Højt serviceniveau - klar til tiden - fair pris. Alt er klaret til perfektion.
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den personlige og positive omgangstone gør AutoMester- Aså Auto ApS til et sted, hvor jeg føler mig mødt og behandlet “ som en ven af huset”! Der er altid t... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Asaa Auto- og Karosseriværksted lægger vægt på god kundeservice og veludført mekanikerarbejde.
Danemark
- asaa-auto.dk
Top service!
Top service!
Man bliver taget rigtig godt imod og serviceret imens man venter på ens bil er klar. Det er et seriøst værksted med fagligt dygtige folk og de var hurtigere færdig end jeg regnede med.
John tog sig også tid til at få vist hvordan jeg holder øje med hvornår de forskellige ting trænger til opfyldning, da det ikke var noget som jeg var klar over og den service har jeg ikke fået andre steder.
Jeg kommer helt klart igen og har mere lyst til at køre på værksted, når man bliver behandlet så godt :-)
Kanon service
Højt serviceniveau - klar til tiden - fair pris. Alt er klaret til perfektion.
Jeg er så glad efter at have hentet min…
Jeg er så glad efter at have hentet min bil, som var kommet til skade og var blevet lavet. For ikke nok med reparationen, så kommer jeg også ind i en ren og støvsuget vil. Tak fordi i gør jer lidt mere umage end kun at udbedre skaden.
Ingen gang ejeren er udlært mekaniker
Ingen gang ejeren er udlært mekaniker, pas på jeres penge, selv familien bliver snydt. Tænk jer om.
Det er et seriøst værksted.
Det er et seriøst værksted.
De er faglig dygtige, hurtige og grundige.
De giver lidt mere end end man forventer.
Der kommer jeg igen.
Meget fin service
Et dejligt værksted alle de stjerne (mange) jeg kan give får netop dette sted.
Et dejligt værksted, hvor jeg fik en fantastisk modtagelse. Fik samtidig en perfekt behandling, bilreparation hurtigt klaret. Fik en god snak med både indehaver og mekaniker. Et dejligt sted, hvor jeg med det samme følte mig velkommen.et perfekt
Det bedste og mest kompetente værksted…
Det bedste og mest kompetente værksted jeg har benyttet.Service og priser ok.Lone og John fortjener de bedste anbefalinger.
Fin betjening
Altid god service.
Her er der virkelig fremragende…
Her er der virkelig fremragende service, høflig og venlig betjening
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service. Skulle have mine sommerdæk på så de opbevarer mine vinterdæk. Det er dejligt så jeg slipper for og skal have dem med hjem igen
En aftale er en aftale
Som kunde igennem mange år hos AutoMester - Asaa Auto ApS har jeg altid kunne trække på hjælp, når det virkelig brænder på. Hurtig assistance og løsninger til at komme videre i en fart.
Forleden brækkede bilen ned og kunne ikke komme videre ved egen hjælp. Når man kører i et ældre køretøj og har et periodisk syn inden for rækkeviden, er det nødvendigt at overveje hvad det må koste, evt. skifte bilen ud.
Så jeg lagde kortene på bordet, kan bilen synes for en max. pris skulle den synes, ellers skiftes. Værkstedet mente nok det kunne gøres og sådan fik jeg repareret min gamle bil til en fornuftig pris, absolut til min fordel.
Så jeg er glad. Bilen er ude at køre igen og nysynet.
Super service
Dejlig og hurtig service og rart at man…
Dejlig og hurtig service og rart at man kan tale med den mekaniker der laver ens bil