Made a deposit and still yet hasnt reflected on my account.
يتميز بسهولة السحب والايداع ويوجد به اهم التراخيص ويتميز بسرعة تنفيذ الصفقات وخدمة العملاء متاحه كول الوقت للرد ع اى استفسارات ودى من اكتر الميزات اللى اى حد يدور عليها ف بروكر
سهولة السحب والايداع الميتا تريدر ٥ ممتاز خدمة عملاء جيدة جدا
من ارقى الشركات التي تعلمت معهم سبريد منخفض طرق ايداع وسحب عديدة دعم نتواصل على مدار الأسبوع
Our company was established with the aim of providing a safe and reliable trading platform to traders. We strive to provide the best possible trading experience to our clients with our trusted license by the Seychelles Financial Supervision Authority (FSA) ensuring our commitment to the highest standards of safety and security. We offer an advanced trading platform that provides a wide range of tools and features that ensure you achieve your goals
Egypte
- atmcapitalpro.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
من ارقى الشركات وأكثرها وفرة لخيارات السحب و الايداع
كل الناس اللي عامله تعليقات ايجابيه دول…
كل الناس اللي عامله تعليقات ايجابيه دول موظفين ، وبيعملوا تعليقات بالأمر المباشر، أو بالجزمه يعني ..
الشركة نصابه وبتنصب علي العملاء والموظفين وتامر اسماعيل مديرها دا اكبر حرامي ومدورها مع ناس معروفة في الماركت واي عميل بيدخل الشركة بينسي فلوسه لأنه مش بيعرف يسحبها تاني ..
Scam تم سرقة رصيدي لديهم
Over $35,000 was stolen from my account by a company manager named Ahmed Fahim and an Egyptian employee named Shorouk. My withdrawal request for any profits was rejected.
...
تم سرقة اكثر من 35000 $ من حسابي.
عن طريق مدير في الشركة يدعى احمد فهيم و موظفة من مصر تدعى شروق و تم رفض طلب سحب لأي ارباح
⚠️ تحذير من شركة ATM Capital
⚠️ تحذير من شركة ATM Capital – شركة احتيال
يرجى الحذر الشديد من التعامل مع *شركة ATM Capital*، فهي *شركة نصب واحتيال* تمارس أنشطتها بدون ترخيص رسمي، وتدار من قبل شخص محلل مالي يُدعى *أحمد فهيم* ينشط على فيسبوك ومجموعة من الموظفين في مصر.
❗️ حيث تقوم ب :
- إغراء المتداولين بعروض مغرية وأرباح وهمية.
- عند تحقيق أي ربح أو طلب سحب:
- يتم *رفض السحب*.
- يتم *سرقة الرصيد* بالكامل.
- ولا يُستجاب لأي تواصل بعد ذلك.
هذه الشركة لا تخضع لأي رقابة مالية، ولا تملك ترخيصًا من أي جهة تنظيمية معروفة، وهي تمارس نشاطها بهدف الاحتيال فقط.
🚫 لا تتعاملوا معهم، ولا ترسلوا أي أموال.
أنشروا هذا التحذير لحماية غيركم من الوقوع في نفس الفخ.
Made a deposit and still yet hasnt…
Made a deposit and still yet hasnt reflected on my account.
I recommend ATM Capital as Trusted company
As a professional trader with more than 15 years experience , ATM Capital is one of the most trusted companies, very transparent, supportive, and no games ,Thank you ATM Capital
افضل و اسرع بروكر
وسيط مرخص معتمد سرعة سحب وايداع خدمة…
وسيط مرخص معتمد سرعة سحب وايداع خدمة عملاء ممتازة 24 ساعة علي مدار الاسبوع
سهوله سحر وايداع
سرعه ف تنفيذ الصفاقات
بروكر ممتاز جدا
Amazing experience ♥️
Thank you so much for everything we…
Thank you so much for everything we learning everyday with you 🙏🏻🤍
Survey Specialist
فعلاً بروكر ممتاز وده بسبب سهوله السحب والايداع غير الخدمه متوفره 24 ساعه يعني ف اي وقت تقدر تتواصل مع خدمه العملاء وبيردو عليا ع طول
غير الاهم طبعاً ان فلوسي ف أمان
بروكر ممتاز سهولة السحب والايداع وشاشه…
بروكر ممتاز سهولة السحب والايداع وشاشه تداول واضحه واسبريد قليل جدا انصح اي شخص بالتعامل مع ATM
اجمل شركه وأقل اسبريد والافضل امانه…
اجمل شركه وأقل اسبريد والافضل امانه البروكر خدمه العملاء شكرا لكم💜💜