Lækkert mærke med tusinde styles! Attode er et vanvittigt lækkert mærke med mange forskellige og lækre designs. det er vildt lækkert at de både har basics men også ting som er hele outfittet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega go oplevelse med alle mine køb fra attode. Har nu købt en del ting derinde og det har aldrig skuffet, så kan kun sige videre at man hurtig kan bruge hele sin opsparing derinde🤩 Kh en meget glad... Voir plus
L'entreprise a répondu
I really like the clothing but the item i purchase doesn’t fit. The return portal gives an error message everytime i try to start it and no one is reacting to my emails or instagram DM. I live in the... Voir plus
Jeg har købt to par raw denim jeans derfra, og bukserne er i virkelig god kvalitet, og pasformen er rigtig god. Der er også knapper til at stramme dem ind i siden, hvilket var helt perfekt i min sit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.
Danemark
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fantastik service fra selveste Marcus, efter der var sket en fejl i min ordre.

Réponse : Attode
Stilet indpakning, god kvalitet af tøjet og virkelig flot pasform.

Réponse : Attode
Mega god produkter og leveret så godt! Stilet! Det er brandvarm🔥👌

Réponse : Attode
Første gang jeg har modtaget tøj fra ATTODE og jeg må bare give dem ros! Deres t-shirts bl.a. sidder suverænt!

Réponse : Attode
10/10, lidt trist at denne kollektion er droppet ved helligdagene, som så medførte i forsinket bestillinger. Heldigvis var der god kundeservice over Instagram, og jeg fik klar besked om at mine ting snart kom.

Modtog den fedeste skjorte idag. Fittet er perfekt. Kan varmt anbefale🙏 🔥

Gode ting tager tid.
Jeg havde selv problemer med at få min pakke, men da et stærkt team står bag attode fik jeg svar, og mere end hvad man kan forventet. Det er en kollektion med stor efterspørgsel, forståeligt nok, så jeg venter gerne lidt ekstra på min levering. Og shopper 100% hos dem igen

Réponse : Attode
Virkelig god service. Mega fedt brand, med det sødeste team. Hurtig levering og top kvalitet.

Réponse : Attode
Altid en fornøjelse at handle hos ATTODE. Kundeservice er i øvrigt i top!

Réponse : Attode
Super god service, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af tøjet! Mine pieces fra Attode er blevet en daglig go to.

Réponse : Attode
Effektiv fragt, fedt tøj og rigtig gode vibes i kundeservicen.

Réponse : Attode
Virkelig god service og utrolig fedt tøj de har ved Attode. Altid virkelig god kvalitet og de er altid hurtig til at vende tilbage hvis man har spørgsmål

Réponse : Attode
Virkelig tilfreds! Kvaliteten er i top, alt lever op til forventningerne – og måske endda mere. Jeg elsker tøjet og kommer helt sikkert til at fortsætte med at handle hos Attode

Réponse : Attode
Sindsygt fedt tøj, mega søde medarbejdere, og mega søde til at hjælpe under problemer, kan slet ikke beskrive hvor glad jeg har været for produktet og servicen hos Attode😍

Réponse : Attode
Synes deres tøj kvalitet er helt i top, men deres ventetid…. Især efter de har lanceret nyt tøj…. Der står 1-3 dage på hjemmesiden, men har nu ventet i 10 dage, og min ordre er ikke enegang sendt endnu…. Jeg vil blive ved med at shoppe derinde, men synes godt nok leveringstiden er dissideret ringe…