اسپرد فوق العاده پایین واریز و برداشت سریع عدم کندل سازی و استاپ هانت کاری که متاسفانه آلپاری و خیلی دیگه از بروکر ها انجام میدن رو من تو یکسال به هیچ عنوان حتی یکبار ندیدم پشتیبانی سریع و کمیسیون... Voir plus
fast in withdraw, great order execution. nice support. everything is ok here
روز بخیر کاربری آسان و راحت، طراحی محیط کاربری ساده (ولی زیبا و جذاب) که کار رو برای کاربر راحت کرده تیم پشتیبانی خوب مراحل واریز و برداشت متنوع برای راحتی کاربران فقط ممنون میشم اگر امکان دار... Voir plus
وقت خودتونو واسه اینا هدر ندین... کلاهبرداریه محضه .. از من نصیحت بهتون و یادتون بمونه حرفمو ، تو این بروکر هر چقدر سود کنی به وقتش اکانتتونو بن میکنن یا کلا بروکرو میبندن و الفرار. به حرفشونم نم... Voir plus
Aron Groups Broker is a retail broker for trading on the foreign exchange market. Aron Groups Broker allows people to speculate on the foreign exchange market and provides trading in contract for difference (CFDs) on major indices and commodities such as Gold, Crypto Currency, and Crude Oil. The company is registered by the Financial Service Authority of Saint Vincent and the Grenadines.
59 Agios Athamasios Avenue, D. VRACHIMIS BUILDING, 4102, Limassol, Chypre
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 48 heures
They involve in all sort of misconduct from manipulating spreads to disallowing payout, their support also ghosted me most times and was rude over the phone. I filed complaints art Rose lane GP letting them know all that happened and corrections were made.

Réponse de Aron Groups Broker
بخاطر به روز بودن و همیشه سریعا به خواسته هامون پاسخ میدهید انتقال سریع تتر واقعا راضی هستم

Réponse de Aron Groups Broker
سلام وقتتونبخیر واقعاازهرلحاظعالیاز پشتیبانیگرفتهتااسپردونحوهمعاولاتودرستکارکردنوروراستبودنش🙏🙏👍👍👍👍

Réponse de Aron Groups Broker
نسبت به صرافی های ارز دیجیتال ، اینجا دهن آدم سرویس میشه تا یه واریز یا برداشت بخاد داشته باشه. ضمن اینکه دزدی محرز انجام میشه. قیمت دلار هر چی باشه ۳ تومن بالا تر به من میفروشه، از اونور ۲ تومن ارزون تر ازم میخره. کلا بروکر و صرافی های واسطه عملا دلالی میکنن.

Réponse de Aron Groups Broker
اکانتتونو بن میکنن یا کلا بروکرو میبندن و الفرار.
به حرفشونم نمیشه رسید ! چون متهمتون میکنن و میگن این قوانینه ماست !در حالی که شما هیچ قانون شکنی نکردی!
تریدرای قدیمی این کلاهبردارارو میشناسن
الانم میان میگن ما فلان گواهی چرت و پرتو داریم از فلان کشوری که تابحال اسمشم نشنیدین ، اره با پول همه چیو میشه خرید.

بهترین بروکری است که من باهاش کار کردم آرون گروپس شما بهترنین

Réponse de Aron Groups Broker
شركه نصابه وحراميه قمت بالايداع و التداول معهم وحققت ربح وطلبت سحب رفضوا السحب بحجه أن الحساب لطرف تالت معرفش مين الطرف التالت ده رغم أن الحساب خاص بي وقاموا بحذف الربح نصيحه ابتعد عن الشركه نهائي

اسپرد و سواپ مقدارش خوبه ولی اگه کمتر بود عالی میشد
برنامه اختصاصی هم اگه داشتید عالی بود

کارمزد بالای برداشت وجه بصورت تتری
من 246 دلار تو بروکر افتضاح آرون داشتم که با کارمزد 11 دلار فقط 235 دلار بهم داد درصورتی که کارمزد انتقال تتر روی شبکه ترون فقط 1 تتر است
حالا میفهمم چرا آقای وجیهی خونه و ماشین میلیاردی سوار میشن و بهشون میگن کلاهبردار
البته با باز شدن درهای مملکت در سال 1407 بساط این زالوصفت های دزد از جیب هموطن هم جمع خواهد شد.