Banner for Ateljee Saar

Ateljee Saar Avis 103

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en nette verzending. De maten kloppen en een heel leuk stijltje! Krijg veel complimenten als ik in Ateljee Saar loop 😊 In mijn eerste bestelling zat een artikel met een gaatje, er werd mete... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was een probleem met mijn pakje maar alles werd goed persoonlijk opgevolgd en we kwamen tot een passende oplossing. Goede service en heel blij met mijn kleren!! Dankjewel

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Ateljee Saar is een creatieve studio én boetiek in hartje Weert, waar frisse creativiteit en originele designs elkaar ontmoeten. Elk ontwerp ontstaat met aandacht, met een oog voor detail en een liefde voor tijdloze vormen die altijd een kleine twist hebben. Onze community staat centraal. Iedere twee weken op donderdagavond om 20:00 droppen we ongeveer twintig nieuwe items, steeds in een andere setting. De collecties zijn limited en worden vaak niet aangevuld, waardoor ieder stuk voelt als een momentopname: speciaal, vergankelijk en verbonden met de mensen die het omarmen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik zag de rok en was meteen verliefd!

Ik zag de rok en was meteen verliefd!
Hij is zoals ik hoopte,geweldig🤩

17 avril 2026

Hi Petra,

Zó leuk om te lezen! Fijn om te horen dat de rok net zo was als je had verwacht. Veel plezier ermee 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie broek, past perfect!

16 avril 2026

Hi Hilde,

Wat een mooie review, dankjewel! Wat fijn dat de broek zo goed zit. Ik wens je nog veel plezier met je bestelling 🤎

Leuke bloes

Leuke bloes, snel verzonden, goed verpakt

10 avril 2026

Hi Annette,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Ik wens je veel plezier met jouw aankoop 🌸

Snelle levering. Leuke kleding

Hi Ilja,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de kleding en snelle levering. Graag tot een volgende keer 🤎

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel leuke en mooie kleren

Heel leuke en mooie kleren, en super snelle verzending. Ik had mijn pakketje de volgende dag al in huis!

Hi Floor,

Wat goed om te horen dat je zo blij bent met onze kleding én met de snelle verzending. Ik wens je veel plezier met je bestelling 🌸

Goede communicatie

Hi Lies,

Bedankt voor je mooie review. Super fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig hebt ervaren. Graag tot een volgende keer 🤍

Aanrader!

Mooie site, alles wordt getoond zoals het is. Snelle verzending en fijn verpakt. Mooie collectie!

Hi Isabel,

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Superfijn om te horen dat alles naar wens was en dat je onze collectie en verzending zo positief hebt ervaren. Heel graag tot een volgende keer! 🤍

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kwam deze leuke shop tegen via…

Ik kwam deze leuke shop tegen via sociale media en was op zoek naar een leuke gele sweater. Hier vond ik snel wat ik zocht. Nadien zo blij met de sweater dat ik meteen weer een bestelling deed. Ondertussen zit ik al weer te twijfelen om een derde bestelling te doen. De kleren zijn zo leuk en een hele snelle verzending. Volledig aan te raden!

14 avril 2026

Hi Nelleke,

Wat een lieve review, dankjewel!

Zo leuk om te horen dat je ons via social media hebt ontdekt en meteen bent geslaagd. En nog leuke dat je daarna alweer een tweede bestelling hebt geplaatst. Hopelijk bevalt de volgende bestelling weer net zo goed, tot snel! 🤍

Beschrijving artikel incompleet

Bij het artikel was de lengte van het truitje niet vermeld.
Jammer en daarom viel het tegen.

14 avril 2026

Hi Ellenoor,

Dankjewel voor je feedback. Wat jammer om te horen dat het item tegenviel door de ontbrekende info. We nemen je opmerking mee en zullen dit intern verder oppakken. Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, laat het gerust weten 🤎

Norah Blouse

Heb een blouse besteld maar kreeg deze binnen met een gebrek, hierna heb ik hier contact over gehad en is het netjes opgelost en is er een nieuwe blouse opgestuurd. Maar ook bij de nieuwe blouse was er een gebrek, dus het ligt niet aan de klantvriendelijkheid mijn review want ik ben fijn geholpen alleen de kwaliteit van de blouse valt heel erg tegen…

Hi Robin,

Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, maar wat jammer dat je bij beide blouses een gebrek hebt ervaren. Dat is niet de kwaliteit die we willen leveren en we begrijpen goed dat dit je vertrouwen beïnvloedt.

Je mag ons altijd opnieuw een berichtje hierover sturen, we kijken graag weer met je mee 🌸

Noté 4 sur 5 étoiles

Prachtige materialen van goede kwaliteit

De gebruikte materialen en de afwerking van de kledingstukken zijn top. De pasform is klein er kan meer met extra elastiek gewerjt worden bij de broeken.

Hi Christine,

Dankjewel voor je feedback! Jammer om te horen dat de pasvorm wat klein valt. We nemen je opmerking hierin zeker mee. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we graag van je 🤍

Carolijn - Ateljee Saar

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus