Jeg bestilte to øreringe hvor af den ene vare var en bestillingsvare. Efter 6 måneders ventetid og jeg stadig ikke havde fået min ordre valgte jeg at bytte til nogle andre produkter, som var på l... Voir plus
Aterium
Lisez les avis des autres
Lang leveringstid… jeg har endnu ikke modtaget min vare… Jeg bestilte for 10 dage siden… Update! Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen... Voir plus
Jeg har handlet ved aterium af flere omgange, og har alle gangene været ovenud tilfreds med både produkter og service. Deres smykker holder sig virkelig flotte, og hver gang jeg har kontaktet dem med... Voir plus
Jeg handlede hos aterium for nogle år tilbage, hvor jeg købte 3 sæt øreringe. Da jeg modtog dem, havde jeg lidt problemer med at låsen på den ene ørering drillede. Jeg sendte en mail til aterium og ko... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aterium sælger smykker til fantastiske priser og i høj kvalitet.
Coordonnées de contact
høje støvring 188, 9530, Støvring, Danemark
- 30220400
- ateriuminfo@gmail.com
- aterium.dk
Varmeste anbefaling 🙏🏻🙏🏻 jeg købte som…
Varmeste anbefaling 🙏🏻🙏🏻 jeg købte som mange andre smykker til blackfriday. Jeg så godt jeg ikke modtog en ordre bekræftelse, tirsdag tjekkede jeg min mail igen og blev lidt bekymret da pengene var trukket og ingen besked på noget, jeg skrev en mail til dem tirsdag aften igår, (ikke den sødeste mail) en halv time senere blev jeg ringet op af Christina og hun oplyste at jeg havde skrevet min mail forkert og smykkerne var afsendt fredag, jeg går ind på gls app og kan se min pakke er leveret (dog uden besked fra gls) det er simpelhen verdens klasse service . Vil klart anbefale dem WOOW altså - smykkerne er så smukke / tak bare tak - keep the good work🙏🏻
Kvalitet og kundeservice = 0
Hold jer væk..
Jeg faldt i fælden af de smukke smykker på deres billeder.
Da jeg så modtager smykkerne så har de sendt de forkerte samt det ene par øreringe mangler der 1 sten i. Kvaliteten er elendig og har efterfølgende fundet samme øreringe på shein til 32 kr. som jeg valgte at bestille og de har akurat samme kvalitet og ligner på en prik.
Aterium levere ekstrem dårlig kundeservice og er utrolig flabet overfor deres kunder. Læs anmeldelserne igennem her og se hvordan de svare kunderne, samme flabede oplevelse har jeg fået da de ringede til mig.
Derudover er der ikke bare 1 kunde der hævder at aterium har hentydet til at kunden løj, det er flere kunder der hævder det. Og alene det taler for sig selv.
I er gode til at give influencere gratis produkter så i kan blive reklameret. Men i hjælper ikke kunderne når de står med problematikker omkring jeres produkter.
Og det er klart i sælger 2. Sorteringsvarer. Ikke alt fra shein er lige godt ;)

Dårlig kvalitet!
Dårlig kvalitet!! Købte er par meget “gule” ørenringe og en ring i “sølv”, men alt alt for kunstige at se på. Og nej, har altså købt andetsteds før, hvor det ikke ser nær så billigt ud, skønt det er uægte. Kommer aldrig til at handle der igen!!

Dårlig oplevelse.
Utroligt ringe service ifbm. med returnering.
Afleverer pakken retur præcist som modtaget, i en splinterny postkasse på deres “lager”. (Et parcelhus med en fin ny postkasse installeret.)
Men denne postkasse er tilfældigvis blevet oversvømmet dagen efter, og den pose med klik-luk som øreringene var i, er tilfældigvis fuld af vand, selvom den samtidigt lå i returæsken.
Nuvel, man må ikke aflevere en returvare direkte i deres postkasse jf. deres retningslinjer, det valgte jeg at gøre alligevel - ellers skal den afsendes for egen regning, forsikret og med tracking, dvs. ca. 120,- for at få returneret ca. 220,-
De ville ikke godkende returneringen af ovenstående grund. Vær opmærksom på dette ved køb!

Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet
General dårlig kvalitet på smykkerne, ku ha købt dem på shein til 30 kr istedet for de priser.

