Jeg bestilte to øreringe hvor af den ene vare var en bestillingsvare. Efter 6 måneders ventetid og jeg stadig ikke havde fået min ordre valgte jeg at bytte til nogle andre produkter, som var på l... Voir plus
Aterium
Lisez les avis des autres
Lang leveringstid… jeg har endnu ikke modtaget min vare… Jeg bestilte for 10 dage siden… Update! Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen... Voir plus
Jeg har handlet ved aterium af flere omgange, og har alle gangene været ovenud tilfreds med både produkter og service. Deres smykker holder sig virkelig flotte, og hver gang jeg har kontaktet dem med... Voir plus
Jeg handlede hos aterium for nogle år tilbage, hvor jeg købte 3 sæt øreringe. Da jeg modtog dem, havde jeg lidt problemer med at låsen på den ene ørering drillede. Jeg sendte en mail til aterium og ko... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aterium sælger smykker til fantastiske priser og i høj kvalitet.
Coordonnées de contact
høje støvring 188, 9530, Støvring, Danemark
- 30220400
- ateriuminfo@gmail.com
- aterium.dk
aterium er et af mine ynglings smykke…
aterium er et af mine ynglings smykke mærker. Jeg kan kæmpe anbefale at købe der fra. Der er både hurtig levering, og du får smykker til ingen penge, og god kvalitet🥰

Réponse de Aterium
Super smukke smykker og et kæmpe…
Super smukke smykker og et kæmpe udvalg, så der er noget for enhver smag. Kan kun anbefales!
Afsindig dårlig kundeservice
Afsindig dårlig kundeservice. Ved ikke hvorfor jeg bliver ved med at prøve at købe hos Aterium, i håb om bedre. Men nej. Man bliver blot ignoreret :)

Réponse de Aterium
Jeg modtog smykkerne dagen efter de var…
Jeg modtog smykkerne dagen efter de var afsted fra lageret af. I pakken lagde en ekstra lille gave, som røg med videre da det var en fødseladagsgave til min søster. Super hurtig levering, fin indpakning og flotte smykker. 🫶🏽
Svære at komme i kontakt med
Svære at komme i kontakt med, og misvisende ift. information af returnering af forudbestilte varer, og nu står jeg med nogle øreringe som jeg ikke kan bruge til noget. Rimelig øv
Dog udemærket kvalitet

Réponse de Aterium
Aldrig mødt så dårlig kundeservice før…
Aldrig mødt så dårlig kundeservice før !
Købt en vare, der tilsyneladende er en fejlvare. Skriver en mail, om den kan byttes / returneres, hvilket de først lige vil finde ud af, da den jo nu er brugt og de har lavet hundredvis af kæder magen til, der intet fejler !
Jeg fortæller, at jeg har haft kæden på en gang, og den hænger skævt, og at det naturligvis kun er muligt at finde ud af ved at prøve den på.
Aterium skriver til mig, at det er noget, jeg påstår, og skriver følgende : ‘Halskæden har jo ikke en reklamation, da den intet fejler, det er ikke en reklamation fordi kæden ikke gør som i ønsker’.
Jeg vil derfor selv skulle afholde udgifter til returporto!
Mest af alt er det beskyldningen om, at jeg ikke taler sandt, der gør mig vred.
Utrolig fræk kundeservice, og jeg handler aldrig der mere!

Handler her igen!!
Jeg har handlet hos Aterium en enkelt gang, indtil videre og her bestilte jeg et par super flotte perleøreringe til en super pris og de er simpelthen så flotte i virkeligheden også.
Hele købs processen er forløbet til UGX og slange, og de har jo vildt mange lækre smykker til ret favorable priser, så det er ikke sidste gang jeg handler hos dem 🫶
Dårlig kvalitet på ellers flotte smykker
Jeg havde bestilt et par øreringe og er vild med designet. Desværre viser det sig, at den ene creol ikke virker, da den ikke lukker ordentligt og derfor falder ud af øret. Kvaliteten følger prisen. Da jeg kontakter Aterium med henblik på at finde en løsning, får jeg en lang mail om, hvordan man lukker sin ørering - hvilket jeg som øreringsbruger igennem 10 år godt ved. Derudover virker den anden ørerings lukning ganske fint og er ikke faldet ud en eneste gang, og derfor må jeg have modtaget en ørering der ikke virker og en der gør. Det er ret ærgerligt at kvaliteten er så dårlig, at man vitterligt ikke kan bruge de smykker man køber, når designet ellers er rigtig flot.
Opdatering:
Firmaet har kontaktet mig via telefonopkald to gange og skrevet en SMS, efter min anmeldelse.
Derudover har Aterium anmeldt anmeldelsen som skadelig, hvilket jeg stiller mig undrende overfor, da jeg blot beskriver en fejl på deres vare, som jeg endda har rakt ud til dem for at få løst to gange. Jeg ved naturligvis godt, hvordan jeg lukker en ørering og som beskrevet, virker den anden ørering fint - altså må der være en fejl på øreringen, der ikke kan lukke.

Endnu en god handel hos aterium
Endnu en god handel hos aterium
Kan kun give dem 5 stjerner
Sidste gang jeg handler ved dem!
Sidste gang jeg handler ved dem!! ELENDIG kundeservice. Køber nogle smykker, hvortil der er noget af det, der ikke falder i smag ved modtagelse. Ligger mig med en ordentlig omgang corona og får derfor problemer ift returnering.
Jeg kigger på hjemmesiden og kan umiddelbart ikke finde noget ift returnering. Skal man bestille returlabel, oprette en retur el hvad skal man?
Sender en mail hvortil jeg forklarer at jeg ikke kan finde retur reglerne og forklarer også mit issue.
Da hvad jeg tror er min frist for retur, udløber i dag, må jeg Google et tlf nr, da jeg ej heller kan finde dette på deres hjemmeside.
Så får jeg fat i ejeren, der starter med lidt irriteret at fortælle at det er hendes privat nr (det er det nr der kommer frem ved en google søgning på firmaet, da det ligger på hendes privat adr) og at jeg skal ringe til pigerne i kundeservice…. Jow jow - det ville jo hjælpe hvis det nr var til at finde.
Får af vide, at der kan gå op til 4 dage ift besvarelse af mail, hvortil jeg siger det er et problem, ift. at jeg har brug for at få af vide, hvordan returnering foregår, så jeg kan sende retur rettidigt.
Det kan jeg så IKKE, for varen SKAL være dem i hænde, indenfor 14 dage siger de og det er bestemt ved lov….
Jeg har siden hen undersøgt reglerne om retur, via Forbrugerombudsmanden. Her står:
Det følger af forbrugeraftaleloven § 19, stk. 1, at en forbruger i 14 dage efter modtagelsen af sine varer har ret til at fortryde købet. Disse 14 dage tælles fra den dag, hvor forbrugeren har modtaget sine varer.
Kunden skal meddele dig, at denne ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret. Dernæst har kunden 14 dage til at bringe de indkøbte varer tilbage til webshoppen. Der er altså tale om en todelt periode: Først 14 dage til at meddele webshoppen, at kunden ønsker at fortryde købet – og dernæst 14 dage til at returnere varerne. Så det er jo ikke korrekt at varen skal være webshoppen i hænde, indenfor 14 dage, efter modtagelse.
Ud fra dette, var mit ønske om retur rettidigt.
Så jeg handler IKKE der igen og det blev så også slået fast med syvtommer søm, da det såkaldte kundeservice, besvarede min mail med: returregler finder du på hjemmesiden!!?
Sørme godt kundeservice eksisterer hva. Jeg sagde jo netop jeg ikke kunne finde det og de skulle jo nødig anstrenge sig med lidt hjælp.
Så der mistede de 1 kunde, PLUS det løse, for der kommer ingen anbefaling til venner, familie, kollegaer herfra.
Opdatering:
At Aterium rappoterer denne som ulovlig siger også lidt. Eftersom jeg er en reel kunde med en reel oplevelse. Men det gør de vidst generelt med dårlige anmeldelser, ser det ud til.
Det er sjovt som det er jeres kunder der ikke forholder sig til virkeligheden og fortæller usandheder, straks i får en dårlig anmeldelse. Måske det i virkeligheden er jeres håndtering i kundeservice, der giver de dårlige anmeldelser i sidste ende.
Det ser umiddelbart sådan ud, når jeg scroller ned igennem jeres anmeldelser. Ærgerligt jeg ikke gjorde det inden jeg handlede med jer.
Jeg er jo ikke den første der påpeger jeres kundeservice som dårlig… ergo må der jo være noget om snakken.
Min anmeldelse er fuldt ud sand og jeres screenshot kom først EFTER, jeg havde efterlyst noget på retur, hvor jeres korte svar bare var “det kan du læse på hjemmesiden” og jeg derefter skrev “hurra for kundeservice”.
At i i jeres respons herinde, bliver personlige og mener man trænger til kram (har det skam HELT FINT tak <3 ) og stalker gamle trustpilot anmeldelser, for at finde noget i kan skyde tilbage med, i form af en generel kedelig tendens mm, i mine hold nu fast VILDE 9 anmeldelser (hvoraf flere af dem er gode) og tænker i kan male et generelt billede af mig som kunde, kan jeg egentlig kun trække på smilebåndet af. Kedelig tendens nu vi taler om tendenser. For det er jer, potientielle kunder vurderer, når de går herind og ikke mig og det er ikke et plus på kundeservice siden, at lange personligt ud efter kunderne, der giver dårlig feedback på trustpilot og det tænker jeg egentlig også at folk der netop skimter trustpilot inden køb, ligger mærke til. Jeg personligt tjekker generelt også virksomhedens måde, at håndtere trustpilot anmeldelser på og det er lidt at skyde sig selv i foden.
Men lad nu det ligge….
Opdatering - kan se i nu har redigeret i jeres respons til mig og fjernet jeres personlige angreb. Fortsat god dag

Réponse de Aterium
God service og hurtig levering 👍🏼
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service
Købt valentines gave herfra .
Hurtig levering og fint produkt
Kun positivt
topkarakter! Yngling smykke webshop
Jeg kan KUN sige godt om denne virksomhed. God service - hurtig hjælp med forståelse - hurtig levering. Smykkerne er smukke og i orden i kvaliteten - Pakket pænt ind. Alt lever op til topkarakter. Jeg har kun haft gode oplevelser ved at handle hos Aterium.
Ringe kundeservice!!!!
Ringe kundeservice!!!!
Jeg har kontaktet dem, ½ time efter modtagelse af ordrebekræftelse, da jeg lagde en ordre og rabatten ikke er fulgt med. De har trukket det fulde beløb og svarer IKKE på mails. Ordren er lagt d. 13 feb. og penge trukket d. 17 feb. og intet svar fra kundeservice. Jeg har ikke modtaget besked om at varer er send eller andet. SUK!
Dårlig dårlig kundeservice.
Mit svar: Pengene skal sandelig tilbage også, og det mandag. Har brugt den Email der står på jeres hjemmeside.
At jeres system ikke kan håndtere rabatkode, tja!!!

Så fine smykker og god service
Så fine smykker og god service
Jeg har aldrig oplevet noget negativt og altid fået det jeg bestilte. Som deres faste kunde så kan jeg kun sige godt om aterium.dk og de så søde.
Kan kun anbefale dem og smykkerne kan alle tåle
Virkelig dårlig service!
Jeg bestilte d. 1 januar en del smykker hos Aterium.
Jeg modtager med det samme en bekræftelse på bestillingen, og hører derefter INTET i flere dage.
Jeg havde glemt en kommentar til ordren, og skriver derfor en besked på insta men får ingen svar.
Jeg prøver efter 9 dage at sende en mail for at spørge til min bestilling, da jeg ikke har hørt noget som helst, men får intet svar.
Først TOLV dage senere får jeg besked fra gls at min pakke er på vej. TOLV DAGE. Dele af bestillingen var til en gave, men den nåede ikke frem i tide.
Det er en UTROLIG ringe "service" ikke at svare sine kunder og/eller i det mindste holde dem opdateret vedrørende deres ordrer og forsinkelse heraf.
Derudover blev pengene trukket allerede dagen efter jeg havde bestilt, hvilket er decideret pivulovligt da pengene først må trækkes når varen er sendt. Dette ved jeg da jeg selv arbejder med salg.
Tingene er sikkert nok fine, men jeg kan IKKE anbefale at handle her pga den mangelfulde service, lange leveringstid, at pengene bliver trukket LÆNGE før varen er sendt, og den ikke-eksisterende kommunikation.
👎
Opdateret:
Firmaet kontaktede mig på mail efter min anmeldelse, og forsøgte at "skræmme" mig til at fjerne den. De anmeldte den som æreskrænkende, hvilket selvfølgelig blev afvist af Trustpilot efter beviser og dokumentation for oplevelsen.
Derudover har stort set alle smykkerne mistet deres farve/belægning, og har KUN været brugt ved fødselsdage, konfirmation osv, og ikke engang til daglig brug. De er grimme og smitter af på fingrene nu. Oveni den dårlige service er varene osse af rigtig dårlig kvalitet.....

Manglende smykke
Det er tredje gang jeg handler hos dem og nok også sidste gang. Jeg havde til Black friday bestilt nogle forskellige smykker. To af dem var forudbestillinger så vidste der ville gå lidt, før jeg fik dem. Da jeg efter tre uger ikke har hørt fra dem vedrørende min ordre, kontakter jeg dem og bliver fint ringet op og de forklarer, at de sender ordren samlet, når alle vare er kommet på lager. Pakken kommer så d. 23/12, men den jeg får den pakket op, mangler der et par øreringe og på følgesedlen er de streget over. Jeg kontakter kunderservice og får svar tilbage, at de er en forudbestilling og kommer på et senere tidspunkt. Problemet er bare, at det var de ikke da jeg lagde dem i kurven og da jeg første gang havde kontakt med dem, ikke fik af vide, at de var en forudbestilling. Idet jeg så retter henvendelse igen og spørger efter en ca. tidshorisont og hvorfor jeg så har fået tilsendt de første par smykker men ikke de sidste par øreringe, som strider imod det jeg før fik af vide, har jeg ikke fået noget svar tilbage. Jeg har på intet tidspunkt fået noget information om den manglende vare, hverken at den er forsinket i produktion, er blevet en forudbestilling eller noget som helst. Virkelig kritisabelt at jeg har betalt for en vare, som jeg ikke har modtaget og heller ved om jeg får.
Virkelig en øv-oplevelse
Ringe kundeservice
Kontaktede Aterium over mail, da jeg havde en reklamation på et par perleøreringe. Først hører jeg ikke noget fra dem. Så rykker jeg for reklamationen, og bliver mødt af et krav om at sende et billede af reklamationen, det gør jeg selvfølgelig. Ikke noget med høfligt at beklage, at perleøreringene er defekte efter en måneds brug (ørestikken faldt af).
Herefter bliver jeg bedt om i flere mails at forklare, hvordan øreringene er gået i stykker. Jeg beskriver flere gange i træk, at det er ved almindeligt brug. De beder mig forklare yderligere fordi de ikke har oplevet det før, og at de break-tester alle deres varer.
Jeg er efterladt med et par defekte øreringe og en ringe kundeservice. Spændende om de sender er par nye eller jeg får pengene retur 🤨

Altid tilfreds
Har nu købt en del gange hos Aterium, har været fuldt ud tilfreds alle gange. Der har aldrig været problemer og smykkerne er gude smukke!
God service og fine smykker
Hurtig og god service! og flotte produkter!
Jeg bestilte en smykke, og efter nogle dage, da jeg ikke havde modtaget en ordrebekræftelse, valgte jeg at skrive til Aterium over instagram, hvortil spurgte til min ordre. Det viste sig, at jeg havde skrevet min mail forkert, det blev lynhurtigt fikset og min veninde kunne få sin gave.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.