1. Magasin de design et de décor intérieur

SpinTexas neemt je mee op een avontuurlijke reis naar het Wilde Westen – en dat in meer dan alleen de visuele stijl! Het platform biedt een geweldige mix van pokervarianten, Western-geïnspireerde slots en klassieke tafelspellen. Het welkomstpakket is zeer royaal en geeft je een uitstekende start. De regelmatige toernooien zorgen voor extra spanning en extra winkansen. De klantenservice is vriendelijk en reageert snel. SpinTexas is een verfrissend en vermakelijk alternatief voor de doorgewinterde Nederlandse casinospeler.

4,2

Bien

Kader Michael Jordan

De DHL track en trace werkte 1st niet maar dat lag aan DHL zelf omdat ze Artegy reeds een trackcode gaven die nog niet werkte op hun website omdat het pakket nog niet verzonden was. Voor de rest liep ondanks de eindejaarsperiode zoals aangegeven en de kwaliteit van de kader was ook goed.

8 janvier 2021

Top webshop

Top webshop. By far de beste webshop voor canvas. Goede service en zelfs een persoonlijk bedankmailtje, werd zeker gewaardeerd!

14 décembre 2020

Mooie webside

Mooie webside. Nodigt uit tot bestellen. Werd goed op de hoogte gehouden van status bestelde product. En het bedank mailtje na mijn bestelling super leuk. Waardeerde ik zeer.

12 décembre 2020

Snelle levering

Snelle levering. Degelijk ingepakt. Het persoonlijke bedankmailtje van het bedrijf apprecieer ik ten zeerste!
Degelijk materiaal!

1 décembre 2020

Leuk om een bericht te krijgen bij…

Leuk om een bericht te krijgen bij bestelling. De levering is heel vlot verlopen.
Het resultaat van het product valt nog af te wachten, wordt pas geopend met Kerstmis :-)

28 novembre 2020

Ali express!!!

Vele malen goedkoper te vinden op ali express. Dropshipper alarm!!!!

24 juillet 2020
Logo de SpinTexas

Réponse : SpinTexas

Hi Pascal,

Lorenzo hier, eigenaar van Artegy. Ik zie dat je bij ons niet bekend bent, nog nooit een bestelling hebt geplaatst...? Bijzonder dat je dan oordeelt over producten die je nooit hebt besteld....

Bij deze kan ik je garanderen dat onze producten niet uit China komen. Sterker nog, deze worden gemaakt in Nederland. Als jij het bestelt is het binnen 1 tot 3 werkdagen in huis, dat lukt nooit als de spullen uit China komen.

Mocht je verder nog op- of aanmerkingen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar info@artegy.nl dan kunnen we het er rustig over hebben. Of bestel een mooie canvas en oordeel dan ;-)

Groetjes,
Lorenzo
Team Artegy

Mooi product

Mooi product, vlotte levering. Wij zijn tevreden, leuk cadeau voor onze dochter

27 juin 2020

Mooi product

Mooi product, snelle levering. Ontbreken van plakstrips bij levering - na melding - direct opgepakt middels correcte communicatie als ook directe actie waardoor deze sneller geleverd waren dan verwacht. Chapeau!

27 juin 2020