Réponse de Aterium
Amatør virksomhed uden kendskab til…
Amatør virksomhed uden kendskab til kundeservice! Vil aldrig anbefale nogen at handle med denne "virksomhed"

Réponse de Aterium
Ringe service og ringe produkter
Dårligere oplevelser skal man lede længe efter! Købte en ring til min kæreste, hun ønsket sig en ring, hvor den var helt skinnende på billederne, og da jeg så modtag den var helt mat og kedelig… Jeg skriver så jeg vil sende den retur, så skriver hun meget lidt servieminded og meget arrogant “du kan læse hvordan du sende retur, samt læse om udsalgsvarer, som denne ring er”. Så går jeg ind og læser om udsalgsvarer, der står de ikke kan sendes retur?? Det kunne hun ikke bare skrive, og sygt de ikke gør en opmærksom på det, når man køber!
Dårlig kvalitet smykker!
Ligner ikke billederne!
Virkelig ringe service!
Gå uden om her!

Handler der ikke igen.
Handler der ikke igen.
Opdatering:
Fair nok at jeg skal betale de ekstra omkostninger, der er forbundet med, at jeg ikke når at afhente min pakke. Men at I tager svimlende 117 kr., synes jeg er under al kritik.
Derudover synes jeg, det ville klæde jer at være lidt serviceminded. Ja, fejlen er min, men måske man kunne yde lidt god service alligevel.

Réponse de Aterium
Kvalitets smykker til fordelagtige priser
Jeg har været fast kunde hos Aterium gennem de sidste 2 år hvilket skyldes flere ting.
Stort udvalg af smykker, altid til en god pris, god kvalitet i smykkerne og så er deres kundeservice helt i top.
Jeg har oplevet en gang at smykket ikke var som forventet, og der blev eftersendt et nyt smykke med det samme.

Réponse de Aterium
Elsker elsker elsker mine smykker…
Elsker elsker elsker mine smykker herfra. Jeg går efterhånden ikke med andet. Synes det er fantastisk priserne er til man kan købe flere forskellige med god samvittighed. Også elsker jeg bare alle deres mega flotte designs 💓

Jeg er kæmpe fan af aterium 🩵
Jeg er kæmpe fan af aterium 🩵
Smukke smykker, sød og god service, smukke smykker til rigtig gode priser!
Kan kun anbefale denne shop! 5/5 herfra!

Réponse de Aterium
Er rigtig glad for mine smykker fra…
Er rigtig glad for mine smykker fra Aterium. Har både halskæder, armbånd og ringe derfra - og det hele er så fint og flot. Især til prisen 🩷 kan varmt anbefale smykker derfra

God service og kvalitet 🩷
Jeg har handlet af flere omgange ved Aterium og jeg oplever kun god service og god kvalitet på de smukkeste smykker 🩷 der er noget for enhver smag og man kan finde noget til alle anledninger til formidable priser.
Jeg anbefaler alle jeg kender at handle ved Aterium,for de får noget for pengene og den service der leveres kan jeg kun stå inde for 🩷

Réponse de Aterium
Smykkerne er af alt for dårlig kvalitet…
Smykkerne er af alt for dårlig kvalitet til prisen. Kommer fra kinesiske sider ala Shein.dk og er ikke i nærheden af at være prisen værd

Réponse de Aterium
Hurtig levering og gode priser
Virkelig pæne smykker! Og til gode priser😍 specielt sammenlignet med andre sider! Bestilte 3 fingerrringe sen torsdag aften og kunne allerede hente pakken lørdag formiddag😍👌🏼. Vil bestemt handle hos dem igen!
Sløjt at man først ved levering finder…
Sløjt at man først ved levering finder ud af at man simpelthen skal købe en æske - der ellers vises på billeder med smykkerne - og hvor der ikke fremgår tydeligt at den skal købes seperat. Blev spist af med at man jo heller ikke fik den model med der viste tøjet -…sløjt ! Handler ikke her igen

Réponse de Aterium
Fine smykker til prisen og god service
Fine smykker til prisen og god service!
Her kan anbefales at handle fine smykker🫶🏼
Det kan virke en smule møjsommeligt
Det kan virke en smule møjsommeligt, at skulle klarlægge over for jer, at der er en fejl i smykket. Når det er sagt, er det selvfølgelig noget, der kan ske. Jeg ville dog ønske, at man kunne gøre det nemmere for kunden, når det ikke er os kunders fejl, men jer der har sendt en defekt vare, at i så kunne sende et nyt smykke og så kunne vi returnere det defekte smykke. Så det ikke bliver en så langsommelig proces. Men det er så ikke alle virksomheder, der gør det på den måde. Har jeg bare oplevet andre steder før og det vil jeg kalde for en bedre service, når fejlen ligger ved virksomheden.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.