Opzich prima filament. Handig dat ze het snel leveren. Maar sinds dat ik klant ben stijgt de prijs alleen maar. Ik denk dat ze onder de kosten verkocht hebben in het begin om naam te krijgen. Een bee... Voir plus

Great pla refil works perfectly with Bambu spools. Instructions are a little inconsistent, doesn’t clearly show you need to cut the plastic retainers, I thought maybe they might pull away like the Bam... Voir plus

Zeer tevreden van de kwaliteit van het PLA. De navullingen zijn zeer praktisch en passen perfect op de Bambulab spoelen waardoor ook in de AMS. Kleuren aanbod zou uitgebreider mogen zijn. Technis... Voir plus

1. Équipement et fourniture d'impression

ATA® integrates data and quality control into their product line through an interactive dashboard, enhancing their commitment to precision and quality in the 3D printing filament industry.

4,5

4,5

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

De refill past goed in de Bambulab

De refill past goed in de AMS van bambulab en print super.

Communicatie van ATA is er goed reageren erg snel👍👍

25 mars 2024

Réponse de ATA® 3D

Top, Gerben! Past perfect, net als koffie op maandag. Wij? Altijd op sneltoets.

Schnelle Lieferung.perfekt…

Schnelle Lieferung.perfekt verpackt.absolut makellose Ware.

17 mars 2024

Réponse de ATA® 3D

Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität unserer Ware zufrieden sind. Bis zum nächsten Mal!

Heel fijn filament

Heel fijn filament ! correcte en snelle levering ook . Door foutje van mij was er iets onduidelijk ... binnen enkele minuten antwoord op mijn vraag via mail met directe oplossing in de mailbox... niks dan lof !
Hopelijk komen er in de toekomst nog wat extra kleuren bij want prijs/kwaliteit is dit toch mooi spul zonder meer !

12 mars 2024

Réponse de ATA® 3D

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met ons filament en de snelle service. Meer kleuren komen eraan!

Het is geel en je ziet het niet?... Een banaan om de hoek!

Customer Happiness Specialist

Ontzettend tevreden over de kwaliteit…

Ontzettend tevreden over de kwaliteit van de filamenten en de dienst na verkoop. Een product is maar zo goed als zijn dienstverlening na verkoop. Ze staan achter hun producten en streven naar een hoge tevredenheidsgraad... doe zo voort!

7 mars 2024

Réponse de ATA® 3D

We waarderen het mailcontact met jou enorm!

Onze service gaat door tot je helemaal tevreden bent, en dan nog een stapje extra. We zijn net als die ene vriend die niet alleen helpt verhuizen, maar ook nog eens de pizza regelt. Altijd net dat beetje meer!

Customer Happiness Specialist

Snelle en efficiënte service!

Ik ben zeer tevreden met de hulp die ik kreeg; mijn supportticket werd binnen 5 minuten beantwoord en mijn bestelling werd snel geleverd.

1 mars 2024

Réponse de ATA® 3D

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle service.

Dit is 'snel' in morsecode: ··· ─· · ·─··

Customer Happiness Specialist

Aangezien ik momenteel echt super veel…

Aangezien ik momenteel echt super veel print op 3 machines tegelijkertijd is het handig als er weinig tot geen haperingen zijn.Ik print monmenteel alleen maar met ATA-3D filement omdat ik deze heel gemakkelijk kan opzetten op een lege Bambu Labs spoel. Ik ondervind hierdoor geen problemen met printen of dat mijn filament niet terug loopt op de spoel bij het wisselen van kleur...Kort om ik kan ATA-3D echt aanraden en zeker voor de scherpe prijs.

25 février 2024

Réponse de ATA® 3D

Hartelijk dank, Patrick! Super dat ons ATA 3D filament jouw 3D-projecten naar een hoger niveau tilt. Het mailcontact was ook top. Met jouw bestellingen moeten we wel zorgen dat er nog wat overblijft voor de rest haha! Jouw passie en inzet zijn belangrijk in de 3D community. Blijf vooral zo doorgaan.

Customer Happiness Specialist

Hat alles super funktioniert schnelle…

Hat alles super funktioniert schnelle Lieferung und eine super Ware sehr zu empfehlen 👍🏻👍🏻👍🏻

23 février 2024

Réponse de ATA® 3D

Hermann, unser Blitzliefer-Team dankt dir! Stolz sind wir auf die Geschwindigkeit, mit der wir deine Erwartungen übertreffen. Ein großes Dankeschön dafür, dass du dir die Zeit für diese wertvolle Bewertung genommen hast!

Super fijn!

Zeer goede filament. Vloeit erg goed en klontert niet. Had diverse originele bambu spools over en daar past de refill perfect in.

Verzending ook dik in orde. Wordt netjes verstuurd zonder overbodige inpak of transport afval!

21 février 2024

Réponse de ATA® 3D

Super bedankt, Javier! Je enthousiasme over ons filament en de eco-verzending is aanstekelijk. We zijn blij dat je de perfecte fit hebt gevonden voor je bambu spools!

Customer Happiness Specialist

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Top filamenten voor een zeer schappelijke prijs. Altijd netjes optijd binnen gekomen en duidelijke communicatie vanuit de verkoper. Zeker een aanrader!

14 février 2024

Réponse de ATA® 3D

Super bedankt, Kalm! Als onze bezorgsnelheid in mm/s uitgedrukt zou worden, een PostNL bezorgbus gaat ongeveer 13,889 mm/s...