À propos de l'entreprise

4. Magasin de fête
  5. Entreprise de confection
  6. Atelier de couture

Écrit par l'entreprise

Atelier Baks Duurzame stoffen vlaggenlijn, Een groene keuze voor elk feest Bij Atelier Baks begrijpen we dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt in ons dagelijks leven. Daarom bieden we een prachtige collectie stoffen vlaggenlijnen aan, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft of een ander evenement organiseert, onze vlaggenlijnen zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Onze stoffen vlaggenlijnen zijn gemaakt van persoonlijk geselecteerde materialen. De vlaggenlijn is niet alleen een mooie decoratie aan je feest, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Door te kiezen voor onze vlaggenlijnen, verminder je de hoeveelheid afval en steun je een circulaire economie. Dit is een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Ook de laatste stofresten worden ingezet als knutselmateriaal op basisscholen om verspilling te voorkomen. De vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je altijd een optie vindt die bij jouw thema past. Of je nu houdt van felle kleuren of meer neutrale tinten, onze collectie biedt voor ieder wat wils. Bovendien zijn de stoffen vlaggenlijnen herbruikbaar, wat betekent dat je ze keer op keer kunt gebruiken voor verschillende evenementen. Dit maakt ze niet alleen een duurzame keuze, maar ook een economische. Naast hun esthetische en ecologische voordelen, zijn onze duurzame stoffen vlaggenlijnen ook eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Ze zijn lichtgewicht en kunnen gemakkelijk worden opgehangen in zowel binnen- als buitenruimtes. Dit maakt ze ideaal voor tuinfeesten, festivals of juist als decoratie in je huis. Bij Atelier Baks geloven we dat duurzaamheid hand in hand gaat met stijl. Onze duurzame stoffen vlaggenlijnen zijn een perfecte combinatie van beide. Maak een bewuste keuze en kies voor onze vlaggenlijnen voor je volgende evenement. Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden. Samen kunnen we bijdragen aan een groenere wereld, één vlaggenlijn tegelijk. Ook bieden we onze diensten aan om een persoonlijke slinger te maken als herinnering van een dierbare, zodat u dit als een blijvende tastbare herinnering kunt ophangen of iemand cadeau kunt doen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Mooie Oetelslingers met naam

Oetelslingers met naam laten maken voor onze meiden. Echt super mooi geworden, goede kwaliteit en met liefde gemaakt. Deze kunnen mooi op hun kieltjes.

15 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele gave oeteldonk vlaggenlijn!

2 Oeteldonk vlaggenlijnen besteld. Snelle verzending en heel mooi ingepakt! De vlaggenlijnen zijn perfect genaaid, heel erg blij mee.
Echt een aanrader dus!

26 janvier 2026

Réponse de Atelier Baks

Dank je voor het vertrouwen en deze mooie review!

Noté 5 sur 5 étoiles

The flags are just perfect

The flags are just perfect! I selected the colors made the order online and in few days I received my package!! The fabric used is high quality! They will last forever 🤗

25 novembre 2025

Réponse de Atelier Baks

Thank you for your review to show other future customers we are legit and of good quality!

Mooie geboorteslinger!

Hele mooie geboorteslinger als cadeau laten maken!

8 novembre 2025

Réponse de Atelier Baks

Dank je voor de review en geef het door om te laten zien dat we kwaliteit leveren!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden met m’n…

Ik ben erg tevreden met m’n kerstslinger, en super snelle levering. Ik heb hem verwerkt in een guirlande met lichtjes op mijn balkon een aanrader. Bedankt Anneke

14 novembre 2025

Réponse de Atelier Baks

Dank je wel voor je review!! Een goed idee en een van de vele toepassingen van de kerstslinger om hier ieder jaar van te genieten!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus