1. Service de garde d'enfants

Lad os finde en au pair til din familie. Vi formidler au pairs til danske værtsfamilier og yder altid en høj service

4,2

Bien

Trygt og hjælpsomme

De har hjulpet os hele vejen med at få ansøgningen korrekt udfyldt og sendt afsted, og de var også rigtig gode til at forberede vores au pair til interviewet. Det har været meget trygt undervejs, og vi har altid kunnet komme i kontakt med teamet, hvis vi havde spørgsmål.

Det har været enormt rart at have nogen, der “holdt os i hånden” i forhold til alle de ting, man ikke selv ved eller er i tvivl om i processen. Samlet set gjorde det hele forløbet meget mere overskueligt og trygt.

Vi er nu endt med en rigtig god løsning, hvor vores au pair er kommet til Danmark og er godt i gang – og det skyldes i høj grad den hjælp og støtte, vi har fået fra AuPairService. Kan varmt anbefales :-)

1 octobre 2025

HIGHLY RECOMMENDED

I'm very happy with AUPAIR SERVICE They helped me become an au pair in Denmark and took care of all the paperwork. Unlike other agencies, they never asked me for money, which was a huge relief. They were very helpful and made everything easy. I highly recommend them!"

9 mai 2025

Virkelig god service

Virkelig god service. Besvarer alle mails og tager alle evt. bekymringer alvorligt. Ingen problemer med kommunikation og alle faser blev behandlet og håndteret yderst professionelt. Altid venlig betjening. Det er anden gang vi benytter os af Au Pair Service og vi har været yderst tilfredse begge gange.
Kan klart anbefales.

9 février 2024

Entusiasme og venlighed :)

Har haft fornøjelsen af, at tale med indehaver Anders et par gange i telefonen - han er seriøs og man fornemmer med det samme hans entusiasme og grundighed. Venlig og giver sig god tid til at forklare, på et sprog man forstår.
Virkelig informativ hjemmeside, der er nem at gå til - velformuleret og tillidsvækkende : )
Det lader til at aupairservice er en enkeltmandsvirksomhed - så altid Anders man får i røret, vil jeg gå ud fra - og det er et kæmpe plus

22 décembre 2023

Super godt

Super godt! De fandt en fantastisk au pair til vores familie.

1 février 2020
Logo de Au Pair Service

Réponse de Au Pair Service

Mange tak for anmeldelsen. Godt at høre i er tilfredse 😊