Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert mærke med tusinde styles! Attode er et vanvittigt lækkert mærke med mange forskellige og lækre designs. det er vildt lækkert at de både har basics men også ting som er hele outfittet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega go oplevelse med alle mine køb fra attode. Har nu købt en del ting derinde og det har aldrig skuffet, så kan kun sige videre at man hurtig kan bruge hele sin opsparing derinde🤩 Kh en meget glad... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I really like the clothing but the item i purchase doesn’t fit. The return portal gives an error message everytime i try to start it and no one is reacting to my emails or instagram DM. I live in the... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt to par raw denim jeans derfra, og bukserne er i virkelig god kvalitet, og pasformen er rigtig god. Der er også knapper til at stramme dem ind i siden, hvilket var helt perfekt i min sit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fantastik service fra selveste Marcus

Fantastik service fra selveste Marcus, efter der var sket en fejl i min ordre.

19 juin 2025

Hey Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at Marcus kunne hjælpe og få rettet op på fejlen. Vi gør altid vores bedste for at give en personlig og god service - så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse! 🙌🔥💫

De varmeste hilsner,
Carl Johan

Meget tilfreds

Stilet indpakning, god kvalitet af tøjet og virkelig flot pasform.

17 juin 2025

Hey Cecilie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, pasformen og indpakningen. Din feedback betyder meget for os! 🙌💫🔥

De varmeste hilsner,
Carl Johan

So good quality!

So good quality!

13 juin 2025

Hey Maja,

Thank you so much! 🙌

We put our heart into every piece - so glad you can feel the quality 🔥🖤

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god produkter og leveret så godt

Mega god produkter og leveret så godt! Stilet! Det er brandvarm🔥👌

16 juin 2025

Hey Jonathan,

Så stærkt at høre! 🔥

Tak for de vilde ord, og vi er glade for, at det kunne mærkes 🖤

/Team ATTODE 👌

Noté 5 sur 5 étoiles

Første gang jeg har modtaget tøj fra…

Første gang jeg har modtaget tøj fra ATTODE og jeg må bare give dem ros! Deres t-shirts bl.a. sidder suverænt!

14 juin 2025

Hey!

Wow - hvor er det en fantastisk første besked at få! 🙌

Tusind tak for rosen - vi er så glade for, at første indtryk ramte plet, og at t-shirten sidder, som den skal 🔥

Vi glæder os allerede til at sende mere din vej 🖤

God oplevelse

10/10, lidt trist at denne kollektion er droppet ved helligdagene, som så medførte i forsinket bestillinger. Heldigvis var der god kundeservice over Instagram, og jeg fik klar besked om at mine ting snart kom.

Hey!

Tak for din forståelse og for at tage dig tid til at skrive 🙏

Vi er kede af, at helligdagene kom i vejen for en ellers smooth levering - men vi er glade for, at vi fik det løst, og at du følte dig godt behandlet undervejs 🖤

Tak for tilliden – og for 10/10!
/Team ATTODE 🔥

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtog den fedeste skjorte idag

Modtog den fedeste skjorte idag. Fittet er perfekt. Kan varmt anbefale🙏 🔥

12 juin 2025

Hey Gustav,

Så fedt at høre! 🔥

Vi er glade for, at skjorten og fittet sad lige i skabet - tak fordi du deler og anbefaler 🙏🖤

Gode ting tager tid.

Gode ting tager tid.
Jeg havde selv problemer med at få min pakke, men da et stærkt team står bag attode fik jeg svar, og mere end hvad man kan forventet. Det er en kollektion med stor efterspørgsel, forståeligt nok, så jeg venter gerne lidt ekstra på min levering. Og shopper 100% hos dem igen

12 juin 2025

Hey Julius,

Det her betyder mere, end du tror 🖤

Tak fordi du ser menneskerne bag - og tak for din tålmodighed, forståelse og opbakning. Vi arbejder benhårdt for at levere både produkter og oplevelse, og det gør en kæmpe forskel, når vi mødes med så meget tillid.

Vi glæder os til at sende endnu mere din vej ✨

Virkelig god service

Virkelig god service. Mega fedt brand, med det sødeste team. Hurtig levering og top kvalitet.

12 mars 2025

Réponse : Attode

Hvor bliver vi glade af at læse det her 🖤

Tak fordi du støtter os - og for de varmeste ord. Vi lover at blive ved med at levere både kvalitet, tempo og kærlighed.

/Team ATTODE ⚡

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos ATTODE. Kundeservice er i øvrigt i top!

Réponse : Attode

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Peter! Vi sætter kæmpe pris på, at du tog dig tid til at skrive – det betyder alt for et brand som vores 🖤

Super service og kvalitet

Super god service, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af tøjet! Mine pieces fra Attode er blevet en daglig go to.

16 octobre 2024

Réponse : Attode

Hvor er det bare dejligt at læse – tak! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, og håber, du nyder dine styles 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega dejligt fit og kvalitet!!!

Réponse : Attode

Tak for de pæne ord! Det er præcis den slags feedback, der giver os energi til at blive ved med at gøre det lidt bedre hver gang 💪

Effektiv fragt

Effektiv fragt, fedt tøj og rigtig gode vibes i kundeservicen.

Réponse : Attode

Sikke en skøn besked at få, Benjamin! Vi er så taknemmelige for din støtte og håber, du bliver glad for dine køb længe frem 🤍

Perfekt kommunikation

10/10 customer service

10 juin 2025

Réponse : Attode

Tak for roserne, Kenzanii! Vi håber, vi får lov at klæde dig på mange gange fremover <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service og utrolig fedt…

Virkelig god service og utrolig fedt tøj de har ved Attode. Altid virkelig god kvalitet og de er altid hurtig til at vende tilbage hvis man har spørgsmål

Réponse : Attode

Det gør os virkelig glade at høre, Rasmus! Din støtte betyder mere, end du aner – tak fordi du er en del af ATTODE!

Virkelig tilfreds

Virkelig tilfreds! Kvaliteten er i top, alt lever op til forventningerne – og måske endda mere. Jeg elsker tøjet og kommer helt sikkert til at fortsætte med at handle hos Attode

Wow – tak! Vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse, Frederik <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Højeste kvalitet i branchen lige nu

Sindsygt fedt tøj, mega søde medarbejdere, og mega søde til at hjælpe under problemer, kan slet ikke beskrive hvor glad jeg har været for produktet og servicen hos Attode😍

1 juin 2025

Réponse : Attode

Tak for de pæne ord, Rasmus! Det er præcis den slags feedback, der giver os energi til at blive ved med at gøre det lidt bedre hver gang <3

Noté 3 sur 5 étoiles

Tøj i top, men…..

Synes deres tøj kvalitet er helt i top, men deres ventetid…. Især efter de har lanceret nyt tøj…. Der står 1-3 dage på hjemmesiden, men har nu ventet i 10 dage, og min ordre er ikke enegang sendt endnu…. Jeg vil blive ved med at shoppe derinde, men synes godt nok leveringstiden er dissideret ringe…

10 juin 2025

Hej Magnus

Vi har forsøgt at få fat i dig via besked og opkald – vi ville rigtig gerne sige undskyld personligt og forklare situationen.

Vi har desværre været ramt af flere uheld: fragtproblemer, helligdage og et mailsystem der har fejlet – og det har ramt nogle kunder, inkl. dig. Det er vi virkelig kede af.

Vi vil enormt gerne finde en løsning, du bliver glad for – så skriv endelig, hvis du har lyst til en hurtig snak 🖤

De bedste hilsner,
Marcus / Team ATTODE

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus