Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Mange af deres kager, slik og kiks er flere år for gammel... Husk at tjekke hvornår de udløber. Var derhenne d. 4/4.

Noté 1 sur 5 étoiles

Worst Asian Shop in Copenhagen. They sell same products as any other Asian shops to a much higher prices. They also sell fruits and vegetables that are rotten. On top of that the shop offers extrem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne vælge 100 stjerner, så gav jeg alle 100 af dem. Det hele er bare perfekt- service, kvaliteten af varer, venlige, ansvarlige personale mm. helt sikkert vil jeg vende tilbage jævnligt.

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Worst Asian Shop in Copenhagen

They also sell fruits and vegetables that are rotten.
On top of that the shop offers extremely bad service.
Stay away from this place

16 juin 2023
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

Super godt marked var dog lidt i tvivl…

Super godt marked var dog lidt i tvivl om hvad de forskellige typer af rispapir bruges til var interresseret i forårsruller. Men i har mange forskellige så kunne godt bruge mere information om hvad hver type var bedst til hejhej

17 juin 2022

Jeg er meget utifreds

Jeg er meget utifreds. Jeg køber 2 kg kyllingeskind og modtager det i en sammenfrosset klump. Hvem tilbereder 2 kg skind på en gang

24 mai 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Hej Marianne. Du har bestilt en frostvare. I det her tilfælde 2 kg kyllingeskind på frost fra det Danske firma Rose. Det er et ret populært produkt. Jeg ved ikke lige hvordan du havde forestillet dig at varen ville se ud, men det er sådan at Rose producere og pakker varen. Vi ærgrer os over din dårlige oplevelse, men glæder os over at den var frossen da du modtog den, trods alt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service i forbindelse med en fejl…

Super service i forbindelse med en fejl levering. Alt blev fikset hurtigt og der blev ringet med løbende status. Meget i orden 👍🏻

22 mai 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Mange tak. Det var godt, alt blev fikset og at du fik en god oplevelse trods alt :)

Fine varer

Fine varer
Lidt lang leveringstid - så næste gang kører jeg til Rødovre :-)

9 mai 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Vi beklager, og er meget ærgerlig over at du har skulle vente længere end de 0-2 dage. Vi strammer op.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende kundeservice og varene var…

Fremragende kundeservice og varene var pakket så de stadig var frosne ved levering 👍

6 mai 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Det er vi glade for at høre. Frosne varer og levering med GLS kan godt være en udfordring.

Rigtig gode produkter

Rigtig gode produkter, som ellers kan være svære at finde. Super sød betjening

25 avril 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Det er bare super, mange tak.

Noté 2 sur 5 étoiles

Har bestilt kokos suger desværre det…

Har bestilt kokos suger desværre det ikke som forventet da jeg hentet min ordre hjem his dem der stå på posen at inholdet kun en kop kokos og den var ikke forventet jeg var skuffet over hvad jeg bestilt derfor jeg anbefaler ikke måske de har bedre andre vare men ikke det kokossugar .

24 avril 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. At vi har kaldt produktet for kokos sukker kan vi godt se er misvisende og derfor har vi straks ændret navnet til rørsukker med kokos. Beskrivelsen af varen på hjemmesiden fortæller at det er rørsukker med kokos. Ligeledes kan man læse indholdsfortegnelsen på hjemmesiden der fortæller hvad der er i pakken. Vi beklager mange gange. Du skal være velkommen til at returnere og få pengene tilbage.

Gode vare

Gode vare og hurtig levering.

3 avril 2022

Réponse de Asiatisk supermarked

Tak, det er virkelig fedt med kunder der kommer tilbage. Så har man da gjort noget rigtigt.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus