Autobandenplaneet Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Snelle en nette service

Snelle en nette service. Vriendelijke mensen. Ook via de telefoon keurig en vriendelijk geholpen. Ik ben blij met mijn nieuwe banden onder mijn auto en kan dit bedrijf zeer aanbevelen👍👍

26 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nieuwe banden DOT CODE 2010 Banden 16 jaar oud

Bij deze onderneming heb ik twee nieuwe banden aangeschaft voor €250 inclusief montage. Enkele weken na aankoop constateerde ik aan de hand van de DOT-codering dat beide banden een productiedatum uit 2010 hadden, hetgeen betekent dat zij circa 16 jaar oud waren op het moment van levering.

Gezien de gehanteerde prijsstelling had ik redelijkerwijs mogen verwachten dat banden met een recente productiedatum zouden worden geleverd. Voor een vergelijkbaar bedrag zijn elders immers banden verkrijgbaar die recent zijn geproduceerd.

Het ontbreken van duidelijke informatie over de ouderdom van de geleverde banden acht ik weinig transparant. Potentiële klanten adviseer ik daarom de DOT-codering en productiedatum vooraf expliciet te controleren. Dus wilt uw oude banden ga naar dit bedrijf toe.

26 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bij deze onderneming heb ik twee nieuwe…

27 mai 2026

Vanmorgen gebeld voor mijn Clio RS mk2

Vanmorgen gebeld voor mijn Clio RS mk2.
Die had een leeglopende band.
Ik kon meteen langskomen, en werd goed geholpen, met een set 2e hands, waar ik om vroeg.
Aardige mensen, snel en professioneel.
Aanrader, zodra me auto klaarr is met alle werkzaamheden, ga ik voor een paar nieuwe bij hun.

Bedankt mannen.

21 janvier 2026

Gebruikte voorbanden

Vandaag voor de 2de keer naar
Autobanden Planeet gegaan voor 2 gebruikte voorbanden voor onze Zafira.
Was snel geregeld en stond snel weer buiten met de andere banden er netjes om. Helaas bleek een van die banden gepropt en die liep langzaam leeg. Snel gebeld en ik kon meteen langs komen. Omdat ik geen gepropt bande n op de voorwielen wil gingen ze in de voorraad kijken wat er nog in mijn maat lag. Het kwam uiteindelijk op 2 nieuwe Michelin banden uit voor een heel nette prijs. Top geregeld mannen!!!!
Zeker tot de volgende keer.

23 janvier 2025

winterbanden

Gebeld voor tweedehands winterbanden, hebben een grote voorraad. Konden snel terecht. De banden waren ook super snel onder de auto, mijn kopje koffie was nog niet eens op. Super service zijn er erg blij mee.

10 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima geholpen door de uitleg en montage van de all season banden!

Prima geholpen door de uitleg over de all season banden. Ik had vragen over de toegestane snelheid en of het juist logo erop staat. En het verschil in bandenmaat die bij mijn auto opgegeven staat. Ook nadat mijn banden eraf waren heeft men mij alles laten zien. Supersnel zijn de banden besteld en gemonteerd. Binnen een week in de tijd dat mijn reguliere garage absoluut geen tijd heeft. Een echte aanrader.

23 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus