bestelling was niet niet leverbaar…
De bestelling was niet niet leverbaar en de koop werd ontbonden.
Nu een maand en vele mooie mails later nog steeds geen geld op de mijn rekening.
Jullie vertellen sprookjes over veel aanvragen, e-mail adressen etc.
De maat is vol, voor de zoveelste maal Ron, of wie dan ook ik heb er genoeg van Binnen 3 dagen verwacht geld terug of ik onderneem andere stappen.
Groet, Marion Wirtz-van Engelen
Oplichterij!
Oplichterij!! Zeker hier niet kopen!! Ik had een geel kleed besteld, ik kreeg een ander kleed toegestuurd. Na 10 keer heen en weer sturen en telkens 24u wachten op een antwoord zou ik eerst het foute artikel mogen houden en krijg ik 20 procent terug, daarna mocht ik het artikel naar China terugsturen maar ze zeiden al direct dat er een grote kans dat het daar niet zal toekomen, en nu zou ik 40 procent terugkrijgen,…. Het zijn bandieten!! Hier absoluut niet bestellen!
Eén van de vele e-mails:
“Beste Silke,
Bedankt voor uw bericht.
U bent uiteraard welkom om uw artikel naar ons centrale magazijn in China te retourneren. Indien de retour succesvol wordt afgeleverd en de inspectie doorstaat, zullen wij het volledige aankoopbedrag terugbetalen op uw oorspronkelijke betaalmethode.
Wij willen u echter graag vooraf informeren dat internationale retourzendingen naar China vaak gepaard gaan met aanzienlijke risico’s en extra kosten. Pakketten kunnen:
Verloren raken tijdens het transport
Teruggestuurd worden naar u, of
Vastgehouden worden bij de douane vanwege ontbrekende of onjuiste documenten (bijvoorbeeld een commerciële factuur).
Let op: In dergelijke gevallen is een volledige terugbetaling niet mogelijk, conform ons retourbeleid.
Onze eerder aangeboden gedeeltelijke terugbetaling blijft geldig en vereist geen retourzending. Dit is vaak de snellere, veiligere en voordeligere oplossing.
Als u toch besluit het artikel te retourneren, zorg er dan alstublieft voor dat:
U een volledig traceerbare verzendmethode gebruikt
De benodigde douanedocumenten (vooral een factuur) worden bijgevoegd
U ons het trackingnummer stuurt zodra het pakket is verzonden, zodat wij de verzending kunnen volgen.
Laat ons weten hoe u wilt verdergaan. We helpen u graag, welke keuze u ook maakt.”
Kijk de fake reviews...
Het is rommel van slechte kwaliteit
Het is rommel van slechte kwaliteit, vergelijkbaar met Shein, terwijl het een ontzettend duur product is. Retourneren is vrijwel onmogelijk en het lijkt totaal niet op de productfoto. De levering duurde bovendien bijna een maand.
Oprichters
Geen retour beleid. Komt rechtstreeks uit China. Doen heel moelijk. Bedrijf zit in Engeland dus is dropschipping.
Mijn jas was te klein. Xl. Leek wel een s je
Uiteindelijk 30 % terug gehad. Na lange onderhandelen.
China geeft geld terug als je bewijs leverd zonder retour. Dus ze ontvangen dubbel geld. Dus oplichters
Wat een retourbeleid.....
En dan bieden ze zonder retour 20% en dan hoef je t niet terug te sturen..Rara waar zal het vandaan komen en dan deze verkoopprijzen nog hanteren..tot zover mijn naiviteit...lesje geleerd...eerst trust pilot checken.
Oplichterij.
Oplichterij.
Slechte kwaliteit, je krijgt niet wat je besteld hebt. En als je wil retourneren, zeggen ze dat je het naar China moet sturen en het niet zeker is dat het zal aankomen. Kortom: je bent je geld kwijt.
Niet akkoord
Niet akkoord! Wat een slechte kwaliteit en service. A.U.B. niet aan beginnen
pure oplichterij!
je krijgt de grootste rommel en retourneren wordt quasi onmogelijk gemaakt! Je bent je geld kwijt.
Pure oplichterij!!!
Schoen gekocht
Schoen gekocht, moest bijna 1 maand wachten voor de levering.. De producten komen uit China, wees gewaarschuwd!
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
Je krijgt geen geld terug (WAARSCHUWING) !!!!!
SHEIN is zelfs beter
Goedkope chinezen markt troep
Vreselijk
Vreselijk. Ze doen er alles aan om geen retourzending te krijgen. Ben al een maand bezig om een adres te krijgen waar ik het naar toe kan sturen in China.
Ze dreigen met je hebt douaneformulieren nodig en de zendingen raken zoek en dan krijg je geen geld.
Ben benieuwd of er mensen zijn die ooit geld hebben terug gekregen
Pas op!!
Pas op!!! Spullen uit China. Slechte kwaliteit. Komen kapot aan. Maten kloppen niet. Geen geld terug. Je kan alleen iets vervangends uitzoeken dat veeeeeeel te duur betaald is.
Wees wijs en koop/bestel hier niets. Ik kreeg in plaats van XXL kleding (pak ) in kinder maat. Volgens hun dit valt niet onder gratis retourneren en kwam standaard rede dat bij de volgende bestelling 20% korting. Kwaliteit is er ook drama.
Niets kopen, bedriegerij
Niets kopen! waardeloze troep. Luxe katoenen shirt is een vies plastic shirtje rechtstreeks uit China. Daar ga ik niet mee lopen. Rechtstreeks in de vuilnisbak
Pas op!!
Wees wijs en koop/bestel hier niets.
Chinese brol,retour moet naar China,verzending hiervoor zelf betalen
De jurk (39€)zag er totaal niet uit als op de foto.Zeer goedkoop gemaakt,slechte kwaliteit stof.Wanneer je wil retourneren krijg je verschillende emails om je te ontmoedigen.Eerst geven ze je de optie om iets anders te kiezen maar moet je 10€ verzending betalen.Daarna 10% terugbetaling,bijt je nog niet in het aas,dan 20% terugbetaling.Wil je alsnog retourneren,moet het retour naar CHINA😱kostprijs om te retourneren is bijna evenveel als de jurk!Ik wou dat ik de reviews gelezen had voordat ik bestelde,allemaal gelijkaardige gevallen.Echt criminele praktijken houdt dit bedrijf erop na!
Ik had een xxl jas besteld.
Ik had een xxl jas besteld.
Ikzelf heb normaal een xl.
Als ik de xxl pas is het net een medium kwam net aan mijn onder arm..Retouren is niet mogelijk dan is het naar china..En een Europees adres eisen kan niet..
Het naleven van de wepshop regels worden hier aan de laars geveegt..
Op het plaatje was het een prachtig 3…
Op het plaatje was het een prachtig 3 delig pak maar het was hele goedkope troep
Vertraagde levering - retourneren
Vertraagde levering, onmogelijk om te retourneren.
Als je aan alle voorwaarden, volgens het retourneerbeleid, voldoet blijk je het naar China te moeten terugsturen wat meer kost dan de aankoop zelf en niet vermeld wordt in het retourneerbeleid.
Aankopen op deze website is dus ten zeerste af te raden !
L’expérience Trustpilot