À propos de l'entreprise

1. Espace Internet
  2. Maché en ligne

Écrit par l'entreprise

Gå på opdagelse i vores yogiske og shamanistiske univers, som indeholder remedier og værktøjer indsamlet fra alle verdens hjørner.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

very fast service and delivery.

very fast service and delivery.

16 février 2026

Hej Warnie.
Mange tak for din feedback, vi værdsætter meget at du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder meget.

fin vare

fin vare. hurtig ekspedition

6 janvier 2026

Hej Trine.
Mange tak for din anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.
Det betyder meget.

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering! Så fuld tilfredshed herfra! 🤩🙏🏻🕉❤️

10 octobre 2024

Réponse : AUMSHANTI

Hej Torbjørn, mange tak for de pæne ord 🙏🏻 Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive/give en anmeldelse af os.
Og at du er tilfreds med din pakke 🕉

Med venlig hilsen - AUMSHANTI holdet

Unik og særlig webbutik

Hej!

Jeg kan varmt anbefale at købe ved Aumshanti.dk
Butikken sætter sit personlige præg på forsendelserne, så man får en unik oplevelse ved modtagelse.

Jeg havde et særligt ønske om en vare, og der mødte jeg en kundeservice som var yderst hjælpsom og fik hurtigt hjælpen.

Denne type web butikker er sjældne, så vil helt sikkert anbefale til mine venner også, så vi kan støtte deres unikke butik.

Dbh. Benjamin

4 avril 2024

Réponse : AUMSHANTI

Hej Benjamin. Mange tak for dine rosende og og flotte anmeldelse af vores virksomhed.
Det betyder meget for os.

Vi er glade for at du er tilfreds med dine produkter og den service du oplevede ved os.
Mange tak for anbefalingen.

Søde mennesker

Søde mennesker, der står bag virksomheden, og med en stor passion for dét, de gør. Jeg er vild med deres varer og er glad for mine køb. Jeg vælger helt klart at være fast kunde.

20 avril 2023

Hej Jonas,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb, og vi ser frem til at betjene dig igen.

Tak for de rosende ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtig levering

Udsøgt kvalitet, gode priser og hurtig levering 🧘‍♂️💜🙏

12 mars 2023

Hej Frederikke,
Tak for at dele din oplevelse. Vi værdsætter det meget.
Det glæder os at du er tilfreds. 🙏🏻

En super god oplevelse

En super god oplevelse. De fineste varer & hurtig levering. De varmeste anbefalinger.

31 janvier 2023

Hej Sanne,
Mange tak for de rosende ord og den fine anmeldelse af vores virksomhed 🙏 Vi værdsætter det enormt meget.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Servicen var i Top. Jeg fik svaret på alle mine spørgsmål. Da jeg fik mit produkter var kvaliteten helt i top. Jeg kan kun anbefale denne hjemmeside til alle!!!!

20 décembre 2022
Avis spontané

Hej Daniel,
Mange gange tak for de rosende ord. Vi er glade for at du ville dele din oplevelse her på siden 🙏🏻

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus