Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos AutoCenter Gentofte. De har stået for skift fra vinter- til sommerdæk samt dækopbevaring, og hele forløbet har været både nemt og professionelt. Det er let at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kan varmt anbefale Bosch Car Service i Gentofte! Jeg kom ind med en stor firmabil, og de tog imod mig med et smil og var utrolig søde og hjælpsomme. De fandt hurtigt problemet og fik det løst på omk... Voir plus
Fanatisk arbejde Været forbi Gentofte Autocenter for første gang og kan kom glad ud igen. Min bil blev fikset, med god service og kommunikation. Min bil blev behandlet godt, og ingen klage herfra,... Voir plus
Jeg har haft min bil på værksted hos Autocenter Gentofte for at få skiftet et sidespejl. Første gang i én dag, hvor værkstedet havde modtaget to forkerte sidespejle fra sin leverandør. Anden gang i tr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dinitrol og Bosch Car Service Gentofte
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Tak for hurtig og flot service
Tak for hurtig og flot service - jeg kan helt klart anbefale dette autocenter.
Har simpelthen modtaget den bedste og…
Har simpelthen modtaget den bedste og hurtigste service så jeg kommer bestemt igen. 100% 5 stjerner herfra
Vi fik lappet hul i dæk som var fladt…
Vi fik lappet hul i dæk som var fladt næste morgen dvs påsken uden bil😳
Styr langt udenom Autocenter Gentofte.
Styr langt udenom Autocenter Gentofte.
Jeg fik lovet, at min bil ville være færdig inden for en uge. I stedet tog det over 5 uger, hvor jeg gentagne gange blev mødt med tomme løfter om, at bilen var klar “torsdag”, “mandag” eller “tirsdag”. Hver gang jeg kontaktede dem, blev det bare udskudt igen.
Kommunikationen har været under al kritik. Kontaktpersonen virkede ikke til at have styr på noget som helst. Da jeg spurgte ind til, hvad der konkret var blevet lavet på bilen i forbindelse med skaden, kunne han kun nævne én eller to ting og begyndte derefter at tale udenom.
Efter reparationen (udskiftning af cirkulationspumpe) begyndte bilen at opføre sig anderledes, hvor temperaturen svinger mellem 90 og 100 grader – et problem der ikke var der før. Det bliver bare afvist som “normalt”, uden nogen reel forklaring.
Derudover er bilen blevet kørt ca. 400 km uden min accept, og der er forsvundet ting fra bilen, mens den stod hos dem.
Samlet set er det en ekstremt dårlig og uprofessionel oplevelse. Manglende overblik, manglende ansvar og manglende respekt for kunden og kundens bil.
Kan på ingen måde anbefales.
Fik ODB indstillet mit nye Bosch…
Fik ODB indstillet mit nye Bosch bilbatteri på 5 min (uden beregning) og kommer igen næste gang, der skal laves noget (mod betaling selvfølgelig)
Fint
Fint - og hurtigt arbejde. Ikke verdens billigste værksted, men 1 dags ventetid på at få en tid, effektivt og nemt. Bedste anbefalinger herfra.
Skal på skiferie i morgen og en af selerne på bagsæderne virkede ikke. En lille ting der dog er meget afgørende for en lang køretur. Fikset uden tidsbestilling og til ingen penge… Det tog under 30 minutter fra ankomst. Fed service💪
Super service og super hurtige.
Bilen var gennemgået og alt i orden og…
Bilen var gennemgået og alt i orden og meget hurtigt
Nemt at booke tid
Nemt at booke tid, effektiv behandling fra ankomst til afslutning.
Vi fik meget hurtigt sat en ny forrude…
Vi fik meget hurtigt sat en ny forrude i. TAK for hjælpen :)
Dæktryk for lavt på det ene baghjul
Nem tidsbestilling på nettet
Nem tidsbestilling på nettet. Lidt ventetid og få stole i venteværelset- men det var også samme dag som den første sne faldt, så helt forståeligt
De er grundige og laver et godt stykke…
De er grundige og laver et godt stykke arbejde. Jeg har brugt værkstedet gennem mange år
Søde og effektive
L’expérience Trustpilot