AuroraeryAvis

Moyen

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Stevige eerste indruk, USB poorten ogen strak

Eigenlijk gekocht uit frustratie omdat m’n vorige standaard steeds wiebelde – deze heeft merkbaar meer gewicht en blijft netjes zitten, zelfs als je per ongeluk tegen het bureau stoot. De ingebouwde USB-poorten voelen robuust als je kabels insteekt, totaal niet zo’n gammel gevoel zoals bij veel van die goedkope merken. Lichtstrip is grappig maar boeit me minder. Wat me verraste: bij testen nul scherpe randjes tegengekomen, alles mooi afgerond. Geen spijt, vorige stond vooral in de weg.

19 mai 2026

Lichtgewicht en praktisch

Na een week ligt het doosje altijd in mijn tas, want de sluiting is stevig en niks valt eruit. Geluid is oké, maar vooral valt me op hoe compact ze zijn. Vorige oordoppen van de supermarkt voelden veel lichter, maar knap dat deze echt stevig aanvoelen.

10 avril 2026

Onethisch

Mij werd gevraagd om feedback over het product te geven en niet te waarderen tenzij mijn beoordeling een 4 of 5 was. Dit leidt tot valse reclame en is onethisch. Dit bedrijf heeft in mijn ogen geloofwaardigheid verloren.

22 janvier 2026

Heb niks ontvangen

Heb niks ontvangen

23 janvier 2026
Logo de Auroraery

Réponse de Auroraery

Beste gewaardeerde klant,
Wij hebben uw bericht ontvangen en vernomen dat u het gewenste artikel nog niet heeft ontvangen. Ons hele team maakt zich hier grote zorgen over. Wij begrijpen uw teleurstelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Wij beloven u plechtig dat elke bestelling het verdient om met zorg behandeld te worden. Wij garanderen dat wij de volledige verantwoordelijkheid voor uw bestelling op ons nemen.
Stuur uw bestelgegevens naar uw speciale after-sales servicekanaal: service@auroraery.com. Deze e-mail gaat rechtstreeks naar ons "Zorgeloze after-sales serviceteam", en een vertegenwoordiger zal binnen 24 uur persoonlijk contact met u opnemen en een duidelijke oplossing bieden.
Geef ons alstublieft de kans om ervoor te zorgen dat het door u bestelde artikel veilig bij u wordt afgeleverd.

one part was broken

one part was broken, so my grandson couldn't play with the toy

30 décembre 2025
Logo de Auroraery

Réponse de Auroraery

Dear Customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that the toy arrived with a broken part, preventing your grandson from enjoying it, and we fully understand your disappointment. This is certainly not the experience we want any of our customers to have.
Please send your order details and a photo of the damaged part to our customer service email address: service@auroraery.com. Our professional customer service team will prioritize your case and provide you with the best solution within 24 hours.
Please give us a chance to make this right and ensure your grandson can play with a complete and safe toy. Thank you very much for your understanding.